Alexpao13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Το ξέρω ότι το sims 3 είναι κάπως παλιό αλλά είπα σήμερα να του δώσω μια ευκαιρία. Η εγκατάσταση έγινε κανονικά αλλά όταν μπήκα να παίξω κολλούσε πάρα πολύ, κοίταξα τα system requirements και είδα ότι ο υπολογιστής μου τα ξεπερνάει αρκετά, μου φάνηκε περίεργο διότι παίζω (χωρίς να κολλάνε) παιχνίδια όπως το hitman absolution, max payne 3 και πολλά βαριά για τον υπολογιστή μου παιχνίδια. Υπάρχει τρόπος να το φτιάξω και να μην κολλάει; PC: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.60GHz 4GB ddr2 RAM Nvidia GeForce 9600 GT 512 Mb Windows 7 Ultimate
Iris_89 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Έχεις μόνο το base game ή και expansions? Αν αργεί κοίταξε αν είναι φουλ ο δίσκος σου, και δεύτερον όλο το sims 3 είναι πολύ κακογραμμένο, οπότε λαγκάρει και σε πολύ καλά συστήματα. 1
Alexpao13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 όχι μόνο το βασικό έχω και έχω 200 gb περίπου ελεύθερα, πολλοί μου λένε ότι έχει πολύ κακό optimization γι'αυτό κολλάει, όπως είπες κι εσύ είναι κακογραμμένο.
Iris_89 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Ισχύει, πολύ κακογραμμένος κώδικας με αποτέλεσμα να κολλάει το σύμπαν. Έχεις παίξει με τις ρυθμίσεις, σκιές και λεπτομέρειες σε mid-low να δεις πως θα τρέξει?
Alexpao13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Τα πάντα προσπάθησα, έφτασα σε σημείο να τα κατεβάσω όλα στο low και εκτός του ότι όλα φαίνονταν απαίσια κολλούσε το ίδιο χάλια με πριν.
Alexpao13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Τότε άστο και βάλε το 4 Μάλλον αυτό θα κάνω
t3llis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Γενικα το sims 3 εχει θεματα με stutter κλπ. Αυτο συμβαινει και σε δυνατα συστηματα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα