Προς το περιεχόμενο

Power Bank 10400mAh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λόγω κλειδώματος στο θέμα είπα να ανοίξω άλλο να ρωτήσω αν όντως κάποιος αγόρασε το http://www.geta.gr/eshop/products/tablet-perifereiaka/upsilis-apodosis-isxuos-power-bank-21a-mpataria-fortistis-10400mah-mi-1040/381-16664?keyword=powerbank από το συγκεκριμένο κατάστημα να πει την εμπειρία του.

Κάτι ακόμα, έχουν εγγύηση? Γιατί δεν βλέπω κάτι στην σελίδα και στο geekbuying δίνει 1 χρόνο και στο merimobiles 6 μήνες. (Άρα μάλλον όχι)

Προσθήκη 7/2 : Δεν είναι αυθεντικό τελικά

Επεξ/σία από Tzoustiniana
Δημοσ.

Εντάξει το 36.90€ αρχική ασφαλώς πρόκειται για ... πλάκα, αλλιώς είναι καθαρά κλέψιμο! 

Το συγκεκριμένο, αν όντως είναι original Xiaomi κοστίζει στα περισσότερα κινεζομάγαζα 20-21 $ ήτοι 17-18 € ανάλογα την ισοτιμία με free μεταφορικά και πολύ υπομονή (κανα μήνα) μέχρι να έρθει. 

Δεν είναι κακή τιμή για Ελλάδα, τουναντίον αν όντως είναι γνήσιο.

Βέβαια δεν είδα και πόσα μεταφορικά χρεώνει για όσους δεν μένουν κοντά στο Ν. Κόσμο. :)

Δημοσ.

3.90 μεταφορικά και 2 αντικαταβολή. Τα οποία θα τα γλιτώσω γιατί θα περάσουν να μου το πάρουν από το κατάστημα και θα μου το φέρουν.

Και εγώ από εξωτερικό θα το έπαιρνα αλλά λόγω έλλειψης κάρτας για την αγορά το ψάχνω από Ελλάδα.

• Like 1
Δημοσ.

Τί λείπει άραγε από τον τίτλο και την περιγραφή του power bank στην ιστοσελίδα του καταστήματος;

Μια λέξη.

Ποια λέξη;

...Xiaomi

• Like 3
Δημοσ.

Αν ειναι γνησιο XIAOMI (γιατι οπως λεει και ο φιλος obi) ενω η φωτογραφια εχει το XIAOMI πουθενα δεν το αναφερει , ειναι παρα πολυ καλη η τιμη για Ελλαδα.

Θα πρεπει καποιος να παει να το δει αν ειναι το γνησιο ή να αποστείλει μαιλ να ρωτήσει.

Δημοσ.

μόλις μίλησα με το κατάστημα και μου είπαν ότι είναι κινέζικο!δεν γνώριζε την εταιρία.μου είπε ότι είναι no name.

Δημοσ.

Τί λείπει άραγε από τον τίτλο και την περιγραφή του power bank στην ιστοσελίδα του καταστήματος;

Μια λέξη.

Ποια λέξη;

...Xiaomi

Αναφέρεται το Mi όμως, τα προιοντα της xiaomi γραφουν πανω Mi και όχι xiaomi, πιθανόν κάποιοι στο καταστημα να μην την γνωριζουν την εταιρεια...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν επειδή πολύ καλά πρόσεξα και τις φωτογραφίες και το κείμενο

ήμουν πολύ προσεκτικός στην απλή διαπίστωση ότι λείπει η λέξη 'Xiaomi'.

Η αλήθεια είναι αυτή και τίποτε παραπάνω ή παρακάτω.

Το σεβαστό μαγαζί μπορεί να πουλάει το επώνυμο και αυθεντικό προϊόν, αυτό όμως δεν το ξέρουμε σίγουρα.

Γενικά στο εμπόριο - το ελληνικό ή το διεθνές - η συγκεχυμένη περιγραφή μπορεί να σημαίνει πολλά ή λίγα.

Όμως βάζει σε υποψίες.

Συχνά συμβαίνει να χρησιμοποιούνται μπροσούρες και υλικό από το αυθεντικό προϊόν

για να διαφημίσουν ή να παρουσιάσουν τη μαϊμού.

Αν λόγω απειρίας ή αφέλειας κάποιος αυτό δεν το έχει συναντήσει, λυπάμαι.

Δεν γνωρίζουμε αν και εδώ μιλάμε για τέτοια περίπτωση, όμως έχουμε τη βάση για να έχουμε απιφυλάξεις.

Και καλά κάνουμε, τα ρούχα μας φυλάμε.

Λοιπόν θα χαρώ πολύ αν είναι αυθεντικό.

Οι εξυπνάδες όμως να λείπουν, οι κύριοι δεν αναφέρουν το προϊόν ως Xiaomi.

Και ως εκ τούτου δεν θα μπορούσαν ποτέ να κατηγορηθούν ότι πουλάνε για αυθεντικό, αν ήταν σαν άλλους που πουλάνε μαϊμούδες.

Και επειδή θα βρεθεί κανένας ακόμα έξυπνος και θα πει ότι να, στις φωτό υπάρχει το λογότυπο...

...μα και βέβαια, και το γνήσιο και το μαϊμού έχουν πάνω το λογότυπο!

Αν επρόκετιο για μαϊμού, σίγουρα η χρήση της αυθεντικής μπροσούρας και η περιγραφή χαρακτηριστικών που δεν υπάρχουν, θα ήταν θέμα για τον καταναλωτή.

Αλλά για ένα μαγαζί οι νομικές συνέπειες είναι διαφορετικές ανάλογα με το είδος της παρατυπίας/παρανομίας.

Άρα το thread που άνοιξε για προϊόν τέτοιας επωνυμίας, είναι προς το παρόν εντελώς άστοχο

μέχρις αποδείξεως του αντιθέτου.

Περιμένουμε νεότερα.

Μπορεί το προϊόν να είναι επώνυμο και γνήσιο, μπορεί και όχι, δεν θέλουμε να αδικούμε το μαγαζί,

αλλά μια φορά το thread δεν έχει τα δεδομένα για να πούμε ότι περιγράφει σωστά το εν λόγω προϊόν.

Επεξ/σία από obi
Δημοσ.

Αναφέρεται το Mi όμως, τα προιοντα της xiaomi γραφουν πανω Mi και όχι xiaomi, πιθανόν κάποιοι στο καταστημα να μην την γνωριζουν την εταιρεια...

το Mi είναι πριν το αμπέρ της μπαταρίας. άρα μπορούνε να πούνε ότι Mi = Miliamber μπαταρίας  

/κουτοπόνηρος έλληνας mode off

Δημοσ.

Δεν διαφωνώ με κανενός τα λεγόμενά μιας και ο λόγος που έθεσα το ερώτημα ήταν για να μάθω.

Όπως και να έχει θα πω να περάσουν να το κοιτάξουν στο μαγαζί να κοιτάξουν την θύρα usb όπως έλεγε στο άλλο θέμα αν γράφει μέσα mi. Όταν θα έχω νεότερα θα σας πω εκτός κι αν προλάβει κάποιος άλλος να πάει και μας πει.

Δημοσ.

Είναι κοντά μου αυτό, αν είναι το original (που δεν το νομίζω) το πήρα χθες.

Αν έχω χρόνο θα κοιτάξω τα συγκριτικά να καταλάβω τις διαφορές και θα πάω να το δω από κοντά

Δημοσ.

Εγώ βρε παιδια το πηρα απο το αλλο θρεντ, αλλα πριν μια εβδομαδα. Λοιπον, ενα 24ωρο στην πριζα, και δε φουλαρε ακομα. Απο τα τεσσερα λεντακια, στην αρχη αναβοσβηνε το δευτερο καμια δεκαρια ωρες και τωρα αναβοσβηνει το τριτο για πανω απο 15 ωρες !@!!  Τι στην ευχη να συμβαινει ;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...