Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και οπως ειδες απο το τελευταιο post χτυπαει 155fps αρα επεσες λιγο εξω στο οτι τοσο μπορει να το παιζει .

Κοιτάζοντας τον τοίχο σε ένα cut scene...

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Γιατί το afterburner σου δείχνει μόνο 4 πυρήνες και όχι και τους 6 σύνολο; Έχεις ενεργοποιήσει εσύ να δείχνει μόνο τους 4 από τους 6 ή έχει κάποιο θέμα το pc και σου διαβάζει μόνο τους 4 ; Φυσικά και δεν έχει να κάνει με το παιχνίδι αυτό, απλά μου κίνησε το ενδιαφέρον αυτό που είδα.

απλα ξεχασα να βαλω σε osd τους αλλους 2

ΤΟ Oc οντως βοηθαει τον επεξεργαστη αρκετα,αλλωστε εχει αυτη την δυνατοτητα σαν ξεκλειδωτος και ανεβαινει και σχετικα ευκολα μεχρι ας πουμε τα 4.4 .Εγω μονο θα πω απο τωρα στον ts να παει σε 8gb ram καθως πολλα παιχνιδια πλεον ζητανε απο 6 και πανω.

εχω σκοπο να παω για hyperx savvage 8gb στα 1866 αυτο το μηνα ουτως η αλλως. Θα κοιταξω συντομα και για OC

μου εφτασε και 200 σε πιστολιδια... γενικα κινειται απο 130-195

Δημοσ.

δεν χρειάζεται να πας σε τόσο γρήγορες μνήμες και με 1600άρες βολεύεσαι.

άλλωστε απο 2 dimm μνήμης και άνω οι fx ρίχνουν τη συχνότητα της μνήμης στα 1600,θα χρειστείς oc μετά

http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/ddr3memoryfrequencyguide.aspx

Δημοσ.

σωστη η παρατηρηση σου...ειχα δει οτι οι fx πανε μεχρι 1866 αλλα δεν ειχα δει οτι υπαρχει αυτη η λεπτομερια...οποτε θα παω σε 1600 καλυτερα να πεσει και η τιμη... μπορω να παρω και αλλες 2 4αρες που εχω βρει σε ιδια clocks και βολτ απλα το σκεφτομαι γιατι αυτες που εχω τωρα ειναι cl11, αλλα δεν νομιζω να δω τη διαφορα δινοντας τα διπλασια για να παρω cl9

Δημοσ.

Απο μια πολυ γρηγορη αναζητηση http://www.techspot.com/review/464-modern-warfare-3-performance/page4.html.Σιγουρα ο δεν εχει τον i7 2600 που εχει το παραπανω review για επεξεργαστη και σιγουρα ειναι παρα πολυ πιο αδυναμος ο fx απο πλευρας πυρηνων αλλα η καρτα γραφικων καλυπτει με το παραπανω αυτη την διαφορα,ειδικα μιας και μιλαμε για παλιο παιχνιδι.

Συμφωνω απολυτα με τον Xristara. Ως τωρα μονο το Battlefield 4 αξιοποιει τα παραπανω Mhz των Ram.Σε ολα τα αλλα παιχνιδια μεχρι 1600 ειναι μια χαρα.Κοινως θα ελεγα παρε οτι ειναι πιο οικονομικο απο την τσεπη σου,τωρα ενταξυ αν πετυχεις τιποτα http://www.skroutz.gr/s/5416609/Kingston-HyperX-Savage-8GB-DDR3-2400MHz-HX324C11SR-8.htmlστα 70 με 75 τοτε μια χαρα.

σωστη η παρατηρηση σου...ειχα δει οτι οι fx πανε μεχρι 1866 αλλα δεν ειχα δει οτι υπαρχει αυτη η λεπτομερια...οποτε θα παω σε 1600 καλυτερα να πεσει και η τιμη... μπορω να παρω και αλλες 2 4αρες που εχω βρει σε ιδια clocks και βολτ απλα το σκεφτομαι γιατι αυτες που εχω τωρα ειναι cl11, αλλα δεν νομιζω να δω τη διαφορα δινοντας τα διπλασια για να παρω cl9

Ναι τα ιδια και τα ιδια ειναι Cl9 και Cl11.Διαφορες σημαντικες στα παιχνιδια δεν θα δεις. Μπορεις να κοιταξεις για πιο οικονομικα και στις αγγελιες μιας και οι Ram γενικα εχουν εγγυηση εφ ορου ζωης(σχεδον ολες τουλαχιστον).

Δημοσ.

Απο μια πολυ γρηγορη αναζητηση http://www.techspot.com/review/464-modern-warfare-3-performance/page4.html.Σιγουρα ο δεν εχει τον i7 2600 που εχει το παραπανω review για επεξεργαστη και σιγουρα ειναι παρα πολυ πιο αδυναμος ο fx απο πλευρας πυρηνων αλλα η καρτα γραφικων καλυπτει με το παραπανω αυτη την διαφορα,ειδικα μιας και μιλαμε για παλιο παιχνιδι.

Συμφωνω απολυτα με τον Xristara. Ως τωρα μονο το Battlefield 4 αξιοποιει τα παραπανω Mhz των Ram.Σε ολα τα αλλα παιχνιδια μεχρι 1600 ειναι μια χαρα.Κοινως θα ελεγα παρε οτι ειναι πιο οικονομικο απο την τσεπη σου,τωρα ενταξυ αν πετυχεις τιποτα http://www.skroutz.gr/s/5416609/Kingston-HyperX-Savage-8GB-DDR3-2400MHz-HX324C11SR-8.htmlστα 70 με 75 τοτε μια χαρα.

Ναι τα ιδια και τα ιδια ειναι Cl9 και Cl11.Διαφορες σημαντικες στα παιχνιδια δεν θα δεις. Μπορεις να κοιταξεις για πιο οικονομικα και στις αγγελιες μιας και οι Ram γενικα εχουν εγγυηση εφ ορου ζωης(σχεδον ολες τουλαχιστον).

750+ώρες με το σύστημα της υπογραφής δεν το έχω παρατηρήσει το συγκεκριμένο ούτε και το ήξερα κιόλας,αλλά βέβαια με κόβει  κάρτα για παραπάνω.

ώρες ωρες απορώ πραγματικά πως έχει αντέξει τέτοια ταλαιπωρία  εδω και 2 χρόνια σε διάφορα παιχνίδια :Ρ

• Like 1
Δημοσ.

750+ώρες με το σύστημα της υπογραφής δεν το έχω παρατηρήσει το συγκεκριμένο ούτε και το ήξερα κιόλας,αλλά βέβαια με κόβει  κάρτα για παραπάνω.

ώρες ωρες απορώ πραγματικά πως έχει αντέξει τέτοια ταλαιπωρία  εδω και 2 χρόνια σε διάφορα παιχνίδια :Ρ

Ολο δικο σου http://www.thelab.gr/topic/127038-%CF%84%CE%BF-battlefield-4-%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CF%80%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B9%CF%82-ram-%CF%85%CF%88%CE%B7%CE%BB%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%B1%CF%87%CF%85%CF%84%CE%AE%CF%84%CF%89%CE%BD/

• Like 1
Δημοσ.

γενικα, εγω πιστευω, οτι ο προγραμματισμος των μηχανων (γραφικων) ειναι για τον π..τσο...!!!!    

1 δεν μπορει τα ιδια παιχνιδια να παιζονται σχετικα ανετα στις παιχνιδομηχανες, και στα πισι να εχουν 5πλασιες απαιτησεις

2 δεν μπορει παιχνιδια 10+ χρονων, να εχουν γραφικα επιπεδου MW3...!!   

αυτο μου δειχνει οτι το κανουν για να "σπρωχνουν" τους καταναλωτες προς αναβαθμισεις συστηματων...!!!  

Δεν γινεται να βγαινει COD και να εχει απαιτηση ΜΙΝ 6gb μνημη, και επειτα με ενα πατσακι, να δουλευει χαλαρα με 4GB.......!!!!!!!!!!!! 

η εξηγηση ειναι απλη. μας δουλευουν ψιλο γαζι.....!!

• Like 2
Δημοσ.

χμμ δεν θα έλεγα ότι μας δουλευουν απλά κάνουν αυτό που πρέπει για να κινείται η αγορά ,τώρα σίγουρα η περισσότερη από εμάς δεν κάνουμε την κίνηση να βάλουμε το χέρι στην τσέπη αλά με με αυτόν τον τρόπο,μας αναγκάζουν να το κάνουμε....

έχω την 9400 gt 1gb και επαιζα παιχνίδια όπως το COD MW2  κι όλα ανεβασμένα στο high χωρίς κανένα πρόβλημα, όταν πέρασα όμως το Battlefield bad company 2 το διέγραψα αμέσως, όλα στο low,  και πάλι δεν μπορούσα να παίξω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...