Sotos_94 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 θα ηθελα να κανω oc τον επεξεργαστη μου και την ενσωματομενη καρτα γραφικων που εχει.. απλως μια και νεος στο θεμα oc δεν ξερω μεχρι ποσο μπορω να τα ανεβασω με την stock ψυξη της amd που δεν ειναι και οτι καλυτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Με την στοκ ψύξη δεν πας πουθενά, εδώ καλά καλά δεν μπορεί να τον ψύξει στην στοκ του μορφή. Σε τι δεν σε καλύπτει ο a8 6600k και θες oc στον επεξεργαστή και στα γραφικά ; Πες μας από τι αποτελείται το σύστημά σου αναλυτικά ώστε να βγάλουμε μερικά συμπεράσματα. Μόλις ποστάρεις από τι απαρτίζεται το σύστημά σου θα δούμε τι μπορείς να κάνεις. Έχω τον ίδιο επεξεργαστή με εσένα οπότε θα μπορέσω πιστεύω να σε βοηθήσω καλύτερα όπως και άλλοι συμφορουμίτες με τον ίδιο ή αντίστοιχο επεξεργαστή socket fm2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotos_94 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Καλισπερα φιλε μου.. Στο συγκεκριμένο pc παίζω μόνο league of legends και θα ήθελα να μπορέσω να το παίζω σε ποιο υψηλά γραφικά και να βελτιώσω λίγο τα fps μου μέχρι να πάρω το νέο μου pc.. Το σύστημα μου αποτελείτε από το συγκεκριμένο επεξεργαστή motherboard: gigabyte GA-F2A88XM-HD3 RETAIL, ram: Kingston 8gb, 550w τροφοδοτικό.. Έχω κατεβάσει το AMD overdrive αλλά φοβάμαι να το κάνω γιατί είμαι νέος σε τέτοια θέματα και θα κάνω καμία χαζομάρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Έχεις θέμα με τα fps drops ; Επίσης πες μου τι μάρκα τροφοδοτικό έχεις, Αν έχεις κανένα κινέζικο, άλλαξέ το το συντομότερο δυνατόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotos_94 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Άμα κατεβάσω τα γραφικά δεν έχω ιδιαίτερο θεμα απλά θέλω να παίζω πιό άνετα με ποιο ψηλά γραφικά..Αδερφέ επιδη δεν θυμάμαι όταν πάω σπίτι θα ανοίξω το κουτί και θα σου πω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johninio Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 και τι ταχυτητες ραμ εχεις να μας πεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Βασικά πόσο πιο άνετα να παίξεις, ο a8 6600k μου παίζει λολ very high 1080p με κλειστά shadows με 80 fps χωρίς vsync, με την κάρτα στοκ στα 844mhz, το turbo του επεξεργαστή κλειστό και 4gb στα 1600mhz. Απλά στα team fights έχω ένα θέμα με fps drop στα 50fps, αλλά κατά 99% φταίει το παιχνίδι καθώς το αντιμετωπίζει αυτό το ζήτημα και κόσμος με πολύ πιο δυνατότερα συστήματα από τα δικά μας. Δεν θα πω apu είναι τι περιμένεις από έναν apu, αφού για το λολ είναι κάτι παραπάνω από αρκετός. Τώρα για σοβαρό gaming εννοείται ότι δεν επιλέγεις apu, ο apu είναι για ανθρώπους που ξέρουν τον λόγο που τον αγοράζουν. Σε λίγα χρήματα σου δίνει ένα φοβερό πακέτο για ελαφρύ gaming, multitasking και ότι τραβάει η ψυχή σου (μιλάω για τους x4, οι x2 είναι σαφώς πιο αδύναμοι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotos_94 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 ναι ρε φιλε ισχυει αυτο που λες για το λολ ειναι μια χαρα απλως εγω θελω να κανω oc και για να παιζω πιο ανετα το game αλλα και για να αποκτησω μια εμπειρια πανω στο θεμα... το τροφοδοτικο μου btw ειναι το nitrox sl 550.. απλως ρωτησα εδω γιατι ως αρχαριος φοβαμαι μη κανω κατι λαθος και εχω προβληματα μετα και τι ταχυτητες ραμ εχεις να μας πεις 2x4gb kingston στα 1600mhz σε dual channel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Με τέτοιο τροφοδοτικό δεν πας πουθενά, κινέζικο αναμφιβόλου ποιότητας και ζήτημα να βγάζει τα μισά watt από όσα λέει. Αν θες oc, θες τροφοδοτικό και πάνω από όλα ψύκτρα. Θα σου προτείνω ένα καλό τροφοδοτικό, τόσο ποιοτικά αλλά τόσο και οικονομικά. Το έχει φίλος και ούτε που ακούγεται. Τον a8 6600k στα 5ghz να τον πας μαζί με την ενσωματωμένη πες στα 1013mhz θα τρώει χοντρικά γύρω στα 250w σε load κάρτα και επεξεργαστής μαζί. Οπότε τα 400w ενός αξιόπιστου τροφοδοτικού φτάνουν και περισσεύουν. Με την στοκ ψύκτρα ούτε που να διανοηθείς να δοκιμάσεις oc, θα χτυπήσει απαγορευτικές θερμοκρασίες και το όριο θερμορκρασιών των richland είναι οι 74 βαθμοί. http://www.e-shop.gr/be-quiet-system-power-7-400w-p-PER.640574 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα