Metaxas123 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα στην ομαδα, Εδω και περιπου μια εβδομαδα το ping Μου στο League of Legends(ιντερνετικο παιχνιδι) απο 68-73 εως 80 που ηταν τωρα εινια σταθερο καπου στα 115 και ωρες ωρες 120! Τι γινετε? Μπορει να φτιαχτει? Ευχαριστω (Eχω Forthent 24αρι και ειμαι συνδεδεμενος LAN)
alex00a Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 μηπως τα windows katevazoune tipota updates? καποιος θα κατεβαζει η θα ανεβαζει,δεν γινεται
mordredgr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 μια απο τα ιδια και εδω φιλε μου , κατι τρεχει με τη φορθνετ
Xristaras12 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 πρώτο μέτρο αντιμετώπισης είναι να πάρετε την forthnet και να ζητήσετε fastpath. Απο ταχύτητα χάνεις 1-2Mbit αλλά κερδίζεις στην καλύτερη -25ms ping γενικότερα. Δεύτερον,μήπως οι σέρβερς που παίζεις/παίζετε δεν βρίσκονται κοντά στην ελλάδα και απο ένα σημείο και μετά πιττάρουν;
sprake Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 και εγω εδω και μια βδομαδα κολλαω απιστευτα σε λολ και στρεαμς με Forthnet. κατι γινεται εδω.
Stavrakas13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Έχει 2 ή 3 μέρες για εμένα. Βασικά από τότε που είχαν το μήνυμα για γενικό πρόβλημα στην βόρεια Ελλάδα Σήμερα ειδικά αρκετά κακό ίντερνετ.
propatzis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα κ απο μενα... κ εμενα σημερα ξαφνικα σερνεται το ιντερνετ...κ απο ping 20 εχω 120...κανω συνεχεια speedtest κ το ελεγχω.Μεχρι 1,7 download μου δειχνει απο 14 που ειχα χθες...απο οτι φαινεται κατι γινεται με την forhnet σημερα.
Xristaras12 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 μιας και το κοίταξα,απ το μεσημεράκι προς απόγευμα μερικοί σέρβερς της forthnet έχουν υψηλό ping με το εξωτερικό και packet loss αν θυμάμαι καλά. ΥΠΟΜΟΝΗ. θα φτιάξει.
propatzis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 αντενα δουμε...εμενα δν με ενοχλει για το gaming αλλα δν θα βγαλουμε ακρη με τεχνικους και τετοια... παντως κανω συνεχεις speedtest κ μια ολα ειναι οκ κτην αλλη παλι τα ιδια.Αρα,πρεπει να ειναι παροδικο.
Haris San Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Και γω απο Βολο σημερα ειχα προβλημα...Ουτε καν βιντεο στο youtube δεν φορτωνε,μου τα εβαζε αυτοματα στα 144p :@ Και πηρα τηλ και μολις ακουσα το ηχογραφημενο μηνυμα "Λογω προσωρινου τεχνικου προβληματος θα επηρρεαστουν οι υπηρεσιες internet" καταλαβα.... Η μλκια ειναι οτι το εκανε και προχθες αυτο..Γενικα εχει καμια βδομαδα που για καποιες ωρες κατα την διαρκεια της μερας το κανει...Ελπιζω να το φτιαξουν συντομα γιατι θα τα ακουσουν ασχημα
propatzis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 εμενα εφτιαξε απο την 01:00 περιοχη πατρα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 δεν το λες και ώρα αιχμής για να είσαι σίγουρος ότι πράγματι έφτιαξε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 ναι ok, απλά τα ξημερώματα δεν είναι ώρα αιχμής για να είσαι πράγματι σίγουρος ότι έφτιαξε το πρόβλημα ή απλά ότι δεν φαίνεται επειδή δεν υπάρχει τόση κίνηση όσο απόγευμα/βράδυ...
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 υπηρχαν καποια θεματα με links του εξωτερικου αυτον τον καιρο οποτε λογικα και τα προβληματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα