propatzis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα στην παρεα. Λοιπον εχω το εξης ερωτημα: Πως μεταφερω τον ηχο στην 2η οθονη?και εξηγω...εχω σαν κυρια οθονη μια 24" για το pc και συνδεσα με hdmi το pcμε την 32" tv στο δωματιο μου.Πως μπορω να ακουω απο την 32"???δλδ να διαλεγω απο ου θελω να ακουω... *σιγουρα κατι πρεπει να συνδεσω ακομα αλλα εχω σκαλωσει...
CMD Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Είναι και οι δύο tv/monitor; Συνδεδεμένες και οι δύο με HDMI;
propatzis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 οχι η κυρια ειναι μονιτορ κ η 2η ειναι η τηλεοραση κανονικη του δωματιου μου. η 2η ειναι με hdmi.εικονα βγαζω απλα θελω να επιλεγω απο που θα ακουω.
CMD Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 τότε στον πίνακα ελέγχου και στον ήχο θα πας και θα κάνεις δεξί κλικ -> προεπιλογή στην πηγή που θες να ακούς ηχεία (analog) ή hdmi (digital)
propatzis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 πινακας ελεγχου--->υλικο κ' ηχος?(δεξι κλικ δν μορεις να κανεις) οπα ακυρο οκ το βρηκα...ευχαριστω... απλα πηγα στο ηχειακι στο κατω δεξι μερος ---> δεξι κλικ---> κ μου εχει επιλογη την tv... ωραια αλλο ενα ερωτημα... μολις πεταω ενα παραθυρο στην 2η οθονη,μου τρωει λιγο τς γραμμες του παραθυρου...δλδ το παραθυρο ειναι μεγαλυτερο απο την επιφανεις της tv(!).Πως το ρυθμιζω?
CMD Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 αυτό γίνεται γιατί είναι διαφορετικό μέγεθος οι μεταξύ τους οθόνες.Δοκίμασε κάποια διαφορετική ανάλυση.
propatzis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 εψαξα λιγο τις επιλογες κ οταν βαζω επιλογη στην TV απο 16:9 σε σκαναρισμα τοτε δουλευει μια χαρα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα