Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Γεια σας, είμαι φοιτήτρια αρχιτεκτονικής και επειδή δουλεύω αρκετά με προγράμματα όπως το photoshop και το autocad, σκεφτόμουν να αγοράσω έναν υπολογιστή (όχι λάπτοπ) που να σηκώνει τέτοια προγραμματα,να μην κολλάει,κτλ. Και επειδή έχω αδυναμία στα προιόντα της apple, σκεφτόμουν να αγοράσω ένα iMac και συγκεκριμένα αυτό. Πιστεύετε ότι αξίζει; Έχω αμφιβολίες λόγω του επεξεργαστή. Τι λέτε;
Haldol Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Πάρε κάποιον που να έχει τουλάχιστον «υβριδικό» δίσκο (αν όχι κανονικό SSD). Όχι με κλασικό κλασικό μηχανικό δίσκο. Δεδομένης της δυσκολίας στην αναβάθμιση των Mac, το θεωρώ απαραίτητο. Ο επεξεργαστής ναι, δεν είναι από τους δυνατότερους που υπάρχουν, αλλά αυτό εξαρτάται και από τη χρήση του. Photoshop είναι να ανοίγεις και να κροπάρεις φωτογραφίες, Photoshop είναι και να περνάς βαριά φίλτρα και να τρέχεις scriptάκια σε 20 MP αρχεία. Το ίδιο ισχύει και για το AutoCAD φυσικά. Εσύ ξέρεις αν θέλεις πιο δυνατό επεξεργαστή ή όχι. Προσωπικά, για τον ίδιο λόγο με παραπάνω (δυσκολία στην αναβάθμιση) θα επέλεγα κάτι ισχυρότερο, κι ας μη το χρειάζομαι άμεσα. Τέλος, αν το 'χεις καημό, πάρτο κι ας είναι λίγο χειρότερο από άλλο AIO PC σε αυτά τα χρήματα. Αν δε το κάνεις θα το 'χεις μεσ' το μυαλό σου συνέχεια... PS. Μη δώσεις σημασία σε τυχόν επόμενα σχόλια που θα κάνουν συγκρίσεις χαρακτηριστικών με κλασικά PC - πύργους. Κοιτάς τον iMac, άρα ενδιαφέρεσαι για AIO υπολογιστή, όχι για πύργο. Αν πάλι δεν σε νοιάζει το να πάρεις AIO, δώσε το ½ των χρημάτων και πάρε έναν καλό πύργο. Μη τα σκάσεις για iMac αν δε σ' απασχολεί το μεγαλύτερο «ατού» του. 4
zio10 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω ότι το autocad τρέχει καλύτερα σε windows
Dr.Fuzzy Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Το ίδιο τρέχει απλά κάποια features απουσιάζουν στην MacOSX version. Εδώ αναλυτικά http://www.autodesk.com/products/autocad/compare/compare-platforms 1
xtraktor Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 εγώ προσωπικά θα κοίταγα να επενδύσω σε ένα μηχάνημα με μεγαλύτερο επεξεργαστη
atheatos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Καταρχάς αν έχεις ήδη οθόνη δεν χρειάζεται να πάρεις τον συγκεκριμένο imac. Με περίπου τα ίδια χρήματα παίρνεις το συγκεκριμένο http://www.skroutz.gr/s/5762773/Apple-Mac-Mini-i7-8GB-1TB.htmlτο οποίο ειναι αρκετά πιο σύγχρονο και δυνατότερο. Αν θες οπωσδήποτε και την οθόνη θα συνιστούσα να πας σε imac 27" ας είναι και παλαιοτερο μοντέλο. 1
xtraktor Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Καταρχάς αν έχεις ήδη οθόνη δεν χρειάζεται να πάρεις τον συγκεκριμένο imac. Με περίπου τα ίδια χρήματα παίρνεις το συγκεκριμένο http://www.skroutz.gr/s/5762773/Apple-Mac-Mini-i7-8GB-1TB.htmlτο οποίο ειναι αρκετά πιο σύγχρονο και δυνατότερο. Αν θες οπωσδήποτε και την οθόνη θα συνιστούσα να πας σε imac 27" ας είναι και παλαιοτερο μοντέλο. συμφωνώ απολυτά με τη λύση του συγκεκριμένου mac mini έχω το 2012 μοντέλο BTO με max specs και απλά είναι εκπληκτικό!
CMD Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ πάλι θα σου πρότεινα να πας σε win. Με 1200€ χτίζεις μηχάνημα 10 φορές ποιο γρήγορο από το MAC. 3
zio10 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ πάλι θα σου πρότεινα να πας σε win. Με 1200€ χτίζεις μηχάνημα 10 φορές ποιο γρήγορο από το MAC. +πιο εύκολο αναβαθμίσιμο και πιο εύκολα επισκευάσιμο..... 2
Dr.Fuzzy Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 συμφωνώ απολυτά με τη λύση του συγκεκριμένου mac mini έχω το 2012 μοντέλο BTO με max specs και απλά είναι εκπληκτικό! Επίσης 2012 και εγώ, macmini i7 με 16GB RAM και 1TB Fusion Drive. Πολύ γρήγορο, εντελώς αθόρυβο με φοβερό form factor. Μην πας σε windows, μη το κάνεις αυτό στον εαυτό σου! 2
xtraktor Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Επίσης 2012 και εγώ, macmini i7 με 16GB RAM και 1TB Fusion Drive. Πολύ γρήγορο, εντελώς αθόρυβο με φοβερό form factor. Μην πας σε windows, μη το κάνεις αυτό στον εαυτό σου! 3
haHa Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Διπυρηνος στο 1.4GHz(οσο τα αδυναμα ultrabook) , σχετικα αδύναμη καρτα γραφικων ,με σκληρο δισκο στις 5400 στροφες(οπως τα λαπτοπ των 400€), οθονη 21"(σχετικα μικρη για το 2015 κ για την δουλεια που το θελεις), μη επεκτασιμο/μη αναβαθμισημο, 1 χρονο εγγυηση και ολα αυτα για 1200€ εν ετει 2015. Απεφυγε το! Θα βρεις windows pc/μηχανηματα με πολυ μεγαλυτερη αντοχη στο χρονο και πιο δυνατα σε αυτα τα χρηματα. Ακομα και ενα macbook pro retina 13" θα ειναι πιο δυνατο. Απο iMac, κοιτα καλυτερα σε 27". 3
zio10 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Τώρα που είσαι ακόμα φοιτήτρια πάρε ένα δυνατό pc να κάνεις τη δουλειά σου. Όταν με το καλό τελειώσεις και ανοίξεις δικό σου γραφείο πάρε ένα για μόστρα, σε αυτό τον τομέα είναι άπαιχτα!
atheatos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Τώρα που είσαι ακόμα φοιτήτρια πάρε ένα δυνατό pc να κάνεις τη δουλειά σου. Όταν με το καλό τελειώσεις και ανοίξεις δικό σου γραφείο πάρε ένα για μόστρα, σε αυτό τον τομέα είναι άπαιχτα! Ναι ήρθε εδώ και ρώτησε για Mac γιατι δεν έβρισκε κανένα να της πει για pc γύρω της. Τι πρωτότυπο .... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις