mixalhs84 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 παιδια καλησπερα προσφατα αγορασα μια panasonic hc-v210 οπου ειμαι ικανοποιημενος το προβλημα ειναι οτι αποθηκευει τα βιντεο σε MTS αρχειο, ενω μου εχει και επιλογη iFrame και MP4. πιο ειναι καλυτερο? αν ειναι το ΜΤS για καλυτερη εικονα, υπαρχει τοτε καποιο αξιοπιστο και δωρεαν Converter? αν ναι πως λεγεται και σε τι αρχειο να το κανω Convert για καλυτερη ποιοτητα για Youtube Βιντεο??? Και 2ον, εχετε να μου προτεινετε καποιο αξιολογο Video edit software? το Camtasia 8 μου προτεινανε, θελω να κοβο, να ραβο τα βιντεο, να βαζω υποτιτλους, βελακια μεσα στο βιντεο, να κανω ορισμενα ζοομ πανο στο βιντεο, και να το κολλαο με mp3 αρχειο ειτε για να παιζει καποιο τραγουδι απο πισω η να προσθεσω αρχειο ηχου που ειναι ηχογραφημενο απο μικροφονο.. ευχαριστο για αρχη!
Etherovamon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Έχω ένα λίγο παλιότερο μοντέλο της εταιρίας οπότε: 1) Και οι δύο οι ποιότητες είναι υψηλές. Η επιλογή iFrame είναι η ιδανικότερη για περαιτέρω επεξεργασία σε υπολογιστή (το αναφέρει άλλωστε και στο μενού..). Εγώ τουλάχιστον το έχω σχεδόν πάντα σε αυτή την ποιότητα, όταν επιδιώκω μοντάζ (π.χ. δημιουργία ταινίας) και σε .mts όταν όχι 2) Οι καλύτεροι converters κατά τη γνώμη μου (και μάλιστα δωρεάν) είναι ο freemake video converter και ο vidcoder. Προσωπικά προτιμώ τον δεύτερο, μιας και ο πρώτος υπήρχαν φορές που, ενώ δούλευε κανονικά, μου κράσαρε χωρίς κάποιο εμφανή λόγω και δίχως προηγηθείσες μεταβολές στο σύστημά μου. Εάν επιλέξεις τον vidcoder, γνώμη μου είναι να μετατρέψεις το αρχείο σου στο προεπιλεγμένο format χωρίς να πειράξεις τις ρυθμίσεις. Εάν θέλεις κάτι πιο εξειδικευμένο σε ποιότητα και όγκο, κάνε κάποιες δοκιμές. 3) Όσο για video editing, σου προτείνω το cyberlink powerdirector. Θα μείνεις απόλυτα ευχαριστημένος τόσο από τις δυνατότητες όσο και από το φιλικό του περιβάλλον. Εάν πάλι δεν έχεις δυνατό για μοντάζ υπολογιστή, χρησιμοποιείς μια παλαιότερη έκδοση του προγράμματος (προτείνω την 8) και κάνεις με την ίδια άνεση τη δουλειά σου. Καλές λήψεις! 1
mixalhs84 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Σε ευχαριστω παραπολυ με καλυψες πληρης!! ειδικα αυτο το το iFrame δεν το ηξερα καν! το κανα αμεσως! ευχαρτιστο
micos000 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Το iframe, χρησιμεύει μόνο σε apple και υπάρχει γιατί τα προγράμματα επεξεργασίας σε osx π.χ. το finalcut pro θέλει τα βίντεο σε συγκεκριμένη μορφή, με αποτέλεσμα να πρέπει να γίνει μετατροπή ενός βίντεο που δεν συμφωνεί με τα stantard του. Αυτό το πρόβλημα λύθηκε με την εμφάνιση του iframe. Το προγράμματα επεξεργασίας σε pc βολεύονται μια χαρά και με το αρχικό avchd βίντεο που βγάζει η κάμερα. http://support.apple.com/en-us/HT201986 http://en.wikipedia.org/wiki/IFrame_%28video_format%29
Etherovamon Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Το iframe, χρησιμεύει μόνο σε apple και υπάρχει γιατί τα προγράμματα επεξεργασίας σε osx π.χ. το finalcut pro θέλει τα βίντεο σε συγκεκριμένη μορφή, με αποτέλεσμα να πρέπει να γίνει μετατροπή ενός βίντεο που δεν συμφωνεί με τα stantard του. Αυτό το πρόβλημα λύθηκε με την εμφάνιση του iframe. Το προγράμματα επεξεργασίας σε pc βολεύονται μια χαρά και με το αρχικό avchd βίντεο που βγάζει η κάμερα. http://support.apple.com/en-us/HT201986 http://en.wikipedia.org/wiki/IFrame_%28video_format%29 Ισχύουν τα παραπάνω, δεν παύει ωστόσο η μορφή αυτή να είναι περισσότερο φιλική ακόμα και για προγράμματα επεξεργασίας σε περιβάλλον windows. Είναι πολλοί οι υπολογιστές (παλιότεροι κυρίως) που σε windows video editors αρχεία .mts full hd κάνουν το πρόγραμμα να σέρνεται. Απεναντίας, το iframe το οποίο διατηρεί και αυτό σε υψηλά επίπεδα την ποιότητα υπόκειται σε ομαλότατη επεξεργασία και έτσι ο καθένας αποφεύγει τα περιττά conversions προ του τελικού μοντάζ. Ο φίλος μας δεν έχει παρά να κάνει κάποιες δοκιμές και να κατασταλάξει στις επιθυμητές ρυθμίσεις.
micos000 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Συμφωνώ. Σε υπολογιστές 10ετίας και πίσω δεν μπορείς να δουλέψεις ούτε με dv avi σε sd ανάλυση. Για mts αρχεία θέλεις κυβικά (σε hardware). Οπότε δοκιμάζεις το mts και αν αντέχει το pc μένεις σε αυτό. Αν δεν αντέχει τότε μάλλον δε σε σώζει ούτε το iframe.
Etherovamon Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Συμφωνώ. Σε υπολογιστές 10ετίας και πίσω δεν μπορείς να δουλέψεις ούτε με dv avi σε sd ανάλυση. Για mts αρχεία θέλεις κυβικά (σε hardware). Οπότε δοκιμάζεις το mts και αν αντέχει το pc μένεις σε αυτό. Αν δεν αντέχει τότε μάλλον δε σε σώζει ούτε το iframe. Καλά, μην πας και τόσο πίσω. Ο δικός μου είναι πενταετίας και στα mts κολώνει. Τα iframe πάντως τα δουλεύει μια χαρά. Ανεξαρτήτως Apple πάντως το μενού των καμερών αυτών δεν προσδιορίζει τον υπολογιστή στον οποίο θα γίνει η επεξεργασία του iframe. Ίσως αυτό να σχετίζεται με τη φιλικότητα του video format προς τα δύο λειτουργικά από πλευράς panasonic.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα