KAKADI Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Ρε μ@λ@κ@ loooool..... Ενταξει παιδια για επαγγελματιες συγκεκριμενου τομεα και μονο.. Οι υπολοιποι μην αγγιζετε για να μη κολησει το συμπαν.. Ρε δεν ειμαστε καλα 50 mp... Aντε γεια δηλαδη.. Και εκραζα για την d810 αλλα αυτοι το παρακανανε... Και τωρα κλασσικα θα πηγαινεις να ρωτησεις κανα παιδι, που φωτογραφιζει σε μπαρ, τι μηχανη εχει και θα σου λεει ολο καμαρι και στομφο : "εχω τη καινουρια 5D με 50mp, τη καλυτερη στο κοσμο" Και θα γελαω μεσα μου. Που μπορει να μην εχει και αδικο σε καποιο τομεα, αλλα ρε φιλε καυχιεσαι που καυχιεσαι, να το κανεις για τα 50mp? Τρου στορυ.. To χω παθει με το αλλο στρατοπεδο. EDIT: Και εν τω μεταξυ οι φακοι να εχουν αναλυση αντε 20 mp... LOOOOL.. 1
Unabomber Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Πιο πολυ με εντυπωσιασε ο Dual Digic 6 και το weather sealing παρα τα 50mpx…. Tι να πουμε και μεις με τον απλο Digic 5+
KAKADI Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Πιο πολυ με εντυπωσιασε ο Dual Digic 6 και το weather sealing παρα τα 50mpx…. Tι να πουμε και μεις με τον απλο Digic 5+ Κατσε στα αυγα σου φιλος. Καλυτερα Digic 5+ παρα 6 και 50mp. Εκτος και αν τα χρειαζεσαι.. 1
Unabomber Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Προς το παρων τα 50mpx αχρειαστα μου ειναι..... και τα 22 κανουν την δουλεια τους.... 1
hayas88 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 τα mp δεν είναι και τόσα πολλά σε σχέση με τον αισθητήρα της ενάς aps-c με 20 mp έχει Ποιο πολλά πιξελ σε σχέση με τον εμβαδόν του αλλα κανείς δεν το κάνει θέμα... μια χαρά είναι τα Mp της και μακάρι να βγούνε και με ποιό πολλά....
KAKADI Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 τα mp δεν είναι και τόσα πολλά σε σχέση με τον αισθητήρα της ενάς aps-c με 20 mp έχει Ποιο πολλά πιξελ σε σχέση με τον εμβαδόν του αλλα κανείς δεν το κάνει θέμα... μια χαρά είναι τα Mp της και μακάρι να βγούνε και με ποιό πολλά.... Δε λεμε για τις μηχανες. Οι μηχανες καλα μπορει να τα πηγαινουν.. Τα πισιά μας στη διαχειριση μαμουθ αρχειων θα εχουν το θεμα.. 1
hayas88 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 αυτό είναι άλλο θέμα.... όποιος πιστεύει οτι την χρειάζεται και έχει και το ανάλογο budget θα πάρει και το ανάλογο Pc οπώς και νά χει δεν είναι μηχανή ουτε για burst ούτε για clubs. όπως την έχω στο μυαλό μου είναι για στούντιο ( αμα δεν έχει λεφτα για μεσαίο φόρμα ) η για κάποιον που τραβάει τοπία η πορτρέτα η γενικά λίγες και καλές φωτογραφίες
Unabomber Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Το raw του λογικα καπου στα 80mb δεν θα ειναι ?
artshadows Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 vs film (slide η αρνητικο ) 35αρι ,6χ6 η 6χ9 ξερει κανεις?
KAKADI Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Συμφωνοι.. Βεβαια αντε να βρεις και φακο που θα κολακεψει αυτη την αναλυση και δε θα πεσει "ξυλο" οταν ανεβαινει το iso .. 1
hayas88 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 κάθε φίλμ έχει την δικιά του ανάλυση και τα μετράγανε σε γραμμές νομίζω Πχ to velvia που είναι υψηλής ανάλυσης νομίζω το μετράνε κάπου στης 160 γραμμές ανα χιλιοστό.. αλλα και πάλι δεν νομίζω οτι μπορείς να συγκρήνεις το φιλμ με mega pixel
hayas88 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 και η δ800 μια χαρά τα πήγε σε μεγάλα iso τώρα η συγκεκριμένη δεν δίνει και τόσο μεγάλο βασικό iso αλλα και για το κοινό που προορίζεται δεν νομίζω οτι το νοιάζει το μεγάλο Iso είναι ειδικευμένη μηχανή και όχι για τον καθένα... αν κάποιος θέλει iso και διαχειρίσιμα αρχεία υπάρχουν άπειρες επιλογές
KAKADI Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Βρε ναι δε διαφωνω σε αυτα που λες, απλα πιστευω οτι η canon θα μπορουσε να την προωθησει καλυτερα και σε αλλο κοσμο με λιγοτερες απαιτησεις και με χαμηλοτερη αναλυση. Ή εστω η μια εκ των 2 5Ds ή 5Dr να ειχε μικροτερη αναλυση. Ειναι πολλοι που περιμεναν την αναβαθμιση..
Unabomber Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Βρε ναι δε διαφωνω σε αυτα που λες, απλα πιστευω οτι η canon θα μπορουσε να την προωθησει καλυτερα και σε αλλο κοσμο με λιγοτερες απαιτησεις και με χαμηλοτερη αναλυση. Ή εστω η μια εκ των 2 5Ds ή 5DsR να ειχε μικροτερη αναλυση. Ειναι πολλοι που περιμεναν την αναβαθμιση.. fixed Παντως οπως ειπε και η εταιρια ΔΕΝ ειναι αντικαταστατης της MΚ3..... Οποτε οταν βγει ο αντικαταστατης της εκει θα δουμε πιστευω ουσιαστικες διαφορες.... 1
hayas88 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 η 5ds me thn 5dr έιναι οτι η 800ε για την 800 δηλαδή η ίδια μηχανή απλα η μία δεν έχει αα φίλτρο... γενικά αν θέλει κάποιος φθινή canon ff υπάρχει η 6δ αν θέλει κάτι καλύτερο υπάρχει η 5δμκ3 και μετά η 1dx αναλόγος της ανάγκες του καθενός. Αυτό που έλειπε απο την γκάμα της και που η νικον έπαιζε μπάλα χρονιά μόνης της είναι μια μηχανή με πολλά Mp και αυτό πάει να κάνει τώρα απλά ίσως θα μπορούσε να την έιχε ονομάσει αλλιώς και όχι 5d Που παραπέμπει σε άλλου είδους μηχανή 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα