Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φορτώνοντας τα thumbnail των shortcut ακούγεται ακριβώς όπως θα ακουγόταν HDD με panic attack.

Επίσης όταν κάνω δεξή κλικ δείχνει επίμονος. Έχει μάλλον να κάνει με την τοποθεσία των παιχνιδιώνε, την ανάγνωσή τους.

Τι παίζει;

Δημοσ.

Υποθέτω ότι έχεις ελέγξει με το hdsentinel?

Πιθανόν να έχει bad sector εκεί που είναι αποθηκευμένο κάποιο κρίσημο αρχείο του φακέλου...

• Like 1
Δημοσ.

Τα έχω σπάσει σε 3 φακέλους για να προσπαθήσω να αποκλείσω πως φταίει μονάχα ένα αρχείο και το ακούω.. Τείνει να το κάνει στα μαζεμένα Shortcut των Game, πάντα. Αλλά μόνο εκεί. Έχω φάκελο με αρχεία ΚΑΙ abbreviations αλλά δε το κάνει. Το ψυχολογώ το PC μου..

Και πες πως έχει bad sector, πως γίνεται να δένεται τόσο πολύ με τα gaming shortcuts.. Δε λέω, αλλά..

Δημοσ.

Πιθανόν η τοποθεσία αποθήκευσης των shortcuts είναι μερικώς πάνω σε bad sector ;)

Δεν νομίζω να χάνεις κάτι να δοκιμάσεις, ακόμα και στην περίπτωση που κάνω λάθος!

Δημοσ.

Το HDSentinel λέει πως έχω σε μερικούς HDD (έχω 5) κακά sector, και στον συγκεκριμένο..

Αλλά το HDSentinel και να μη λέει μπορείς να ακούς διάφορα, ή να σου πεθάνει την επόμενη. Άρα έχει σταματήσει να με απασχολεί.

Δημοσ.

Να με διορθώει κάποιος αν κάνω λάθος αλλά νομίζω βρέθηκε το πρόβλημα: "σε μερικούς HDD (έχω 5) κακά sector, και στον συγκεκριμένο.."

Δοκίμασε τα shortcuts να τα σβήσεις και να τα ξαναδημιουργήσεις Λογικά θα "αποθηκευτούν" σε διαφορετικό μέρος του δίσκου ;)

Αλλά, ότι νομίζεις! Καλή τύχη :)

Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση.. μεταφέρω αυτόν τον φάκελο, μακριά.. και συνεχίζει να είναι σε κακά sector;

Όλο σκέφτομαι πως δε μπορεί να έχει σχέση η κατάληξη αυτών των Shortcut, αλλά η ίδια η τοποθεσία των Shortcut..  :unsure:

Δημοσ.

Αλλάζοντας την θέση, απλά αλλάζεις την "ταμπέλα τοποθεσίας" των αρχείων, όχι την θέση των ίδιων των αρχείων πάνω στο δίσκο. Καλύτερα σβήσε τα, και μετά απο μια μέρα τα ξαναδημιουργείς ;) Θα πάνε αλλού λογικά!

Δημοσ.

Έχω 120 Games installαρισμένα atm..

Γι' αυτό δε καταλαβαίνεις το frustration..

Jesus Christ!! :confused:

Σε καταλαβαίνω τώρα, αλλά δεν νομίζω να έχεις επιλογή :unsure:

Δημοσ.

Έχω.. να το παρατήσω έτσι.. 

..και όταν ψάχνω Game με τα ατζγκώνια να ανεβάζω το Volume του Winamp για να μη με κοροϊδεύουν..  :unsure:

Δημοσ.

^ Ρε αστέρι το έχεις χρησιμοποιήσει εσύ το HDDReg;

Αν ναι, είναι σαν απλό task; μια διαδικασία; μια μπάρα χωρίς θέματα και πολλά πολλά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...