Hyphen Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 παιδια καλησπερα ! εχω το εξης προβλημα στο office στο οποιο δεν σκαμπαζω πολλα θελω να γραψει ελληνικα με γραμματοσειρα UB-byzantine. Κανω επιλογη την UB-byzantine ολα καλα μεχρι εδω...αγγλικα γραφει κανονικα,με το που αλλαξω και κανω αλτ σιφτ στα ελληνικα αυτοματα αλλαζει και την γραμματοσειρα στην προεπιλεγμενη...ετσι δεν μπορω να γραψω ελληνικα. καμια ιδεα? Υ.Γ το font αυτο το κατεβασα και το εβαλα απο τον ιστο δεν το εχει το office μεσα απο μονο του.
makfil Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Προφανώς, η γραμματοσειρά που κατέβασες δεν γυρίζουν και στα ελληνικά. Είτε θα βρεις άλλα UB-byzantine που να είναι και ελληνικά είτε θα χρησιμοποιήσεις άλλη γραμματοσειρά.
Hyphen Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Προφανώς, η γραμματοσειρά που κατέβασες δεν γυρίζουν και στα ελληνικά. Είτε θα βρεις άλλα UB-byzantine που να είναι και ελληνικά είτε θα χρησιμοποιήσεις άλλη γραμματοσειρά. α νομιζα οτι ειναι ασυμβατοτητα του office. Εχω την UB-byzantine σε αλλο pc η οποια γραφει κανονικα ελληνικα. Μηπως αν παρω το font απο το αλλο μου pc και το βαλω στο προβληματικο να δουλεψει? οσες UB-byzantine και να κατεβασα δεν εγραφαν ελληνικα
makfil Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Αφού έχεις τη σειρά που γράφει ελληνικά σε άλλο pc θα τη μεταφέρεις σ' αυτό που θέλεις και θα τη δει το office
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα