Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ξαφνικα κλεινει το πισι και δεν ξανανοιγει.

καηκε τροφοδοτικο. το αλλαζω ,ανοιγει το πισι και κολαει εκει που φορτωνουν τα windows.

απειρες δοκιμες παντα το ιδιο.

βαζω τον σκληρο σε αλλο πισι δεν τον βλεπει.

επειδη εχω αρχεια εκει μεσα...υπαρχει καποιος τροπος να σωσω τιποτα??

ευχαριστω

Δημοσ.

δοκιμασε να τον βαλεις για λιγο στη καταψυξη και συνδεσε τον γρηγορα υπαρχει πιθανοτητα να γινει κατι!!εγω το ειχα καταφερει τωρα δεν ξερω τι θα γινει με το δικο σου σκληρο!!

• Like 1
Δημοσ.

καλημερα, 

το τροφοδοτικο σου βραχυκυκλωσε το pcb του δισκου οποτε ειναι δυσκολο και με ψυξη να κανεις κατι, αν δεν κανει θορυβο δηλαδη δεν εχει κτυπησει ο δισκος, μπορεις να αλλαξεις pcb και να παιξει ο δισκος αν τα αρχεια ειναι σημαντικα...απλα πρεπει να βρεις το ιδιο....

Δημοσ.

Πολύμετρο έχεις;

αν εχει τι μπορει να κανει??με ενδιαφερει και μενα...

Δημοσ.

σύνδεσε τον σκληρό σου σε άλλον υπολογιστή να δεις αν λειτουργεί σωστά.

το εχω γραψει αυτο στο πρωτο μηνυμα

καλημερα, 

το τροφοδοτικο σου βραχυκυκλωσε το pcb του δισκου οποτε ειναι δυσκολο και με ψυξη να κανεις κατι, αν δεν κανει θορυβο δηλαδη δεν εχει κτυπησει ο δισκος, μπορεις να αλλαξεις pcb και να παιξει ο δισκος αν τα αρχεια ειναι σημαντικα...απλα πρεπει να βρεις το ιδιο....

δε ξερω τι εστι pcb αλλα για να βρω τετοιο πρεπει να βρω απο ακριβως ιδιο δισκο?

Δημοσ.

Αν ειναι η πλακέτα πρέπει να βρείς ακριβώς την ίδια για να λειτουργήσει και πάλι ομως δεν ειναι σίγουρο , δες στο ebay λογικά θα βρείς κατι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...