LunaDark Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δουλευει κανενας ως αρθρογραφος? Προσφεραν δουλεια σε ενα φιλο αλλα δεν ξερει τι να διαπραγματευτει...μιλαμε για 1 δικο του αρθρο (οχι κοπι πειστ) καθημερινα περιπου 300 λεξεων. Να ζητησει να πληρωνεται ανα αρθρο?και αν ναι ποσα χρηματα?
Anorymous Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δουλευει κανενας ως αρθρογραφος? Προσφεραν δουλεια σε ενα φιλο αλλα δεν ξερει τι να διαπραγματευτει...μιλαμε για 1 δικο του αρθρο (οχι κοπι πειστ) καθημερινα περιπου 300 λεξεων. Να ζητησει να πληρωνεται ανα αρθρο?και αν ναι ποσα χρηματα? το εχω δοκιμασει στο παρελθον δυστηχως δεν απεδωσε , πληρωνεσε με το αθρο περιπου 2 ευρω οταν αυτο δημοσιευτει που σημαινει οτι μπορει να γραψεις 30 αρθρα και να δημοσιευτουν μετα απο μια εβδομαδα πχ μονο 5.
Backpacker Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Επειδή έχω δουλέψει και στην Ελλάδα όταν ήμουν φοιτητής και στο εξωτερικό (Ισπανία και σε εφημερίδα ομογενών στις ΗΠΑ)... στο ελληνικό ίντερνετ δεν αξίζει με τίποτα. Καλύτερα να μοιράζεις φυλλάδια στο δρόμο. Υπάρχει τέτοιος υπερκορεσμός στον κλάδο στην Ελλάδα που πλέον σου λένε ουσιαστικά γράφε τζάμπα για να κάνεις βιογραφικό. Η κάθε χαζογκομενίτσα στην Ελλάδα πλέον είτε θα αρθρογραφεί ή θα έχει ιντερνετικό ραδιοφωνική εκπομπή...ή και τα δύο. Και μιλάμε για τους/τις τελείως χύμα...αν βάλεις μέσα και τα θύματα που τελείωσαν κάτι εργαστήρια τύπου ΑΝΤ1 και Σταρ ή το Εργαστήρι Δημοσιογραφίας κλάφτα...αυτοί έχουν και τουπέ από πάνω που έδωσαν 7-8χιλ για να "σπουδάσουν" την μόνη δουλειά που την κάνουν αποτυχημένοι άλλων κλάδων (δικηγόροι,οικονομολογοι,γιατροί,λογιστές,προγραμματιστες κι ότι άλλο μπορείς να φανταστείς...και γω μέσα σε αυτούς τους ότι να ναι άλλων κλάδων μην νομίζεις οτι βγάζω τον κώλο μου απ'εξω) Στην εφημερίδα που γράφω είναι 60 δολάρια το άρθρο (ΗΠΑ).Σε μια άλλη 50 ευρώ(Ισπανία) Παλιά έγραφα κάθε βδομάδα ένα ή δύο στην κάθε εφημερίδα...πλέον λόγου χρόνου κάνα 4-5 τον μήνα σύνολο για χαρτζιλίκι.Να βγάζω τα λεφτά του σούπερ μάρκετ μου. Πλέον το χω πάει στις ανταποκρίσεις που εκεί έχει πολύ καλύτερα λεφτά αλλά και πάρα πολύ περισσότερη δουλειά και ρίσκο. Ρεζουμέ...δεν αξίζει με τίποτα τον χρόνο σου!!Καλύτερα αν πιστεύεις ότι ξέρεις να γράφεις καλά...κάνε ένα μπλογκ και γράφε πιο πολύ για ψυχοθεραπεία όποτε σου αρέσει.Μην περιμένεις να βγάλεις λεφτά από αυτό. 5 1
Backpacker Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 για δωσε κανα λινκ, να σε διαβασουμε Και να χάσω την ομορφιά της ανωνυμίας εδώ μέσα? 'Ετσι όπως το κάνανε το fb το ινσόμνια μας έμεινε να μας θυμίζει αθώο ίντερνετ.Πέρασαν ευτυχώς και οι καιροί που πληρωνόμασταν με τα κλικ... 6
johnkal Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Όπως τα λέει ο Backpaker είναι στην Ελλάδα. Κυρίως για το βιογραφικό, την αυτοπροβολή σου για την κυρία εργασία σου και την προβολή άλλων μέσα άπο τα άρθρα σου για να χτίσεις γνωριμίες.
GreekMonkey Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Να αρθρογραφήσεις τι ρε φίλε; Δεν μας ενδιαφέρει η γνώμη σου για τα γεγονότα. Και ειδήσεις διαβάζουμε από μεγάλα σαιτ. Οπότε για ποιόν λόγο να κάτσει κάποιος να ασχοληθεί με τα άρθρα σου;
johnkal Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Χαχαχαχα. Μήπως να τον πλακώσεις κιόλας για την ιδέα του;; 9
LunaDark Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 ευχαριστω για τις απαντησεις!!!αλλα ρε παιδια δε ρωτησα για μενα!!!greekmonkey σορι αλλα εισαι εκτος θεματος!!!!!!και δεν μιλαμε για ειδησεις αλλα για συγκεκριμενη θεματολογια αρθρων. Anonymus 2 ευρω μονο το αρθρο?????πωπω λιγα ειναι...καμια αλλη εμπειρια?
GreekMonkey Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Χαχαχαχα. Μήπως να τον πλακώσεις κιόλας για την ιδέα του;; Κοίτα η αλήθεια είναι ότι μου την σπάνε κάτι τέτοια. Ειδικά για κάτι χιπστεροάρθρα δεν έχω πρόβλημα να τον στείλω στα τραίνα τον άλλον.
keravnos21 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 GreekMonkey, on 07 Feb 2015 - 12:54 PM, said:GreekMonkey, on 07 Feb 2015 - 12:54 PM, said:Να αρθρογραφήσεις τι ρε φίλε; Δεν μας ενδιαφέρει η γνώμη σου για τα γεγονότα. Και ειδήσεις διαβάζουμε από μεγάλα σαιτ. Οπότε για ποιόν λόγο να κάτσει κάποιος να ασχοληθεί με τα άρθρα σου; Εισαι γνωστος τρομπας στο insomnia αγορι μου εσυ που κρινεις τους παντες και τα παντα αντε φουσκωσε κανα λαστιχο που εχεις και γνωμη.
Unabomber Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Να αρθρογραφήσεις τι ρε φίλε; Δεν μας ενδιαφέρει η γνώμη σου για τα γεγονότα. Και ειδήσεις διαβάζουμε από μεγάλα σαιτ. Οπότε για ποιόν λόγο να κάτσει κάποιος να ασχοληθεί με τα άρθρα σου; Στα μεγαλα σαιτ, δεν υπαρχουν αρθρογραφοι δηλαδη ? Ο TS δεν ειπε καν, σε τι πανω αναφερεται, εντυπο ή online….. Μπορει να αρθρογραφει και στο BBC ή στην Tribune Herald, εσυ δεν το γνωριζεις, οποτε η επιθεση προς τον ts ειναι τελειως ατοπη.
NT1G Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Να αρθρογραφήσεις τι ρε φίλε; Δεν μας ενδιαφέρει η γνώμη σου για τα γεγονότα. Και ειδήσεις διαβάζουμε από μεγάλα σαιτ. Οπότε για ποιόν λόγο να κάτσει κάποιος να ασχοληθεί με τα άρθρα σου; 1
Iris_89 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Να φανταστείς πως δούλευα παλιά σε γνωστό τεχνολογικό site ως αρθογράφος, πιο πολύ για reviews και πληρωνόμουν αέρα για να αποκτήσω "προϋπηρεσία" 3
thomasG4 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Να φανταστείς πως δούλευα παλιά σε γνωστό τεχνολογικό site ως αρθογράφος, πιο πολύ για reviews και πληρωνόμουν αέρα για να αποκτήσω "προϋπηρεσία" Τα ίδια και εδώ. Έκατσες παραπάνω απο 2 εβδομάδες; Εγώ δεν άντεξα προσωπικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα