Xristaras12 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Στο modern warfare 3 αναφέρεται το παιδί,τι δουλειά έχει το cod4;
TheELF Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Στο modern warfare 3 αναφέρεται το παιδί,τι δουλειά έχει το cod4; Στο γερμανικό σίτε που κάνω λινκ λένε για το Call of Duty: Modern Warfare 3 και εκεί με 2 πυρήνες και πάνω(2Κ που λέει) δεν βλέπεις διαφορά,ίδια μηχανή έχουν.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μήπως να έκλεινες το turbo boost από το bios lary ; Σε αρκετά παιχνίδια, τύπου nfs αλλά και στο λολ το turbo boost μου έκανε fps drop. Το έκλεισα και ησύχασα. Δες στο manual της μητρικής σε ποιο σημείο του bios υπάρχει αλλά και πως ονομάζεται και κάντο disable.
aetos1988 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δεν νομίζω να έχει τόσο μεγάλο bottlenech υπάρχει πιθανότητα να οφείλεται ο driver χωρίς να είμαι σίγουρος επειδή αυτές τις μέρες έχω στο pc μου τις 6950 flash σε 6970 crossfire και στο Metro LL ο i5 2500k @ 4.4GHz δεν μπορεί να τις φτάσει στο 100% κυμαίνεται στο 65-75% περίπου , ενώ με την 780ti που είναι ταχύτερη δεν έχω θέμα .
hackerW32 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 εαν τον εχεις σε στοκ ρυθμισεις με στοκ ψυχτρα μην περιμενεις πολλα, ιδικα απο παιχνιδια που δεν εκμεταλευονται πανω απο 4 πυρινες.. πρεπει να τον πας στα 4.4 που παει και ευκολα και να παρεις μια ομορφη ψυχτρα καπου στα 30 ευρω
panos9553 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 γεια σας παιδιά! Πηρα προχτες την msi r9 280 και εβαλα να παιξω call of duty modern warfare 3 με ultra graphics αλλα σε 1680x1050 ανάλυση. Τα fps που πιανω ειναι κατα μεσο ορο 42 (σε gaming mode) πραγμα που με προβληματιζει για ενα σχετικα παλιο παιχνιδι και σε χαμηλη αναλυση...Βεβαια ακομα ειμαι με τις 4αρες ραμ που θα τις αναβαθμισω συντομα αλλα απο οτι ειδα το συγκεκριμενο game δεν ειναι και πολυ απαιτητικο με τη ram. εχω περασμενα ολα τα τελευταια drivers της amd και της msi. Το pc μου ειναι το παρακατω: Update : περασα και το sims 4 80-110 fps ultra με την ιδια αναλυση. Στο sims 4 ακουω coil whine απο τη καρτα -.- Καλησπερα και απο μενα....για να τελειωσει ολο αυτο..επειδη το συστημα σου ειναι μια χαρα και φυσικα για να σταματησουν καποιοι καποιοι(ξερουν ποιοι ειναι) να πεταγονται και να κατηγορουν τους amd cpu θα ηθελα να σου πω ποιοι ειναι το προβλημα.. Γιατι δεν ανεφερες απο την αρχη οτι το game ειναι σπασμενο???Το συγκεκριμενο game (το πειρατικο φυσικα) εχει θεμα να μην ξεπερνα τα 42-44...Τοσο απλο..
cabdik Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 το μονο σιγουρο, ειναι οτι ΔΕΝ ειναι θεμα CPU - GPU....!! ο,τιδηποτε αλλο μπορει να φταιει, εκτος απο αυτα..!! πολυ πιθανο και αυτο που λεει ο πανος, απο πανω..! αν και αυτο, ισως (δεν λεω σιγουρα) να συμβαινει σε καποιες συγκεκριμενες εκδοσεις "σπασμενων".....!
Federacion Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 WTF, υπάρχει αυτή η περίπτωση; πρώτη φορά το ακούω!!!
cabdik Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 απιθανο...., αλλα ποτε μη λες ποτε........!! κατι ακομα που σκεφτομαι, βλεποντας τα χαρακτηριστικα του πισι, ειναι μηπως παιζει κατι με τα win 8.1 64bit....?
TheELF Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα και απο μενα....για να τελειωσει ολο αυτο..επειδη το συστημα σου ειναι μια χαρα και φυσικα για να σταματησουν καποιοι καποιοι(ξερουν ποιοι ειναι) να πεταγονται και να κατηγορουν τους amd cpu θα ηθελα να σου πω ποιοι ειναι το προβλημα.. Γιατι δεν ανεφερες απο την αρχη οτι το game ειναι σπασμενο???Το συγκεκριμενο game (το πειρατικο φυσικα) εχει θεμα να μην ξεπερνα τα 42-44...Τοσο απλο.. Υπάρχει και το επίσημο demo αν θέλει να δοκιμάσει αν παίζει καλύτερα.
Xristaras12 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 http://www.overclock.net/t/1163483/low-fps-mw3-hd6970-2gig TROLOL,δεν περίμενα ποτέ ότι θα διάβαζα κάτι τέτοιο.
panos9553 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 WTF, υπάρχει αυτή η περίπτωση; πρώτη φορά το ακούω!!! απιθανο...., αλλα ποτε μη λες ποτε........!! κατι ακομα που σκεφτομαι, βλεποντας τα χαρακτηριστικα του πισι, ειναι μηπως παιζει κατι με τα win 8.1 64bit....? Παιδια δεν θα εμπαινα στην διαδιακασια να απαντησω αν δεν ημουν σιγουρος...to call mw3 ειχε τετοια θεματα με πολλα πειρατικα http://www.gamefaqs.com/boards/995752-call-of-duty-modern-warfare-3/60922700?page=1 δειτε και εδω το τελευταιο σχολιο FPS "cap" is a known issue with a bad crack http://www.overclock.net/t/1163483/low-fps-mw3-hd6970-2gig TROLOL,δεν περίμενα ποτέ ότι θα διάβαζα κάτι τέτοιο. Μα οχι φταιει ο 6300, δεν μπορει να σηκωσει την αθλια-παναρχαια μηχανη του call of duty...ε ρε τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα...
hackerW32 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) οπως το βλεπει κανεις, εαν ενας dual core μπορει να παιξει ανετα το game αλλα ο 6300 οχι, πρακτηκα φταίνε και οι δυο μεριές, και ο 6300 που εχει αδυναμους πυρήνες και η αθλια-παναρχαια μηχανη του cod δεν λεω σε καμια περίπτωση οτι ειναι άχρηστος, εξάλλου εγω αυτον εχω, στα 100 ευρω ή τσιμπας dual core pentium - i3 και εχεις δυο δυνατους πυρηνες και υστερείς σε συνολικη αποδοση ή τον 6300 που υπερτερεις σε συνολικη αποδοση αλλα χανει σε single core. εγω παντος θα το κατεβασω μια να το τεσταρω αλλα σε μικροτερη ανάλυση (1280x1024) και θα σε ενημερώσω fx 6300 4.4ghz (θα τεσταρω και σε 3.5) 8gb ram (δεν θα βγαλω τις μισες ραμ αλλα θα κοιταξω τι τραβαει) hd7850 1gb Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2015 από hackerW32
darkiller Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 επειδη τα πολλα λογια ειναι φτωχια, ενεργοποιησε απο το msi afterburner το cpu used για το καθε πυρηνα.. και τραβηξε φωτο απο το ιδιο προγραμμα για να δουμε τισ θεωριεσ μπουκαλιου για το συγγεκριμενο παιχνιδι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα