Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι κάπως έτσι είναι. Μόνο οι ssd αξιοποιουν τις ταχύτητες των sata 3 ports. Νομίζω είχα βρει και ένα bench. Μόλις το βρω, θα το ποσταρω

Δημοσ.

επειδη ειμαι κατοχος και σατα2 και σατα3 δισκων , σε μεταφορα δεδομενων ειναι 2 φορες πιο γρηγοροι . δεν ειναι κριμα για λιγο θορυβο να μην εκμεταλλευεσαι την πληρη ταχυτητα τους?

Δημοσ.

Εγώ από εδώ πήρα γνώμες

http://www.overclock.net/t/898768/wd-caviar-black-640-gb-sata-ii-vs-sata-iii

http://www.overclock.net/t/1329463/sata1-vs-sata2-vs-sata3

http://www.tomshardware.co.uk/forum/282717-32-sata-sata

http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2210081/sata-0gbps-sata-iii-0gbps-performance-difference-hdd.html

Ξέρει κανείς γιατί μου βγάζει αυτό το μήνυμα; Είναι απ' το Western Digital Diagnostic Tool για τους Caviar Black. Το εγκατέστησα στον ssd, μετά στον hdd, το έτρεξα σε περιβάλλον Windows 7/Vista/Xp με άδεια διαχειριστή συνέχεια το ίδιο συμβαίνει.

http://gyazo.com/487f4e28abb50d18cb66f21a71b0847c

Δημοσ.

Οι μηχανικοί δίσκοι απ όσο ξέρω δε μπορούν να εκμεταλλευτουν τα Sata 3 ports επειδή δεν είναι τόσο γρήγοροι. Οπότε σε sata 2 ή sata 3 τις ίδιες επιδόσεις έχουν.

Ότι είπε ο Physiciant και ο Xristaras12.

Η πλειοψηφία των μηχανικών ούτε το sata 2 δεν τερματίζουν.

Οι μηχανικοί δίσκοι αξιοποιούν SATA III κανάλι σε επιδόσεις, από raid 0 και πάνω. Και ούτε καν όλοι.

Μιλώντας για επιδόσεις μόνο, sata 3 σύνδεση χρειάζεται όποιος δίσκος ή όποια συστοιχία δίσκων ξεπερνάει τα 300MB/s.

/sc

Δημοσ.

Ολες οι νεες παρτιδες δισκων της WD, ανεξαρτητου χρωματος, δυστυχως ερχονται με ενεργοποιημενο το Intellipark στο fw, το οποιο παρκαρει τις κεφαλες στις ραμπες ανα 8 δευτερα.Μεσω DOS με το WDIDLE3 μπορεις να ανεβασεις αυτον τον χρονο σε 5 λεπτα η να κανεις Disable τον counter.Τα κλικς δεν θα σταματησουν ποτε αλλα θα μειωθουν αρκετα.Εχω ξενερωσει ασχημα, διοτι ολοι οι δισκοι μου ειναι επισης Black και εμαθα να ζω με αυτον τον θορυβο.Tο κακο ειναι οτι εκτος απο τον ενοχλητικο θορυβο, ο οποιος ειναι ασχημος σε δισκο κουτας, ανεβαινουν και τα Start/Stop Cycle Counts τα οποια μετα απο καποιο οριο βγαζουν τον δισκο εκτος εγγυησης.

εχω ηδη εναν RED 2TB και ειμαι να παρω αλλον ενα στα 3ΤΒ για εσωτερικος και αυτος...

το ειχα ξαναδιαβασει αυτο που λες εδω στο φορουμ αλλα τοτε το λεγανε για τους GREEN..

αν ειναι ετσι δεν λεει για δισκο που θα δουλευει συνεχεια για downloads αλλα και αποθηκευση..(εχω και SSD για δισκο συστηματος βεβαια)

Και τι δισκο να προτιμησω αντι γι αυτον;

Link.png Site: Western Digital Red WD30EFRX - 3 TB που ειναι στα 120ε ?  

Δημοσ.

Μια χαρά ειναι ο red για τέτοιες δουλειές

κοιταγα στο Public που τους ειχε σε καλες τιμες.. πιο συμφερον ο 3ΤΒ στα 120ε..

αλλα με παραξενευει που στους περισσοτερους γραφει Tελευταία κομμάτια! ..

στις σειρες RED, PURPLE, BLACK..

Link.png Site: WESTERN DIGITAL Εσωτερικοί Σκληροί Δίσκοι

Θα βγαλουν νεα μοντελα;

Συμφερει να παρω αυτον που ειναι και σε σχετικα καλη τιμη, ή κατι αλλο; ή να περιμενω για νεα μοντελα;;;

Δημοσ.

Σύμφωνα με το www.skroutz.gr πάνω κάτω τόσο δίνουν τους δίσκους και τα υπόλοιπα καταστήματα. 

/sc

τα εχω δει.. αλλα το παμπλικ εχει και δωρεαν μεταφορικα.. και επισης εχει ανοιξει καταστημα και στην πολη μου..για περιπτωση προβληματος το δινω εκει και το στελνουν αυτοι..

πριν λιγο τον εβγαζε προσωρινα εξαντλημενο.. και τωρα τον εξαφανισε εντελως..

μαλλον θα βγει καινουργια σειρα..

Δημοσ.

τα εχω δει.. αλλα το παμπλικ εχει και δωρεαν μεταφορικα.. και επισης εχει ανοιξει καταστημα και στην πολη μου..για περιπτωση προβληματος το δινω εκει και το στελνουν αυτοι..

πριν λιγο τον εβγαζε προσωρινα εξαντλημενο.. και τωρα τον εξαφανισε εντελως..

μαλλον θα βγει καινουργια σειρα..

To τελευταία κομμάτια και προσωρινα εξαντλημενο αφορά καθαρά τη διαθεσιμότητα του συγκεκριμένου καταστήματος. Καμία σχέση με το αν θα βγει καινούρια σειρά 

Δημοσ.

εχω ηδη εναν RED 2TB και ειμαι να παρω αλλον ενα στα 3ΤΒ για εσωτερικος και αυτος...

το ειχα ξαναδιαβασει αυτο που λες εδω στο φορουμ αλλα τοτε το λεγανε για τους GREEN..

αν ειναι ετσι δεν λεει για δισκο που θα δουλευει συνεχεια για downloads αλλα και αποθηκευση..(εχω και SSD για δισκο συστηματος βεβαια)

Και τι δισκο να προτιμησω αντι γι αυτον;

Link.png Site: Western Digital Red WD30EFRX - 3 TB που ειναι στα 120ε ?  

O RED που εχεις βαλει ειναι απο παλιες παρτιδες οποτε μπορει να μην εχει το νεο f/w.Οι RED πλεον βγαινουν σε PRO εκδοσεις με 7200rpm, 5 χρονια εγγυηση και το NasWare 3.0.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

O RED που εχεις βαλει ειναι απο παλιες παρτιδες οποτε μπορει να μην εχει το νεο f/w.Οι RED πλεον βγαινουν σε PRO εκδοσεις με 7200rpm, 5 χρονια εγγυηση και το NasWare 3.0.

που σημαινει τι αν εχουν νεο φιρμγουερ; τι παραπανω κερδιζω; σιγουρα μεγαλυτερη αξιοπιστια αφου δινουν 5 χρονια.. αλλα εχουν και μεγαλυτερες επιδοσεις; το θεμαειναι να μην ειναι και πανακριβοι.. να ψαξω για καινουργιους;

περισυ τους ειχα παρει τους αλλους 2 που εχω..οποτε αυτοι ειναι απο τους παλιους..

Επεξ/σία από MasterX

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...