imni Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Εχω ενα toshiba a300Εχει 3 μερες τωρα που μου εχει σπασει τα αυτια το ανεμιστηρακι του..Ας πω και τι εχει συμβει!Πριν 3 μερες ειχα κατεβασει καποιο παιχνιδι το οποιο και αποδειχτηκε μαπα..και ειχε ιους..Αυτο γιατι χθες εκανα ενα scan με ο,τι ειχα και δεν ειχα και εβγαλα ενα trojan και αρκετα αλλα αρχεια..Πλεον ειναι καθαρος..Εχω κοιταξει για την υγεια του δισκου και ειναι 100%Εχω κοιταξει θερμοκρασιες και παιζουν στο 60-70.....ποιανει και κατι 90αρια αλλα πρεπει να ανοιξω αρκετα πραγματακιατωρα που γραφω δεν ακουγετε και πολυ...αλλα αν αλλαξω καρτελα θα ξαναστροφαρει Δεν ξερω τι μπορει να φτεει...παντος δεν θυμαμαι να δουλευε ετσι.Να πω επισης πως χωρις λογο εχω κοντα 60% ram με 4-5 καρτελες .Ολα αυτα με τον mozilla ΜΟΝΟ ανοιχτο!Τι μπορει να ειναι?
zio10 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Είναι ανεβασμένες οι θερμοκρασίες σου...πρέπει να χρειάζεσαι ένα καλό καθάρισμα
imni Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Οταν λες καθαρισμα και παστα?Τι θερμοκρασιες πρεπει να εχω?ευχαριστω
Gas74 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Reboot κανει μονος του ή μόνο δεν σταματαει ο ανεμιστηρας?Καθαρισμα φιλε καλο εσωτερικα και αλλαγη παστας....αν πιανοyν τα χερια σου το κανεις αλλιως σε service!!
imni Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Reboot κανει μονος του ή μόνο δεν σταματαει ο ανεμιστηρας?Καθαρισμα φιλε καλο εσωτερικα και αλλαγη παστας....αν πιανοyν τα χερια σου το κανεις αλλιως σε service!! Σταματαει...βασικα τι σταματαει....απο εκει που δουλευει 90% πευτει στο 50-60% πχ
Gas74 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Σταματαει...βασικα τι σταματαει....απο εκει που δουλευει 90% πευτει στο 50-60% πχ Ααυτο που σου γραψαμε ολοι φιλε...ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ -ΠΑΣΤΑ
imni Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 ΟΚ...!Ευχαριστω..Αν αλλαξει κατι ενημερωνω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα