kalidor Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μονταρισμα τελος...νεες φωτο!!!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασίλης33 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μια χαρα φιλε. αλλα πολυ καλωδιο.... η εμενα μου φαινεται; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalidor Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Εφτασε νεος αερας....οποτε νεες φωτο με συνολο 5 Led Fans...!!! Case Fan Aerocool Shark Fan 12cm Blue Edition...!! Μονταρισμα και νεες φωτο πανω στο κουτι.... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Πανέμορφο απλά το aerocool και ας μην είναι σαν το cosmos, έχει δικό του στυλ σαν κουτάκι . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalidor Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Σε ευχαριστώ να σε καλά. ..όντως και γω είχα επιφυλάξεις αλλα μου έκατσε καλά. .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μου θυμίζει Star wars η μπροστινή πλευρά.Αψογος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μου θυμίζει Star wars η μπροστινή πλευρά.Αψογος Σωστός! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα