Προς το περιεχόμενο

windows phone 8.1 & antivirus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η εμπειρία ενός έτους WP και βάλε, δείχνει ότι όντως δε χρειάζεται antivirus.

Μπαίνεις, σερφάρεις άφοβα στο ίντερνετ ατελείωτα,

και το κινητο ρολάρει κανονικά, δε βαραίνει με τον καιρό, δεν κάνει περίεργα,

παραμένει μετά από ένα χρόνο σε ανοσία όπως ακριβώς ήταν γρήγορο από την πρώτη μέρα.

Είναι που μάλλον δεν γράφονται και ιοί ή spyware για Windows phone,

αλλά κυρίως το λειτουργικό είναι καρακλειδωμένο ακριβώς για να μην κολλάει ιούς.

...και γελάς άμα καμιά φορά βρεθεί σε κάνα site διαφήμιση

'Το ***** (ονοματα λειτουργικών δε λέμε) κόλλησε ιό, πατήστε για να καθαρίσετε'.

Κάνεις την πλάκα σου, δεν κολλάει τίποτε.

Αν στα Windows 10 αλλάξουν τα πράγματα εδώ είμαστε.

Δημοσ.

Το ίδιο ισχύει και στο desktop.

Αν συνδέεσαι ως guest, προσέχεις τα email που ανοίγεις, τα sites που μπαίνεις, τα exe που εγκαθιστάς, τα στικάκια που συνδέεις.

Δημοσ.

Αν συνδέεσαι ως guest, προσέχεις τα email που ανοίγεις, τα sites που μπαίνεις, τα exe που εγκαθιστάς, τα στικάκια που συνδέεις.

Αναφερομαι στα pirated apps , αν στο android κατεβαζεις απο play store κατα πλειοψηφια δεν εχεις προβλημα.

Δημοσ.

Πες τα μεγαλε. Κι εγω δε χρησιμοποιω antivirus πουθενα. Αλλα θεωρω απαραιτητο ενα καλο firewall. Δεν εμπιστευομαι κανενα λειτουργικο συστημα χωρις firewall. Ειναι σουρωτηρια.

Θυμαμαι πριν κανα χρονο ειχα γραψει σε ενα ξενο φορουμ για Linux οτι εχω 3 υπολογιστες με Windows7. Δεν εχει κανενας antivirus. Δεν κανω ποτε updates. Το μονο που εχουν ειναι ενα 3rd party firewall.

Απαντησαν με τρομο καποιοι οτι μ'αρεσει να ζω ριψοκινδυνα. Αλλοι ελεγαν οτι εχω σιγουρα ιους και δε το εχω παρει χαμπαρι ακομα. Δε μπορουσαν να το χωνεψουν.

Αναφερομαι στα pirated apps , αν στο android κατεβαζεις απο play store κατα πλειοψηφια δεν εχεις προβλημα.

Ποιος σου ειπε οτι ελεγχουν τις εφαρμογες? Αν δε παραπονεθει κανενας, τις αφηνουν μεσα να τις κατεβαζει ο καθε ταλαιπωρος.

Σε ερευνα, το 70% των εφαρμογων στο google play store ειναι υποπτες. Οχι δεν ειναι ορθογραφικο λαθος. Το 70% εχει τουλαχιστον ενα υποπτο permission.

Εγω πλεον το αφησα. Τωρα μονο 1mobile και Aptoide. Οχι δεν ειναι ασφαλεστερα. Αλλα τουλαχιστον δε με υποχρεωνουν να κανω update.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...