social_observer Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα αγαπημένο μου φορουμ.. Δεν ξέρω αν απευθύνομαι στο.σωστό thread ή δεν ξέρω αν υπάρχει κατι αντίστοιχο, οποτε συγχωρεστε με και παραπεμψετε στο κατάλληλο thread.. Εχω μια τηλεόραση αλλα δεν δέχεται στικακια για να βλέπω ταινιες.. Γιατί στον υπολογιστή δν μπορώ καθόλου.. Οπότε ψάχνω έναν media player που να παίζει ταινίες όλων των μορφών (mkv,.mp4 πχ) και να δέχεται και αρχεία υποτίτλων .srt η .sub.. να τα αναγνωρίζει δηλαδή.. βρήκα ενα media player της western digital στο πλαισιο με.90 ευρω.. αξίζει; την κάνει τη δουλειά του;
TheELF Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Και ένας δέκτης digea κάνει την δουλειά αυτή και πολύ ποιο φτηνά, π.χ. η crystal audio έχει καλή φήμη και τους βρίσκεις από 25-30€
nickvas19 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 με προλαβες!τον εχω και εγω και ειναι σουπερ...!στον προτεινω
chios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δες και τον Ferguson ariva t650i. Μετά μπορείς να πας σε android box με xbmc και κάνεις τα πάντα.
social_observer Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δες και τον Ferguson ariva t650i. Μετά μπορείς να πας σε android box με xbmc και κάνεις τα πάντα. παιζει ρολο που η τηλεόραση μου δεν.χρειάζεται αποκωδικοποιητη; Δηλαδή εχει ηδη δεκτη mpeg4.. δεν θα δημιουργεί προβλημα, ετσι;
chios Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Τι πρόβλημα να έχει ;; εσύ για ταινίες δεν το θες;;
rfc Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Επειδη η πληθωρα των media players δεν παιζει dts, δες και αυτο το χαρακτηριστικο αν σε ενδιαφερει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα