Chris_85 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα. Δυστυχώς έπεσε το λαπτοπ του αδερφού μου, με αποτέλεσμα μια σπασμένη οθόνη. Έγινε αντικατάσταση στο σέρβις, καθώς και ελέγχθηκε ο δίσκος, χωρίς όμως να βρεθεί κάτι. Όταν προσπαθώ να μπουταρω μου βγάζει repair disk και δεν κάνει τίποτα άλλο. Τι μπορώ να κάνω; φορματ;
SPANK Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μάλλον η λύση σου ειναι το format γιατι με την πτώση μπορεί να πειράχθηκε το λειτουργικό
Chris_85 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση. Το έχω βάλει να κάνει φορματ, είναι εδώ και μια ώρα όμως στο 0%
infin1tyGR Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Κατά πάσα πιθανότητα χτύπησε και ο σκληρός δίσκος και θέλει αλλαγή. Format γιατί να κάνεις; Τι άλλαξε με το πέσιμο που θα λυθεί με format; Δεν είναι λύση για όλα τα προβλήματα...
Chris_85 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μου είπε όμως ο τεχνικός που τον εξέτασε, πως δεν έχει θέμα ο δίσκος. Τι απομένει να κάνω;
zio10 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μου είπε όμως ο τεχνικός που τον εξέτασε, πως δεν έχει θέμα ο δίσκος. Τι απομένει να κάνω; Να το ξαναπάς στον τεχνικό και να του πεις το πρόβλημα 1
Chris_85 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Θα το πάω αύριο αν δεν δω προκοπή. Με νέο σκληρό λογικά θα λυθεί το πρόβλημα; Για να μη δώσω τσάμπα λεφτά και ευθύνεται η ραμ ή κάτι άλλο. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
NEFTIS Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Οταν υπαρχει πτωση, το πρωτο που πρεπει να υποψιαστεις οτι χτυπησε, ειναι ο σκληρος. Εκτος κι αν μιλαμε για SSD, που ειναι παρα πολυ πιο ανθεκτικος.... στους κραδασμους. 1
CMD Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 φόρτωσε το live cd του hirens ή κάποια live linux διανομή και έλεγξε την υγεία του σκληρού. To hirens έχει το Hard disk sentinel και το test της Western ενώ με το linux μπορείς να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα