Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

i) Το ποσό που διαθέτουμε:950-1000

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι : http://www.insomnia....-για-αρχάριους/  ): gaming

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: oxi

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης?: Δεν σκευτομαι να αλλαξω οθονη εχω την LG FLATRON E2251.. δεν σκευτομαι να την αλλαξω στο αμεσο μελλον

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?: οχι

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση): δεν εχω καποια ιδιαιτερη προτημηση για το καταστημα... Καβαλα

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?: οχι δεν θελω να στηθει στο καταστημα

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο?: οχι

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού: οχι με μια ειμαι καλλυμενος 

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας  θα γινει λογικα μικρου-μεσαιου μεγεθους

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού:οχι

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: οχι

Παιδια καλισπερα.. το συστημα που εχω σκευτει να κανω ειναι το εξης: case: Coolermaster Sil-452-kkn1 silencio black, μητρικη: ASUS M5A99FX PRO R2.0 RETAIL,  cpu: AMD FX 6350 3.9 GHZ, ram: KINGSTON 8GB(2X4) 1866MHZ HYPERX, GPU: XFX AMD RADEON R9 280X, τροφοδοτικο: CORSAIR CX750M MODULAR, HDD: WESTERN DIGITAL CAVIAR BLUE 1TB, SSD: KINGSTON HYPERX 3K 120GB 2.5" ΥΔΡΟΨΥΞΗ: COOLERMASTER RL-S12V-24PK-R1 SEIDON 120V(120MM) Αυτο που θα ηθελα ειναι να μου πειτε την γνωμη σας για το συγκεκριμενο συστημα και να μου προτεινετε διαφορες αλλαγες που θα μπορουσα να κανω... θα πρωτιμουσα σε πλατφορμα  amd.. ευχαριστω εκ των προτερων..

Δημοσ.

Ωραίο το σύστημα φίλος το μόνο που δεν μ άρεσε είναι το κουτί.. Αυτό το συστημα ψύξης του επεξεργαστή είναι τόσο καλό? Γιατί μου το πρότεινα και ο φίλος παραπάνω.. Δεν αξηζει να δώσω ενα 20αρικο για την υδροψυξη της cm??

Δημοσ.

Γιατί τόσο ακριβή μητρική; Και από ότι κατάλαβα από τη σύνθεση που αναγράφει πως είχε αυτός στο μυαλό του θέλει και έναν ssd για τα Windows.

Δημοσ.

Ναι σε αυτη την συνθεση 

Οχι σε αυτη την συνθεση για 2 λογους.

1)Λαθος πλατφορμα καθως ο ενδιαφερομενος το τονιζει οτι προτιμαει για δικους του λογους Amd και δευτερον οπως σωστα αναφερθηκε πολυ ακριβη μητρικη,δεν υπαρχει Ssd και στα χρηματα αυτα χωραει η R9 290.

Γιατρε μας τα χαλασες εδω.Κοψε χρηματα απο μητρικη,κουτι ή τροφοδοτικο  και βαλε μια R9 290 :D

• Like 1
Δημοσ.

Ναι μωρέ το σκέφτηκα αλλά μετά είδα την TN οθόνη και λέω καλή είναι και η R9 280X. Πάντως δεν είναι θέμα μπαίνει R9 290 χωρίς να αλλαχτεί κάτι, με το χρηματικό ποσό να φτάνει στα 1008 ευρώ.

http://www.skroutz.gr/s/4347458/Sapphire-Radeon-R9-290-4GB-Tri-X-OC-UEFI-11227-00-40G.html

Δημοσ.

παιδες αυτο ειναι το συστημα στο οποιο κατεληξα..:

CASECOOLERMASTER RC-650L-KKN1 SILENCIO 650 PURE MIDNIGHT BLACK,

MB: GIGABYTE 990XA-UD3 RETAIL

CPU: AMD FX-8350 4.0GHZ 8-CORE BOX

RAM: KINGSTON HX318C10FK2/8 8GB (2X4GB) DDR3 1866MHZ HYPERX FURY BLUE SERIES DUAL CHANNEL KIT

GPU: SAPPHIRE RADEON R9 290 TRI-X OC 4GB GDDR5 PCI-E RETAIL

HDD: WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA3

SSD: KINGSTON SV300S37A/120G V300 SSD 120GB SATA3 2.5'' RETAIL

CPU COOLER: RAIJINTEK EREBOSS BLACK HEATPIPE CPU-COOLER PWM 140MM

PSU: COOLERMASTER G650M GM SERIES 650W MODULAR PSU 80+ BRONZE (RS650-AMAAB1-EU) 

Νομιζω πως ειναι καλο για τα 980 ευρω περιπου που βγαινει.. ποια ειναι η δικη σας γνωμη? Ευχαριστω ολους για τον χρονο σας!!

Δημοσ.

Άλλαξε ssd και βάλε αυτόν που σου είχα προτείνει, είναι χίλιες φορές καλύτερος. Επεξεργαστή πάρε τον 8320 εφόσον θα κάνεις overclocking άνετα θα τον φτάσεις στο επίπεδο του 8350. Κατά τ' άλλα μια χαρά η σύνθεση.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την συμβουλή.. Τον συγκεκριμένο (8350) τον έχει φίλος και ξέρω πως είναι πολύ δυνατός γιαυτο και τον έβαλα!! Θα δείξει ποιον απτους 2 θα βαλω

Αποστολή από το ST27i με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...