pigos23 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Γεια σας Με ενδιαφερει να ακουσω την γνωμη σας για το ποιο ειναι το καλυτερο κινητο windows μεχρι 120€ maximum προοριζετε για κοπελα με χρηση βασικη κανα internet.photo.skype κτλ Προσανατολιζομαι σε win γιατι εχω ακουσει οτι παιρνεις πολυ καλο value for money χωρις lag Τωρα αν υπαρχει κ καποια android προταση σε αυτο το budget no problem Σκεφτομουν το lumia 535 αλλα ακουω πολλα προβληματα...
Gigamestin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Γεια σας Με ενδιαφερει να ακουσω την γνωμη σας για το ποιο ειναι το καλυτερο κινητο windows μεχρι 120€ maximum προοριζετε για κοπελα με χρηση βασικη κανα internet.photo.skype κτλ Προσανατολιζομαι σε win γιατι εχω ακουσει οτι παιρνεις πολυ καλο value for money χωρις lag Τωρα αν υπαρχει κ καποια android προταση σε αυτο το budget no problem Σκεφτομουν το lumia 535 αλλα ακουω πολλα προβληματα... http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/f/6747/Windows-Phone.html Προτεινω το Nokia lumia 520,535,620
MariosX Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Microsoft Lumia 635 χωρίς flash cameras αλλά έχει ένα σορό άλλα καλούλια όπως 4G
georrrr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Κι εγώ για την κοπέλα μου έχω παραγγήλει το lumia 535 και περιμένω να έρθει. Όταν θα το έχω θα σας πω εντυπώσεις. 1
georrrr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Το παρέλαβα το κινητό παιδιά, είναι πολύ καλό, ακόμα δεν έχω δει κάτι με το touch της οθόνης. Εμένα προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ και έχω αρχίσει να σκέφτομαι να το πάρω και για εμένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα