onty Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια πηρα εναν φορτιστη hama για το λαπτοπ μου και ειχε καμια δεκαρια ανταπτορακια βυσματα. Εβαλα το σωστο και δουλεψε κομε. Χθες ομως η αδερφη μου εριξε κατω το λαπτοπ και εσπασε το ανταπτορακι,ευτυχως οχι μεσα στο λαπτοπ. Το θεμα ειναι οτι πηρα 35 ευρω τον φορτιστη και δεν μπορω να τον δουλεψω. Υπαρχει περιπτωση να βρω ανταπτορακι η να κοιταξω παλι για καινουριο φορτιστη;
zio10 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Εκεί που πήρες τον φορτιστή ή σε μαγαζί με ηλεκτρονικά θα βρεις και σκέτο ανταπτοράκι. Εγώ έχω πάρει, 2-3€ τα πουλάνε
onty Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Ωραια φιλε ευχαριστω. Θα κοιταξω στην αγορα στα ηλεκτρονικα ειδη 1
onty Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Οπως το ειπες φιλε. Βρηκα με 1 ευρω ! Αν ξερεις και που θα βρω μπαταρια γιατι πηρα μια κινεζικη και κρατησε 1 μηνα... Λες να παρω αυθεντικη η μπορω να κανω δουλεια και με αλλη χωρις να χαλασει τοσο γρηγορα; το λαπτοπ ειναι asus k73by
SPANK Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Καλύτερα πάρε μια αυθεντική μπαταρία να κάνεις την δουλειά σου σωστά γιατι αν ειναι κάθε μήνα να αγοράζεις και αλλη κινεζιά στο τέλος θα έχεις φτάσει το κόστος της αυθεντικής 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα