Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ παρήγγειλα την 50" από την προσφορά του e-shop στα 679€. Σαν μαγαζί τι λέει; Γιατί μου έβαλαν φωτιές κάποιοι παθόντες...

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Χάλια μαύρα σαν μαγαζί... αχαχαχ... με έχει ταλαιπωρήσει και εμένα στο παρελθόν με έναν υπολογιστή που μου είχαν στήσει τότε αλλά δεν δούλευε λόγω καμένου τροφοδοτικού.΄Ηταν χαλασμένο και το dvd και δεν θυμάμαι, νομίζω και κάτι ακόμα. Και δώστου αναμονή και νεύρα και τσακωμούς και τρέξημο στα κεντρικά στο Μενίδι κλπ..

Σου έκανα την καρδιά περιβόλι ε? :P Πάντως μη σκάς, δες το κουτί πριν την παραλάβεις να μην είναι ή να μην φαίνεται σαν ανοιγμένο και μετά ο θεός βοηθός. Αν δεις και έχει κάτι και αρχίσουν τα δύσκολα, ακολούθησε τα βήματα μου στην προηγούμενη σελίδα...

Και ψάξε και εσύ λίγο για το πάνελ της 50αρας που πήρες αν είναι της samsung ή άλλης εταιρείας (auo) και αν είναι της δεύτερης θα είναι ίδιο ποιοτικά και στα χαρακτηριστηκά με των 48'' - 55'' κλπ?

Αυτό που σου παρέθεσε στο θέμα σου ο kraken92 είναι ένα μικρό δείγμα του μεγαλείου του eshop...

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νεο θέμα ρε παιδιά. Έχω την ίδια τηλεοραση αγορασμενη απο το eshop τον Αύγουστο. Εδώ και μια βδομάδα έχει εμφανιστεί ένα μαυρο σημάδι σαν "λεκες" στη μέση και δεξια. Μπορεί να μου πει κάποιος τι μπορεί να είναι;; δεν βγάζω άκρη..

post-256272-0-60463800-1423690640_thumb.png

[ATTACH]855437[/ATTACH]

post-256272-0-36959800-1423690651_thumb.png

[ATTACH]855438[/ATTACH]

Δημοσ.

Εαν δεν ειναι βρωμιά επιφανειακή. Αυτό ειναι συνήθως σημαδι υγρασίας η αυξημένης πιεσης που μπορει να ασκήθηκε στο πάνελ. Μερικές φορες και αστοχία.

Να φωνάξεις το service. Εαν σε καλύπτει με το e-shop ομως που ειναι συνήθως παραεισαγωγης......

Δημοσ.

Βρωμια δεν είναι σιγουρα. Ουτε κάποια πίεση ασκήθηκε. Υγρασία παλι δεν παιζει. Να πάρω στο service του eshop η της samsung απευθείας..;;

Δημοσ.

Έχεις το κουτί της να δεις αν λέει χώρα προέλευσης? Κάποιοι λέγανε για κάποια κομμάτια απο το eshop ότι λέγανε Σλοβακία πάνω στο κουτί και ότι δεν ήταν παραεισαγωγής και καλύπτονταν κανονικά από την Samsung (Ευρώπης/Eλλάδας) για 2 χρόνια.

Δημοσ.

Την Samsung πάρε. Αυτοί θα διαπιστώσουν μέσω σειριακου εαν είναι έκτος Ευρώπης αγορασμένη. Μερικές φορές κάνουν και τα στραβά μάτια. Εκτός έαν το eshop έχει πολιτική αλλαγής doa άμεσα μέσα σε κάποιο ευλογο διάστημα όπως κάνουν οι Κωτσοβολοι - media market. (Αν και χλωμό το κόβω)

Δημοσ.

Καλά doa δεν παίζει. Το παιδί την έχει απο τον Αύγουστο. :P

Μήπως μπορεί τίποτα με το serial number μέσω της Samsung από το site να μάθει τίποτα πριν τους πάρει τηλέφωνο? Όπως πχ στη seagate που βάζεις το serial number του δίσκου και σου λέει?

Δημοσ.

Α δεν το είχα δει αυτό. Από τον Αύγουστο δύσκολο. Όχι δεν υπάρχει μέσω Samsung τέτοια υπηρεσία. Δεν χάνει κάτι να δοκιμάσει να τους πάρει

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θελω να συνδεσω στην τηλεοραση ενα σετ ασυρματου πληκτρολογιου - ποντικιου που εχω. Ξερει καποιος πως γινεται και αν ολα τα ασυρματα πληκτρολογια και ποντικια ειναι συμβατα; Ενα σετ logitech εχω s520. Συνσεσα στην τηλεοραση τον ανταπτορα τους, πηγα στο διαχειρηση συσκευων, πληκτρολογια ποντικια κλπ αλλα δεν τα βρισκει.

Edit: Ενα απλο ενσυρματο ποντικι που εβαλα πανω το δουλεψε αμεσως χωρις καν να παω να το κανω αναζητηση απο τις ρυθμισεις.

Επεξ/σία από stratigos24
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Φίλος πήρε από κατάστημα πριν έξι μέρες καινούργια κλειστη μια 55 h6400. Την άνοιξε σήμερα και είναι έτσι:

Τί κάνουμε;post-182562-0-26069600-1438800080_thumb.jpeg

post-182562-0-95238700-1438800106_thumb.jpeg

Δημοσ.

Από ότι είδαμε στο site του Κότσου λέει για 10 μέρες Doa σε όλες τις συσκευές εκτός κινητών (7 μέρες). Θα την πάει αύριο να δούμε.

Πάντως ένα είναι το συμπέρασμα:

Όταν παίρνουμε τηλεόραση, να την ανοίγουμε επιτόπου στο κατάστημα παρουσία κάποιου εργαζόμενου του καταστήματος, ώστε αν δούμε το οποιοδήποτε αισθητικό πρόβλημα και να μην έχουμε μετά μα και μου..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...