girly14 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Καλημέρα αγορασα τελικά το ταμπλετ estar και μπορώ να πω ότι μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημενη. Το μόνο ελάττωμα που βρήκα είναι ένα απειροελαχιστα μικρό πιξελακι που μάλλον είναι καμενο αλλά δεν θα μπω στη διαδικασια να το πάω πίσω μόνο γι αυτό.εχω όμως κάποιες απορίες. Αρχικα μέσα στο κουτί εκτός από τα βασικά είχε κι ένα καλώδιο που κουμπωνε usb και λειτουργουσε σαν προέκταση καταλήγοντας σε ένα μικρο βισμα. Αυτό τι κάνει? Ακόμα, όταν διαβάζω φαίνεται λες και η οθόνη από το ένα άκρο είναι σκοτεινή κι όσο πάει φωτίζει. Αυτό γιατί το κάνει? Τέλος θέλω να μου πείτε που πωλούν τις ποιο φτηνες θήκες με καπάκι?, ευχαριστώ!!
Gas74 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Νομιζω οτι πρεπει να το πας πισω,να τους πεις τι βλεπεις και να δεις και καποιο αλλο ιδιο αν κανει τα ιδια(αν υπαρχει η δυνατοτητα).Το καλωδιο σιγουρα καπου θα γραφει για ποιο λογο υπαρχει εκει αλλιως ρωτα απο κει που το πηρες αφου με την περιγραφη που δινεις εγω προσωπικα δεν καταλαβαινω τι ειναι!
girly14 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Αχχ με αγχωσατε τώρα...έκανα κάτι δοκιμές και πράγματι η μια πλευρά της οθόνης είναι λιγότερο Φωτεινή από την άλλη... τι να κάνω?? Δεν θέλω να μπλεξω πάλι με το σερβις μπορώ να ζητήσω άλλο αφού αυτό το πήρα μόλις χθες ? Παιζει μήπως λέω εγώ, να έχει μόνο από τη μια πλευρά λαμπες κι έτσι να φωτίζει σαν προβολεας ώστε γι 'αυτό το ένα άκρο της οθόνης να φωτίζεται περισσότερο αφού θα διαθλαται περισσότερο φως ?
kargo130 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Εφοσον το πηρε χτες το πας πισω και σου δινουν ειτε καινουργιο του κουτιου ή σου επιστρεφουν τα χρηματα. Μη το φοβασαι
Haris San Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Παιζει μήπως λέω εγώ, να έχει μόνο από τη μια πλευρά λαμπες κι έτσι να φωτίζει σαν προβολεας ώστε γι 'αυτό το ένα άκρο της οθόνης να φωτίζεται περισσότερο αφού θα διαθλαται περισσότερο φως ? lol Σαν backlight bleeding ακουγεται αυτο. Δηλαδη οταν βλεπεις μια μαυρη εικονα υπαρχουν μερικα σημεια στην οθονη (συνηθως στις γωνιες) που ειναι πιο φωτεινα απο την υπολοιπη εικονα..Πηγαινε το πισω. Αλλα μην τους πεις την θεωρια με την διαθλαση κτλ πες εχει backlight bleeding Το πιο πιθανο να ξερεις ειναι οτι επειδη θα σε δουν κοπελα θα προσπαθησουν να μην το αντικαταστησουν..Αλλα αν το πιεσεις σωστα θα στην κανουν την αλλαγη. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2015 από Haris San
girly14 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Κατεβασα μια εφαρμογή για screen test και δεν κατάλαβα αν έχει πρόβλημα ή όχι Εγώ το κατάλαβα γιατί χθες που ήθελα να διαβάσω σε night mode (μαύρο φόντο καφέ γράμματα ) με χαμηλή την φωτεινότητα ήταν αδύνατο να διαβάσω την μισή οθόνη καθώς τα γραμματα σταδιακα εσβηναν... αυτό δεν το παρατηρεις σε κανονικές συνθήκες φωτισμού απλά εγώ το είδα γιατί έπρεπε να χαμηλωσω τη φωτεινότητα. Δεν θα εδινα σημασία απλά το πήρα αποκλειστικά για να διαβαζω και είναι ενοχλητικό ετσι φαινεται περιπου...αν παρατηρησετε απο την αριστερη πλευρα ειναι πιο φωτεινα..ειναι πραγματι προβλημα αυτο..σας συμβαινει στα δικα σας ταμπλετ?
euxoulhs Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 @girly14 δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ εταιρεια δεν αντικαθιστα ή πιάνεται εγγυηση οταν υπαρχει καμενο pixel. just to know
girly14 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δε νομίζω να ισχύει αυτό που λες...μου έχει τύχει σε κινητό να έχουν καεί πιξελ και μου επισκευασαν κανονικά την συσκευή χωρίς κόστος
CMD Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δεν δίνουν όλες οι εταιρίες zero pixel εγγύηση , ούτε καν σε κανονικές οθόνες/τηλεοράσεις. Αλλά και να δίνουν έχει πάλι τρικ, γιατί το pixel πρέπει να είναι μαύρο. Αν είναι λευκό ή έγχρωμο σου λένε ότι είναι κολλημένο και όχι καμένο.
girly14 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μα δεν είναι το πιξελ το πρόβλημα, το θέμα είναι ότι το ταμπλετ όσο πάει γίνεται πιο φωτεινο με αποτέλεσμα να χρειάζεται να κάνω tilt αν θέλω να δω καλύτερα την σκοτεινή πλευρά... δεν έχω βρει κάποιον με παρόμοιο πρόβλημα οπότε μπορεί να μην είναι καν πρόβλημα κι έτσι απλά να είναι η κατασκευή του
WalkerSW Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Πιο ακριβώς tablet ειναι! Διοτι εμενα μου φαίνετε για κακιστης ποιοτητας οθονης με ΤΝ πανελ και τραγικές γωνιες θεασης για το οποιο δεν μπορεις να ισχυριστεις οτι ειναι πρόβλημα διοτι πολυ απλα αυτές οι οθόνες ετσι λειτουργουν. Απο την αλλη απο την στιγμη που εισαι εντώς των 7ημερων ίσως μπορεις να το αλλάξεις με κατι καλυτερο με σωστή οθόνη.
girly14 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Το ταμπλετ είναι το estar beauty το πήρα από τα public με πενήντα ευρω, δεν έχω πολλές απαιτήσεις απλά στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει πρόβλημα, μετά από έρευνα διαπίστωσα οτι μάλλον τα φωτακια στη μια πλευρά δεν εκπέμπουν το ίδιο φως με τα φωτακια της άλλης και γι αυτό προκαλείται αυτή η διάφορα. Αυτό που φοβαμαι όμως είναι ότι δεν θα το αντικαταστήσουν και θα επιμεινουν να το επισκευασουν πράγμα που δεν θέλω να γίνει ..
EllhnasEll Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Καλύτερα να το πάει κάποιος φίλος σου επειδή είσαι γυναίκα και θα προσπαθήσουν να το καλύψουν με κάποιο τρόπο.
WalkerSW Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Το ταμπλετ είναι το estar beauty το πήρα από τα public με πενήντα ευρω, δεν έχω πολλές απαιτήσεις απλά στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει πρόβλημα, μετά από έρευνα διαπίστωσα οτι μάλλον τα φωτακια στη μια πλευρά δεν εκπέμπουν το ίδιο φως με τα φωτακια της άλλης και γι αυτό προκαλείται αυτή η διάφορα. Αυτό που φοβαμαι όμως είναι ότι δεν θα το αντικαταστήσουν και θα επιμεινουν να το επισκευασουν πράγμα που δεν θέλω να γίνει .. Οπως ακριβώς το φαντάστηκα... Παμφθηνο ταμπλετ με αθλιο ΤΝ πανελ... Κανε το πολυ απλο τεστ γύρνα το ταμπλετ σε οριζόντια θεση και απλα πες μας αν βελτιώνονται τα πράγματα. Το backlight ειναι απιθανο να έχει προβλημα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα