Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Φορτώνοντας τα thumbnail των shortcut ακούγεται ακριβώς όπως θα ακουγόταν HDD με panic attack.Επίσης όταν κάνω δεξή κλικ δείχνει επίμονος. Έχει μάλλον να κάνει με την τοποθεσία των παιχνιδιώνε, την ανάγνωσή τους.Τι παίζει;
Sheogorath Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Υποθέτω ότι έχεις ελέγξει με το hdsentinel? Πιθανόν να έχει bad sector εκεί που είναι αποθηκευμένο κάποιο κρίσημο αρχείο του φακέλου... 1
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Τα έχω σπάσει σε 3 φακέλους για να προσπαθήσω να αποκλείσω πως φταίει μονάχα ένα αρχείο και το ακούω.. Τείνει να το κάνει στα μαζεμένα Shortcut των Game, πάντα. Αλλά μόνο εκεί. Έχω φάκελο με αρχεία ΚΑΙ abbreviations αλλά δε το κάνει. Το ψυχολογώ το PC μου..Και πες πως έχει bad sector, πως γίνεται να δένεται τόσο πολύ με τα gaming shortcuts.. Δε λέω, αλλά..
Sheogorath Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Πιθανόν η τοποθεσία αποθήκευσης των shortcuts είναι μερικώς πάνω σε bad sector Δεν νομίζω να χάνεις κάτι να δοκιμάσεις, ακόμα και στην περίπτωση που κάνω λάθος!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Το HDSentinel λέει πως έχω σε μερικούς HDD (έχω 5) κακά sector, και στον συγκεκριμένο..Αλλά το HDSentinel και να μη λέει μπορείς να ακούς διάφορα, ή να σου πεθάνει την επόμενη. Άρα έχει σταματήσει να με απασχολεί.
Sheogorath Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Να με διορθώει κάποιος αν κάνω λάθος αλλά νομίζω βρέθηκε το πρόβλημα: "σε μερικούς HDD (έχω 5) κακά sector, και στον συγκεκριμένο.." Δοκίμασε τα shortcuts να τα σβήσεις και να τα ξαναδημιουργήσεις Λογικά θα "αποθηκευτούν" σε διαφορετικό μέρος του δίσκου Αλλά, ότι νομίζεις! Καλή τύχη
SPANK Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μάλλον εισαι άτυχος και έπεσες πανω στα bad sectors
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μου κάνει εντύπωση.. μεταφέρω αυτόν τον φάκελο, μακριά.. και συνεχίζει να είναι σε κακά sector; Όλο σκέφτομαι πως δε μπορεί να έχει σχέση η κατάληξη αυτών των Shortcut, αλλά η ίδια η τοποθεσία των Shortcut..
Sheogorath Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Αλλάζοντας την θέση, απλά αλλάζεις την "ταμπέλα τοποθεσίας" των αρχείων, όχι την θέση των ίδιων των αρχείων πάνω στο δίσκο. Καλύτερα σβήσε τα, και μετά απο μια μέρα τα ξαναδημιουργείς Θα πάνε αλλού λογικά!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Έχω 120 Games installαρισμένα atm..Γι' αυτό δε καταλαβαίνεις το frustration..
Sheogorath Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Έχω 120 Games installαρισμένα atm.. Γι' αυτό δε καταλαβαίνεις το frustration.. Jesus Christ!! Σε καταλαβαίνω τώρα, αλλά δεν νομίζω να έχεις επιλογή
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Έχω.. να το παρατήσω έτσι.. ..και όταν ψάχνω Game με τα ατζγκώνια να ανεβάζω το Volume του Winamp για να μη με κοροϊδεύουν..
dancer_69 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μπορείς με το chkdsk να ελέγξεις τους δίσκους για bad sectors. Στον παρακάτω σύνδεσμο υπάρχουν οδηγίες για windows 8, αλλά και στα 7 ισχύουν τα ίδια πάνω κάτω: http://www.tekrevue.com/tip/how-to-scan-fix-hard-drives-with-chkdsk-in-windows-8 1
SOAD1981 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 μπορεις να χρησιμοποιησεις το http://www.dposoft.net/hdd.htmlγια να απομονωσεις τυχον bad sectors 1
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 ^ Ρε αστέρι το έχεις χρησιμοποιήσει εσύ το HDDReg;Αν ναι, είναι σαν απλό task; μια διαδικασία; μια μπάρα χωρίς θέματα και πολλά πολλά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα