Wspr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα Αποφασισα να στησω καινουργιο μηχανημα και οπως παντα λιγο πριν το ριξω θελω να ζητησω την πολυτιμη συμβουλη σας Εχουμε και λεμε λοιπον Ποσό που διαθέτουμε :700-750 χωρις καρτα γραφικων-HDDΧρήση υπολογιστή :gaming,γενικη χρηση οχι κατι εξειδικευμενοΕιδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:κανεναΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.εχω οθονη στα 1440p 27inchΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?υπαρχειΤοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).ΑθηναΑν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?αδιαφορο αρκει να μην κανει καιρο να ερθει γιατι εχω μεινει χωρις σταθεροΑν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?θα το συναρμολογησω εγωΑν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .οχι Εχω φτιαξει μια συνθεση μετα απο αρκετο διαβασμα και παραλαμβανω μεθαυριο η οποια ειναι αυτη .Η ερωτηση μου ειναι αν εχω επιλεξει κατι λαθος και μπορω να διορθωσω μεχρι αυριο.Καρτα γραφικων θα παρω την 970gtx η θα περιμενω τη νεα σειρα της amd(τι μου προτεινεται να κανω παρεπιπτοντως?) Προς το παρον θα χρησιμοποιηθει μια nvidia 580. Εχω ενδοιασμους στο τροφοδοτικο,ενα syper flower που ειχα δει ομως ειναι ετοιμοπαραδοτο σε 10 μερες.Στα υπολοιπα εχω επιλεξει καλα κομματια η παιζει κατι καλυτερο στα ιδια χρηματα πανω/κατω. Δεν θα γινει OC στον H/Y.Η μαμα ψυκτρα θα κανει θορυβο υποθετω οποτε μια aftermarket ειναι απαραιτητη σωστα? Αυτα,περιμενω τις προτασεις σας... Cheers
Sakiz105 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 τα βρηκες και μονος σου.Μια ψυχτρα προτεινω αυτην http://www.e-shop.gr/raijintek-themis-p-PER.811685 και αλλαξε και το τροφοδοτικο Δες αυτο http://www.polytopesystems.com/equipment/computer-parts/hardware/psu/cooler-master-gm-series-650w-modular-bronze-rs650-amaab1-eu-details Δεν ξερω γιατι λεει 2 χρονια.5 χρονια εχει κανονικα εγγυηση.Λεει σε αποθεμα επισης.Ρωτα τι γινεται για την εγγυηση αν και μαλλον εννοουν 2 χρονια αναλαμβανουν αυτοι μετα πας κατευθειαν στην coolermaster.Και με γεια Καρτα γραφικων αν θες τωρα παρε η την 970 η την 290x.Αν θες να περιμενεις λογικα αρχες καλοκαιριου θα βγαλει η amd αλλα δεν ξερω απο τιμες.Παντως μην περιμενεις να ειναι και τζαμπα.Αν η 290x εχει τοτε 330-350 ευρω λογικα μια καρτα με 5-10% παραπανω επιδοσεις θα εχει στα 400-450 (ελλαδα ειμαστε )
Wspr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Ψυκτρα εχω βαλει τη themis.το τροφοδοτικο στντρεχει σοβαρος λογος να το αλλαξω η να μη μπω στο κοπο?
Physiciant Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Κοίτα εφόσον δε θα κάνεις overclocking πιστεύω θα είσαι εντάξει. Δεν είναι απ' τα πιο ποιοτικά τροφοδοτικά αλλά δεν είναι και για πέταμα. Εκτός και να πάρεις τα κομμάτια απ' το eshop οπότε κάτι καλύτερο θα βρεις.
Wspr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Thanks.προχωραω σε παραλαβη κ στησιμο.thanks ολους! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα