sdoeser Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 αλησπέρα,εχω ενα πρόβλημα με το κουτι του υπολογιστή μου,καθως ειχε καποιο πρόβλημα το ΠΗγαμε στον τεχνικό κ αφου το επισκεύασε δεν ξερω τι έκανε τώρα αλλά οταν κανω απενεργοποιηση ενω γραφει no signal και σβήνει η οθονη η μοναδα λειτουργεί ακόμα και πρέπει να την σβησω απο το κουμπί πατωντας το για 5 δεύτερα..πως μπορω να το φτιαξω??. Να στε καλά
CMD Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Τέτοια προβλήματα μπορεί να δημιουργηθούν αν κάποια από τις κάρτες που έχεις μέσα (PCI-PCie) δεν είναι καλά κουμπωμένη. Αν έχεις windows 8, μπορεί επίσης να κλείνει η οθόνη πριν σβήσει το pc. πριν τι πρόβλημα είχε και το πήγες στον τεχνικό;
sdoeser Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Ειναι καιρός που του το χαμε πάει, Windows vista εχω..απλα σκοπευα να το επισκεύασω κ δν εχω παρά μικρη ιδεα... Να πιεσω λιγο τις κάρτες γ τυπικους λογους να κουμποθουν καλύτερα?
CMD Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Ναι δοκίμασε να τις κουμπώσεις καλύτερα ή αν έχεις όρεξη για πειράματα να τις βγάλεις και να δοκιμάσεις αν έχει την ίδια συμπεριφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα