marine122 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Γειά σας , έχω αγοράσει ένα ταμπλετ με λειτουργικό android και δεν είχε μέσα τα emoji emoticon. Ετσι κατεβασα εφαρμογη το emojii keybord. Όταν πήγα να το ενεργοποιήσω έλεγε οτι η εφαρμογη μπορεί να συλλέξει στοιχεία σας όπως κωδικοί από τράπεζικούς λογαριασμούς και κάτι τέτοια. Εντωμεταξυ από το ταμπλετ κάνω και ηλεκτρονικές αγορές. Οπότε, να φοβάμαι;; ή είναι αξιόπιστο;
ioankav Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μισό, δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις τα emoji μέσω του μενού του Android; Εγώ έτσι το έχω κάνει.Πάνε από Ρυθμίσεις --> Γλώσσα και Εισαγωγή. Ενεργοποίησε το iWnn Ime πληκτρολόγιο. Από τις ρυθμίσεις του, επέλεξε τη μέθοδο Emoji (ίσως έχει κάποια άλλη ως default).
marine122 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Οχι δεν εχει. Πηγαίνω Γλώσσα κα Εισαγωγή και μου βγάζει πληκτρολογιο android και φωνητική πληκτρολόγηση. απεγκατεστησα το προγραμμα γιατι το φοβηθηκα αν και μου αρεσε.
marine122 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Τελικά ξέρει κανεις αν είναι επικυνδυνο πρόγραμμα για τα προσωπικα στοιχεια μου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα