Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Όπως έχω περιγράψει και σε άλλο τοπικ αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:

Όποτε παίζω bf4 multiplayer όλα οκ (το pc μου στο router με ethernet). Όταν συνδεθει και τo laptop με wifi στο router την ωρα που παίζω, ακομα και με το να φορτώνει σελίδες όπως facebook google κτλ μου εκτοξεύει το ping και με αποσυνδέει το bf απο τον server.Δοκίμασα και netlimiter στο 1mbps για το laptop αλλα δεν εχει καμια διαφορα πραγμα πολύ τρελό! Με ένα speedtest(.net) που έτρεξα εν ωρα παιχνιδιού όταν η συσκευή που ήταν στο wifi κατέβαζε δεν ειχα πρόβλημα. ΤΟ ping μου ανέβαινε οταν έκανε upload test οπου και εκει του έχω βάλει limit ! 

Τέλος πάντων κατέληξα στο να ανοίξω πόρτες στο router για το παιχνίδι και μετά απο πολύ ψάξιμο κατάφερα να βρώ πως γίνεται.
Σύμφωνα με αυτό το site λοιπον : http://help.ea.com/en/article/online-ports-for-battlefield-4/οι πόρτες για pc είναι οι εξής: 

TCP80, 443, 9988, 17502, 20000-20100, 22990, 42127 
UDP: 3659, 14000-14016, 22990-23006, 25200-25300 

Το πρόβλημα μου είναι πως το router χωρούσε μονο 9 πόρτες να ανοίξω στο σύνολο όλες αυτές είναι 10 με αποτέλεσμα την τελευταία του TCP δηλαδή την 42127 να την αφήσω εκτός.  Όλες οι άλλες έχουν ανοίξει κανονικά.

Λέτε να έχω κάποιο πρόβλημα?

Δημοσ.

α. τι ρουτερ εχεις.

β.τι παροχο εχεις.

γ.μπορει να μην παιρνει αλλα Ports αλλα ισως μπορεις να κανεις Dmz και να ανοιξουν ολες ή αν δυο Ports ειναι κοντινα ισως να σε αφησει να τα βαλεις σαν 1000-1010 για παραδειγμα.αλλα δεν νομιζω οτι ειναι θεμα Port forward.σιγουρα θα εχεις κανα απλο ρουτερακι που δεν αντεχει πολλα.

δ.χαρακτηριστικα γραμμης.

ε.firmware update για το ρουτερ αν υπαρχει.ελπιζω να μην μου πεις οτι εχεις zte.

Δημοσ.

α. τι ρουτερ εχεις.

β.τι παροχο εχεις.

γ.μπορει να μην παιρνει αλλα Ports αλλα ισως μπορεις να κανεις Dmz και να ανοιξουν ολες ή αν δυο Ports ειναι κοντινα ισως να σε αφησει να τα βαλεις σαν 1000-1010 για παραδειγμα.αλλα δεν νομιζω οτι ειναι θεμα Port forward.σιγουρα θα εχεις κανα απλο ρουτερακι που δεν αντεχει πολλα.

δ.χαρακτηριστικα γραμμης.

ε.firmware update για το ρουτερ αν υπαρχει.ελπιζω να μην μου πεις οτι εχεις zte.

Καλησπέρα!

1) ΖΤΕ H108NS

2) ΟΤΕ (μόνο!)

3) * Έχει DMZ αλλα όταν το είχα δοκιμάσει πάλι, όποτε έμπαινε το laptop στο fb ή κανενα 360 βιντεακι στο youtube μου τίναζε το ping στο bf. Είναι καλύτερο να ανοίξω DMZ?

4)24άρα γραμμή που συγχρονίζει στα 20mbps. SRN margin DOWN 8db και UP 9db
5) έχει το τελευταίο firmware το router.

3) * και ενα screen απο τα ports...

sopvyr.jpg

ΥΓ. Απο τον ΟΤΕ μου είπαν οτι υπάρχει ενα φίλτρο για τα ports που αν θέλω μπορώ να το απενεργοποιήσω.
ΥΓ2. Γνωστοί μου είπαν πως αν ήταν θέμα ports το game μπορεί και να μην άνοιγε καθόλου...

Δημοσ.

1.βρες κανα σωστο ρουτερ και δοκιμασε.
2.οκ δεν μας πειραζει.
3.το μεγαλο ping ειναι ασχετο με τα ports.απλα το dmz σε βοηθαει αν δεν μπορεις να ανοιξεις παραπανω Ports.
4.μια χαρα.
5.επισης μια χαρα αλλα αλλαξε ρουτερ:P
6.οταν ανοιγεις τοσα ports πχ απο 2000 μεχρι 20100 ε κανε dmz να τελειωνεις.μου φαινονται παρα πολλα τα Ports και ειδικα το 2000 εως 20100 εκτος αν εχεις κανει καποιο λαθος.
υγ.ναι ψαξε για αυξημενη ασφαλεια οtenet και θα δεις πως κλεινει.κοβει αρκετα ports.για μενα κλειστο.
υγ2.δεν σημαινει οτι δεν θα παιξει ενα παιχνιδι αμα δεν ανοιξεις Ports.
για αρχη βρες κανα δανεικο ρουτερ για μενα γιατι το zte απλα suckssssss 

Δημοσ.

Καλησπέρα! Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω router... δυστυχώς... η αλήθεια ειναι πως κι εγώ τα zte δεν τα εκτιμάω και πολύ αν και δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα.Και το προηγούμενο που είχα της wind ΖΤΕ ήταν αλλα χάλια...πολύ χειρότερο απο του ΟΤΕ.

Οπότε θα σβήσω τα ports και θα κάνω DMZ.

Να ρωτήσω κατι ακομα πληροφοριακά, γιατί απο προεπιλογή δεν ειναι ανοιχτό το DMZ ωστε να μην εχει κανείς θέμα με τα ports?
Θα χάσω κατι αν το κάνω?

Ευχαριστώ και πάλι

Δημοσ.

Καλησπέρα! Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω router... δυστυχώς... η αλήθεια ειναι πως κι εγώ τα zte δεν τα εκτιμάω και πολύ αν και δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα.Και το προηγούμενο που είχα της wind ΖΤΕ ήταν αλλα χάλια...πολύ χειρότερο απο του ΟΤΕ.

Οπότε θα σβήσω τα ports και θα κάνω DMZ.

Να ρωτήσω κατι ακομα πληροφοριακά, γιατί απο προεπιλογή δεν ειναι ανοιχτό το DMZ ωστε να μην εχει κανείς θέμα με τα ports?

Θα χάσω κατι αν το κάνω?

Ευχαριστώ και πάλι

μπορει αυτο που ειχες να ηταν αλλο μοντέλο ή να ειχε πιο παλιο Firmware ή να ειναι διαφορετικο Custom firmware.

για το τελευταιο δεν ανοιγεις σε ενα ρουτερ πραγματα με την λογικη οτι καποιος θα το χρειαστει.θεωρητικα καθε τι που ανοιγεις ειναι θεμα ασφαλειας .επισης το dmz δεν γινεται να ειναι ανοιχτο γιατι ζηταει Lan ip δηλαδη σε ποια Ip θα γινει το dmz οπως και με το port forward.η ip που θα εχει το Pc σου μπορει να ειναι οποιαδηποτε.το dmz γινεται μονο σε μια ip δεν μπορει να γινει σε παραπανω.απλα και με dmz δεν το κοβω οτι θα λυσεις το θεμα που εχεις.με το dmz απλα υποτιθεται οτι εχεις πιο ευαλωτο δικτυο ισως πιο ευαλωτο απο ενα port forward.αυτο δεν σημαινει υποχρεωτικα οτι θα σε hackarei αλλος ή δεν ξερω τι.και παλια με τα dial up modems ηταν σαν να παιζεις με dmz αφου την wan την επαιρνε το pc σου.και επισης πολλα ατομα κανουν dmz ειδικα για playstatiοn ,xbox για να μην καθονται να ψαχνουν Ports και ολα αυτα.

Δημοσ.

Μάλιστα! Πολύ χρήσιμες οι πληροφοείες ! Πραγματικά ευχαριστώ παρα πολύ !!

τιποτα να εισαι καλα.το πιο πιθανο ειναι οτι το ρουτερ ψιλοπιταρει οταν συνδεεται το αλλο pc.απο Hardware δεν ειναι και τιποτα σοβαρο αλλωστε το zte.στην τελευταια βαθμιδα.

Δημοσ.

Μπορείς να μου πεις πώς γίνεται dmz στο zte γιατι εχω παρομοιο προβλημα και πωσ βγενει η επαυξημενη ασφαλεια

Δημοσ.

poulinos και πάλι να είσαι καλά!! :)

Spyros007 θα μπεις στο ρούτερ και θα πας Advanced Setup και κάτω θα δεις να λέει DMZ.Το πατάς, βάζεις την IP του υπολογιστή σου και έγινε.
Σχετικά με το φίλτρο πάρε καλύτερα στην εξυπηρέτηση του ΟΤΕ. Απ'οσο μου είπαν βγαίνει απο το my.otenet.gr αλλα δεν το έχω πειράξει και μάλλον ούτε θα το κάνω...

Δημοσ.

poulinos και πάλι να είσαι καλά!! :)

Spyros007 θα μπεις στο ρούτερ και θα πας Advanced Setup και κάτω θα δεις να λέει DMZ.Το πατάς, βάζεις την IP του υπολογιστή σου και έγινε.

Σχετικά με το φίλτρο πάρε καλύτερα στην εξυπηρέτηση του ΟΤΕ. Απ'οσο μου είπαν βγαίνει απο το my.otenet.gr αλλα δεν το έχω πειράξει και μάλλον ούτε θα το κάνω...

δεν βρισκω λογο να μην το κλεισεις.κανεις παροχος δεν εχει τετοια μπουρδα περα απο τον οτε.ναι κλεινει απο το my.otenet.gr.αν το googlaris λεει πως.υπαρχει και στο ινσομνια τοπικ ή μαλλον πολλα τοπικς που λεμε πως γινεται.

κοβει καμποσα Ports ο οτε με την αυξημενη ασφαλεια και μετα ψαχνει ο κοσμος να δει γιατι δεν παιζουν σωστα μερικα πραγματα.

Επιθυμία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις

O OTE θέλοντας να προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια σε όλους τους χρήστες της έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις.

Έχετε δικαίωμα να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία αυτή, αλλάζοντας την κατάσταση σε ΝΑΙ / ΟΧΙ μέσω του http://my.otenet.gr επιλέγοντας Αλλαγή Κωδικού Πρόσβασηςκαι μετά επιλέγοντας ΑΛΛΑΓΗ στο Πατήστε εδώ για να αλλάξετε τον βαθμό προστασίας σας.

Η υπηρεσία λειτουργεί ως ένα φίλτρο προστασίας με προκαθορισμένες ρυθμίσεις και μπλοκάρει γνωστές θύρες επικοινωνίας.

Όταν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη (επιλέγοντας ΝΑΙ), αυξάνεται σημαντικά ο βαθμός προστασίας σας, αλλά σίγουρα δεν εξαλείφεται κάθε κίνδυνος ή πρόβλημα ασφάλειας.

O OTΕ αυτή τη στιγμή, έχει μπλοκάρει την εισερχόμενη επικοινωνία στις θύρες:

TCP: 1 μέχρι και 1023, 1433, 3389 και 5000

UDP:161, 135 μέχρι και 139, και 1434.

Σας ενημερώνουμε ότι εάν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη, υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιες εφαρμογές που πιθανόν χρησιμοποιείτε όπως (Απομακρυσμένη Διαχείριση Υπολογιστή / router, VPN) κλπ να μην λειτουργούν. Σε μια τέτοια περίπτωση όποτε επιθυμείτε, μπορείτε να αλλάξετε την επιλογή σας, από ΝΑΙ σε ΟΧΙ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε τροποποίηση της κατάστασης της αυξημένης προστασίας, θα πρέπει να συνοδεύεται και από αποσύνδεση-επανασύνδεση (logout-login) στο δίκτυο τou OTE. Κάθε μετατροπή ενεργοποιείται μόνο μετά από την επόμενη επανασύνδεση.

Δημοσ.

dmz ειχα κανει όπως ακριβώς μου είπες και εσυ αλλα δεν ανοιγαν οι πορτες. Xρησιμοποιησα το smart port forward αλλα απο όλες τι πόρτες πού εβαλα μονο μια ανοιξε δοκιμάζοντας με το open port checker.oι κωδικοί  για να μπεισ στο μυ οτενετ ειναι οι κωδικοι τις συνδέσης

Δημοσ.

αν μια πορτα δεν χρησιμοποιειται εκεινη την στιγμη δεν θα στην δειξει ανοιχτη.ο πιο ευκολος τροπος ειναι να βαλεις ενα Port στο Mtorrent να αφησεις ανοιχτο το mtorrent και μετα να πας να δεις αν το Port ειναι ανοιχτο στο www.canyouseeme.org.

ναι οι κωδικοι ειναι οι ιδιοι του adsl/vdsl account με του my.otenet.gr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...