Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μένω Κύπρο και στο σπίτι έχουμε ίντερνετ απο την cablenet (οπτική ίνα) Το μόντεμ της εταιρείας είναι αυτό:

Touchstone_CableModemGroup.jpg

επειδή δεν πιάνει καλά στο δωμάτιό μου σκέφτηκα αν γίνεται να κάνω bridge ένα linksys wag200g που έχω

378210244_358.jpg

Θα έχω πιστεύετε διαφορά στο σήμα? Υπάρχει κάποιος οδηγός για να το συνδέσω? Γιατι να φανταστώ δεν θα είναι απλά συνδέω τα 2 μοντεμ και βαζω το linksys απλα σε bridge mode. Θα χρειαζεται και καμια αλλαγή στις ip?

Ελπίζω να γίνεται, γιατί η ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΗ ταχύτητα των 10Mbps με οπτική ίνα στο δωμάτιό μου φτάνει τα 3-4Mbps με τα χίλια ζόρια.

Δημοσ.

Αν το linksys υποστηρίζει AP mode δεν θα χεις πρόβλημα. Το βάζεις bridge και κλείνεις dhcp και NAT.

Δημοσ.

Ναι, ips θα μοιράζει το αρχικό σου router σε όλες τις συσκευές. Δεν έχω κάποια εμπειρία με το συγκεκριμένο αλλά δεν βλέπω για ποιον λόγο να διαφέρει από τα dsl routers/modems.

Δημοσ.

το wag200 για να παιξει σαν ap απλα θελει κλειστο dhcp και αλλη ip απο το adsl ¨η οτι αλλο router ειναι αυτο.δεν μπορει να παιξει σαν Repeater το wag200.εννοειται οτι τα συνδεεις μεταξυ τους με ethernet.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...