Προς το περιεχόμενο

Sims 3

Alexpao13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξέρω ότι το sims 3 είναι κάπως παλιό αλλά είπα σήμερα να του δώσω μια ευκαιρία. Η εγκατάσταση έγινε κανονικά αλλά όταν μπήκα να παίξω κολλούσε πάρα πολύ, κοίταξα τα system requirements και είδα ότι ο υπολογιστής μου τα ξεπερνάει αρκετά, μου φάνηκε περίεργο διότι παίζω (χωρίς να κολλάνε) παιχνίδια όπως το hitman absolution, max payne 3 και πολλά βαριά για τον υπολογιστή μου παιχνίδια. Υπάρχει τρόπος να το φτιάξω και να μην κολλάει;

PC: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.60GHz

4GB ddr2 RAM

Nvidia GeForce 9600 GT 512 Mb

Windows 7 Ultimate

Δημοσ.

Έχεις μόνο το base game ή και expansions? Αν αργεί κοίταξε αν είναι φουλ ο δίσκος σου, και δεύτερον όλο το sims 3 είναι πολύ κακογραμμένο, οπότε λαγκάρει και σε πολύ καλά συστήματα.

• Like 1
Δημοσ.

όχι μόνο το βασικό έχω και έχω 200 gb περίπου ελεύθερα, πολλοί μου λένε ότι έχει πολύ κακό optimization γι'αυτό κολλάει, όπως είπες κι εσύ είναι κακογραμμένο.

Δημοσ.

Ισχύει, πολύ κακογραμμένος κώδικας με αποτέλεσμα να κολλάει το σύμπαν. Έχεις παίξει με τις ρυθμίσεις, σκιές και λεπτομέρειες σε mid-low να δεις πως θα τρέξει?

Δημοσ.

Τα πάντα προσπάθησα, έφτασα σε σημείο να τα κατεβάσω όλα στο low και εκτός του ότι όλα φαίνονταν απαίσια κολλούσε το ίδιο χάλια με πριν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...