Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδιά!

Πηρα προχτες την msi r9 280 και εβαλα να παιξω call of duty modern warfare 3 με ultra graphics αλλα σε 1680x1050 ανάλυση. Τα fps που πιανω ειναι κατα μεσο ορο 42 (σε gaming mode) πραγμα που με προβληματιζει για ενα σχετικα παλιο παιχνιδι και σε χαμηλη αναλυση...Βεβαια ακομα ειμαι με τις 4αρες ραμ που θα τις αναβαθμισω συντομα αλλα απο οτι ειδα το συγκεκριμενο game δεν ειναι και πολυ απαιτητικο με τη ram. εχω περασμενα ολα τα τελευταια drivers της amd και της msi. Το pc μου ειναι το παρακατω:

Update : περασα και το sims 4 80-110 fps ultra με την ιδια αναλυση. Στο sims 4 ακουω coil whine απο τη καρτα -.-

142fqsp.jpg

Δημοσ.

drivers πέρασες απ ευθείας απο amd;

ποια κάρτα είχες πρίν;

μιας και λες ότι παίζεισ ultra μήπως έχεις βάλει τίποτα 8Χ MSAA; αν ναι βγάλτο.

Δημοσ.

ωραία

κατέβασε το ddu,μπες safe mode και ρίξε καθάρισμα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

μετά ξαναπέρνα τον 14.12 και δες πως συμπεριφέρεται η κάρτα.

Δημοσ.

ωραία

κατέβασε το ddu,μπες safe mode και ρίξε καθάρισμα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

μετά ξαναπέρνα τον 14.12 και δες πως συμπεριφέρεται η κάρτα.

To εκανα αλλα τα ιδια δεν αλλαξε κατι

Δημοσ.

κατέβασε το msi afterburner και ενεργοποίησε το osd του ώστε να βλέπεις fps και gpu usage.

Κάτι μου λέει ότι είτε τερματίζει η κάρτα είτε είναι bottleneck του επεξεργαστή.

επίσης βγάλε το msaa τελείως.

Δημοσ.

με το osd του afterburner το βλεπω...εβγαλα το msaa και απλα μου ανεβασε 1-2 fps δεν ειδα μεγαλη διαφορα

η χρηση της gpu ειναι 15-30 % κυριως στα 20 πιο πολυ οταν παιζω .οταν φορτωνει βιντεο κτλ 0-5 %

Δημοσ.

χμμμ μηπως φταιει κατι στη τροφοδοσια η μηπως φταιει η ram μου που ειναι λιγη?

οχι το vsync ειναι κλειστο.

υ.γ. τελικα ανακαλυψα οτι το psu εμφανιζει coil whine τεσπα τουλαχιστον δεν ειναι τοσο εκνευριστικο

Δημοσ.

corsair gs800 sta 800 w . εχω βαλει ενα 6 pin και αλλο ενα 6 pin + 2 pins στο οποιο εβαλα τα αλλα δυο στις υποδοχες που εμεναν ακαλυπτες. ειναι σε ενα καλωδιο μαζι.

Δημοσ.

Σωστή σύνδεση με το τροφοδοτικό και μια χαρά τροφοδοτικό είναι.

Κάνε το benchmark που λέει ο Χρηστάρας μήπως και είναι θέμα driver η κακή απόδοση.

Δημοσ.

Το cod παίζει μόνο με δυο νήματα,οπότε ο 6300,αν τον έχεις και στης μαμά συχνότητες,τόσο μπορεί να το παίξει,το sims παίζει με πολλά νήματα για αυτό και έχεις αρκετά fps εκεί.

Διάβασε και κάνα παλιό bench για το παιχνίδι και ψάξε πόσο δυνατός είναι ο πυρήνας του 6300 σε σχέση με τον i5-2600@3,4 

(το smt είναι hyperthreading το γράφημα μας δείχνει ότι έχει ελάχιστο όφελος από παραπάνω από 2 πυρήνες το παιχνίδι) 

http://www.computerbase.de/2011-11/test-call-of-duty-modern-warfare-3/7/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...