BritGreek Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Χαιρετώ το forum. Έχω κάποια LG P1 Express Dual, στα οποία έχει μειωθεί πολύ η φωτεινότητα της οθόνης. Επειδή τα λάπτοπ είναι πλήρως λειτουργικά, θέλω να βρω ένα οικονομικό τρόπο να αλλάξω τις οθόνες, καθώς φαντάζομαι δεν επισκευάζονται. Ρώτησα σε μερικά μαγαζιά και μου είπαν ότι αυτές που βάζουν με 70-100 ευρώ δεν μπαίνουν στο LG, αν και δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό. Πού θα πρέπει να απευθυνθώ; Σας ευχαριστώ.
SPANK Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μήπως αυτην η μείωση της φωτεινώνητα οφείλεται σε inverter και οχι στην ίδια την οθόνη οποτε θα σου βγεί και φθηνότερα , σε κάθε περίπτωση ρίξε μια ματια στο ebay σίγουρα να βρείς εκει
mixmixtouta Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Και γιατί δε μπαίνουν στο LG? Έχει κάποιο ιδιαίτερο τύπο οθόνης που είναι πιο ακριβός?? Αυτή η οθόνη δηλαδή δε του κάνει?? http://www.ebay.com/itm/NEW-LG-P1-PRO-EXPRESS-DUAL-LAPTOP-LCD-SCREEN-15-4-WXGA-/121518370868?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c4b0f3034 Όταν λες ότι μειώθηκε η φωτεινότητα πως το εννοείς ακριβώς? Δε βλέπεις τίποτα και απλά κάτι αχνοφαίνεται στο βάθος ή έγιναν απλά πιο θαμπές?
CMD Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Από ότι βλέπω η οθόνη σου πρέπει να είναι με CCFL και όχι led. Τότε όντως το πρόβλημα μπορεί να είναι και το inverter. Λογικά σου είπαν ότι δεν μπαίνουν στο laptop σου γιατί έχουν οθόνες LED. (γενικά οι LED είναι πιο φτηνές από τις CCFL)
BritGreek Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά, δεν έχω ιδέα τι είναι το inverter. Η φωτεινότητα της οθόνης έχει μειωθεί πάρα πολύ, και στην ουσία το λευκό της δεν είναι λευκό. Αν δεν ξάνω λάθος η οθόνη δεν είναι led, καθώς μιλάμε για μοντέλο του 2006, αν και πανάκριβο τότε (1400 ευρώ). Για την ακρίβεια ήταν από τα ακριβότερα μηχανήματα στο Πλαίσιο και μέχρι τώρα είναι επαρκώς γρήγορο χωρίς να κολλάει πουθενά. Το inverter είναι κάτι που αλλάζει/επισκευάζεται; Το λινκ από το ebay, αναφέρει "does not ship to Greece". Από Ελλάδα θέλω να κάνω αγορά, ή επισκευή, γιατί χρειάζομαι τιμολόγιο.
SPANK Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Το inverter ειναι απλα μια καλωδιοταινία η οποία αλλάζεται σχετικά εύκολα και προβλήματα σαν και αυτο οδηγούν να ειναι το inverter
mixmixtouta Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 To link για παράδειγμα στο έδειξα για να σου δείξω πως δεν είναι και κανένα σπάνιο ανταλλακτικό. Αγόρασε ένα inverter με10-15 ευρώ και δοκίμασε το στα λαπτοπ, αν δείξουν κανονικά βρήκες τη λύση. Αλλιώς οθόνη απο ebay.
BritGreek Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Πρέπει να είναι για το συγκεκριμένο μοντέλο που έχω ή αυτές είναι universal;
Prof_Chaos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Το inverter ειναι απλα μια καλωδιοταινία η οποία αλλάζεται σχετικά εύκολα και προβλήματα σαν και αυτο οδηγούν να ειναι το inverter Είναι διαφορετικό το inverter απο την καλωδιοταινία ή video cable. Η καλωδιοταινία συνδέει την οθόνη με την μητρική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα