Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Καλημερα σε ολους, επειδη βασανιζομουν αρκετο καιρο με μικροφωνο σκετο και εσκυβα και ειχα προβληματα με τον αφιενα μου αποφασισα και εγω λοιπον να παρω ενα φτηνο headset και προχωρησα στην αγορα αυτου Site: Natec H12 Genesis μιας και ηταν φτηνο,το συνεδεσα λοιπον στα ηχεια του υπολογιστη και μια χαρα με τον ηχο στα ακουστικα,αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι ρυθμισεις πρεπει να κανω και που να το συνδεσω για να λειτουργησει το μικρωφονο!Δεν υπαρχει καποιο CD για να κανωκατι setup.Ξερει κανεις τι πρεπει να κανω?
Xristaras12 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 αν αναφέρεσαι σε desktop με τις κλασσικές υποδοχές της μητρικής,δεν μπορείς να το δουλέψεις. Χρειάζεσαι είτε usb κάρτα ήχου απο single 4 pin να στο κάνει σε usb και να μιλάς/ακούς απο εκεί(αν υπάρχει κάτι τέτοιο) αλλίως χρειάζεσαι splitter απο μονό 4πινο καλώδιο να στο ξεχωρίσει σε ήχο και μικρόφωνο για να το συνδέσεις στις αντίστοιχες υποδοχές της μητρικής.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 μαλιστα,μπορεις δλδ να μου στειλεις ενα λινκ με τι ειναι αυτο που χρειαζομαι?γτ δεν ειμαι και πολυ σχετικος με αυτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα