Προς το περιεχόμενο

Power Bank 10400mAh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι κοντά μου αυτό, αν είναι το original (που δεν το νομίζω) το πήρα χθες.

Αν έχω χρόνο θα κοιτάξω τα συγκριτικά να καταλάβω τις διαφορές και θα πάω να το δω από κοντά

Από μεριά μου θα μπορέσουν να πάνε Δευτέρα-Τρίτη. Αν πας πιο πριν πες μας να μην στείλω άδικα.

Δημοσ.

βασικα αν δεν ειναι αυθεντικο ειναι απατη ασχετα αν το γραφει την μαρκα ή οχι στην περιγραφη...

ασχετα αν δεν ειναι γνωστη μαρκα η xiaomi στην Ελλαδα, η χρηση της φωτογραφιας για την πωληση "πιθανον" μαιμου προιντος προφανως και ειναι παρανομη.... ειναι σαν να πουλας κινητο και να εχεις φωτογραφια που να γραφει πανω samsung και να σου δινουν αλλο noname προιον και μετα να σου λενε δεν ειχαμε πει τι μαρκα ειναι... 

τεσπα γενικα το αυθεντικο  powerbank τα σπαει.... μακαρι να ειναι και αυτο και να μην περιμενετε ενα μηνα να ερθει! 

Εγώ βρε παιδια το πηρα απο το αλλο θρεντ, αλλα πριν μια εβδομαδα. Λοιπον, ενα 24ωρο στην πριζα, και δε φουλαρε ακομα. Απο τα τεσσερα λεντακια, στην αρχη αναβοσβηνε το δευτερο καμια δεκαρια ωρες και τωρα αναβοσβηνει το τριτο για πανω απο 15 ωρες !@!!  Τι στην ευχη να συμβαινει ;;

με τι το φορτιζεις? με φορτιστη 0,5A?

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά, επειδή μπήκα στο χορό πρόσφατα και κατέληξα ότι καλό είναι να πάρω το powerbank της xiaomi αλλά δεν ξέρω αν αυτό του τίτλου είναι το γνήσιο.... έχεις κάποιος link να μου δώσει από κινεζομαγαζο που ξέρει ή έχει παραγγείλει ο ίδιος το αυθεντικό ώστε να πάρω το ίδιο;; Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας

Δημοσ.

με τι το φορτιζεις? με φορτιστη 0,5A?

:-D :-D Λοιπον εσυ το ειπες για πλακα, αλλα εφταιγε ο φορτιστης. Δεν ειναι μισο αμπερ, αλλα μαλλον ειχε προβλημα. Το μπριζωσα σε εναν φορτιστη Νοκια και σε 3-4 ωρες φουλαρε !!! Δε μπορω να καταλαβω ομως αυτο το κουμπι Ον-Οφ υποτιθεται, πως λειτουργει ;; Καθε φορα που το παταω, τα λεντακια αναβοσβηνουν μερικες φορες και τελος. Αϊ αμ κομφιουζντ !!!! :wacko: :wacko:

Δημοσ.

:-D :-D Λοιπον εσυ το ειπες για πλακα, αλλα εφταιγε ο φορτιστης. Δεν ειναι μισο αμπερ, αλλα μαλλον ειχε προβλημα. Το μπριζωσα σε εναν φορτιστη Νοκια και σε 3-4 ωρες φουλαρε !!! Δε μπορω να καταλαβω ομως αυτο το κουμπι Ον-Οφ υποτιθεται, πως λειτουργει ;; Καθε φορα που το παταω, τα λεντακια αναβοσβηνουν μερικες φορες και τελος. Αϊ αμ κομφιουζντ !!!! :wacko: :wacko:

το κουμπι ειναι για να βλεπεις μονο ποσο μπαταρια εχεις στην ουσια :P

• Like 1
Δημοσ.

<p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.geekbuying.com/Search/?keyword=xiaomi+power+bank'>http://www.geekbuying.com/Search/?keyword=xiaomi+power+bank</a></p>

<p> </p>

<p>Εγώ από εδώ έχω πάρει χωρίς κανένα πρόβλημα.</p>

Ευχαριστώ, φίλε μου. Μόλις έκανα την παραγγελία. Πόσο περίπου έκανε να σου έρθει;

Δημοσ.

Μόλις έφυγα από το μαγαζί. Είδα το συγκεκριμένο power bank κ όντως πάνω λέει ότι είναι xiaomi.

Θα ήταν καλή προσφορά μόνο αν ήταν αυθεντικό, πράγμα το οποίο δεν ισχύει.

Είδα το usb,δε γράφει μέσα mi κ επισης έχουν διαφορετικό χρώμα το micro από το "μεγάλο". Όποτε οποίος θέλει αυθεντικό ας κοιτάξει άλλου.

• Like 1
Δημοσ.

Και αν είναι όντως έτσι

τελικά η μόνη κουτοπονηριά ήταν που στην ιστοσελίδα δεν αναφέρει Xiaomi

αλλά μοστράρει τις φωτογραφίες και τα πλήρη χαρακτηριστικά από το site της Xiaomi για ένα προϊόν-μαϊμού

(την Xiaomi ότι είναι brand δεν την ήξερε λέγαμε,

δεν βλέπαμε όμως ότι το site της για να φορτώσει τις φωτογραφίες μια χαρά το βρήκε...)

ενώ στη μεριά του καταναλωτή έμεινε μόνο η κουταμάρα όσων ήθελαν πολύ να πιστέψουν,

παραπάνω κι από το να κινήσει υποψίες η - σκόπιμα τελικά - συγκεχυμένη περογραφή του προϊόντος.

Ας αλλάξει κι ο τίτλος του thread.

Ναι στο εμπόριο έχουν δει και έχουν να δουν πολλά τα μάτια μας.

Δεν υπάρχει κανένας έλεγχος.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αλλά στο τηλέφωνο έλεγε την αλήθεια, no-name

και στο site πάλι δεν ονοματίζει πουθενά τη μάρκα :ph34r:

με λίγα λόγια ένας πωλητής που επέμενε πως δεν ξέρει για αυθεντικά,

και παρ' όλα αυτά ορισμένοι το ήθελαν περισσότερο να πιστέψουν

επειδή υπήρχαν υπόνοιες (έως παραπλάνηση) στην παρουσιάση της μαϊμούς

LOL πάντως κόστιζε 30τόσα ευρώ πριν την προσφορά...

Προσέχετε.

Δημοσ.

Και αν είναι όντως έτσι

τελικά η μόνη κουτοπονηριά ήταν που στην ιστοσελίδα δεν αναφέρει Xiaomi

αλλά μοστράρει τις φωτογραφίες και τα πλήρη χαρακτηριστικά από το site της Xiaomi για ένα προϊόν-μαϊμού

(την Xiaomi ότι είναι brand δεν την ήξερε λέγαμε,

δεν βλέπαμε όμως ότι το site της για να φορτώσει τις φωτογραφίες μια χαρά το βρήκε...)

ενώ στη μεριά του καταναλωτή έμεινε μόνο η κουταμάρα όσων ήθελαν πολύ να πιστέψουν,

παραπάνω κι από το να κινήσει υποψίες η - σκόπιμα τελικά - συγκεχυμένη περογραφή του προϊόντος.

Ας αλλάξει κι ο τίτλος του thread.

Ναι στο εμπόριο έχουν δει και έχουν να δουν πολλά τα μάτια μας.

Δεν υπάρχει κανένας έλεγχος.

Από την αρχή αντιλαμβάνομαι μια επίθεση προς το πρόσωπό μου για το θέμα που άνοιξα. Τονίζω λοιπόν για άλλη μια φορά πως το είδα στο παλιό θέμα και θέλησα να ρωτήσω γιατί όπως είπα και πιο πάνω δεν γνωρίζω και δεν έχω κάρτα να παραγγείλω από το εξωτερικό. Επίσης δεν είδα να λέω πουθενά πως το αγόρασα και είναι αυθεντικό για να κάνω τους υπόλοιπους να τρέξουν να το αγοράσουν. Γι'αυτό σε παρακαλώ να προσέχεις τι λες περί σκοπιμότητας. Από πότε η άγνοια είναι σκοπιμότητα και κουταμάρα?

Κι όπως θα δεις ακόμα και η σελίδα της Xiaomi είναι Mi κατευθείαν http://www.mi.com/en/

Δημοσ.

Από την αρχή αντιλαμβάνομαι μια επίθεση προς το πρόσωπό μου για το θέμα που άνοιξα. Τονίζω λοιπόν για άλλη μια φορά πως το είδα στο παλιό θέμα και θέλησα να ρωτήσω γιατί όπως είπα και πιο πάνω δεν γνωρίζω και δεν έχω κάρτα να παραγγείλω από το εξωτερικό. Επίσης δεν είδα να λέω πουθενά πως το αγόρασα και είναι αυθεντικό για να κάνω τους υπόλοιπους να τρέξουν να το αγοράσουν. Γι'αυτό σε παρακαλώ να προσέχεις τι λες περί σκοπιμότητας. Από πότε η άγνοια είναι σκοπιμότητα και κουταμάρα?

Κι όπως θα δεις ακόμα και η σελίδα της Xiaomi είναι Mi κατευθείαν http://www.mi.com/en/

Καθόλου προς το πρόσωπό σου

και κακώς γίνεσαι επιθετική

Το μόνο σου φταίξιμο είναι πως στον τίτλο της προσφοράς λες Xiaomi

τη στιγμή που στην περιγραφή της ιστοσελίδας δεν ονοματίζεται πουθενά.

Όταν μιλάμε για ένα προϊόν, δε χρειάζεται να τονίσω ως αυτονόητο ότι μιλάμε για το συγκεκριμένο αυθεντικό.

Να θυμίσω τέλος μόνον ότι οι τίτλοι οφείλουν να είναι περιγραφικοί και να ακριβολογούν.

Αν υπάρχουν αμφιβολίες, πρέπει οι επιφυλάξεις να αποτυπώνονται και στον τίτλο.

Από κει και μετά,

τα περί κουταμάρας αναφέρονται σαν απάντηση στη λέξη κουτοπονηριά που χρησιμοποίησε συμφορουμίτης.

Αυτά.

ΥΓ: Στο http://www.mi.com/en/about, βλέπεις στο 'About Us' ότι 'Us' είναι η Xiaomi όχι κάποιο 'Μi'. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Καθόλου προς το πρόσωπό σου

και κακώς γίνεσαι επιθετική

Το μόνο σου φταίξιμο είναι πως στον τίτλο της προσφοράς λες Xiaomi

τη στιγμή που στην περιγραφή της ιστοσελίδας δεν αναφέρεται πουθενά.

Όταν μιλάμε για ένα προϊόν, δε χρειάζεται να τονίσω ως αυτονόητο ότι μιλάμε για το συγκεκριμένο αυθεντικό.

Να θυμίσω τέλος μόνον ότι οι τίτλοι πρέπει να είναι περιγραφικοί και να ακριβολογούν.

Από κει και μετά,

τα περί κουταμάρας αναφέρονται σαν απάντηση στη λέξη κουτοπονηριά που χρησιμοποίησε συμφορουμότης.

Αυτά.

Οκ λάθος μου και το πως κατάλαβα την απάντησή σου και το πως το έγραψα. Ζητώ συγνώμη και για τα 2. Και μιας και είναι μούφα ας το τονίσουμε και να κλειδώσει κάποιος το θέμα για να μην την πατήσει κανείς.

Δεν είναι αυθεντικό της Xiaomi γι'αυτό μακρυά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...