Προς το περιεχόμενο

Coolermaster hyper 212 evo?

KAGERO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα!

Θέλω μια φθηνή ψύξη για επεξεργαστή γύρω στα 30-40 ευρώ έτσι ώστε να πειραματιστω σε μικρό overclock και να μπορώ να παίζω και τα πιο απαιτητικά παιχνίδια στην αγορά! Έχω μητρική την Asus m5a99x evo r2.0 και επεξεργαστή τον AMD fx8350! Ξέρω ότι θέλει γερό overclock αλλά θα πειραματιστω πρώτα και μάλλον το καλοκαίρι θα τσιμπήσω υδροψυξη! Για την ώρα σκέφτομαι την coolermaster hyper 212 evo! Θα με καλύψει? Είναι καλή? Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια... Χώρο στο κουτί έχω αρκετό νομίζω!

Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποιο κουτι? Thermalright True Spirit 140 Power αν χωραει, αν οχι δες την True Spirit 120.

Με την 140 κανεις γερο overclock, σχεδον σε επιπεδα υδροψυξης.

• Like 1

Ποιο κουτί και ποιες μνήμες;

Nzxt s340 το κουτί με τζάμι! Και μνήμες της corsair 2kit 8gb!ειναι κάτι μπλε! Δεν θυμάμαι τα νούμερα απέξω...

Ποιο κουτι? Thermalright True Spirit 140 Power αν χωραει, αν οχι δες την True Spirit 120.

Με την 140 κανεις γερο overclock, σχεδον σε επιπεδα υδροψυξης.

Φίλε την μεγάλη δεν την βλέπω πουθενά στο skrourz από που θα την πάρω? Νομίζω στο κουτί χωράει μέχρι 160mm καλά είμαι? Όσο για την coolermaster? Δεν λέει?

Δεν χωράει στο κουτί και ξεφεύγει από το budget! Να πάρω coolermaster ή την 120? Στα παιχνίδια χωρίς oc θα έχω πρόβληματα? Ακόμα και στα πολύ βαριά θα είμαι εντάξει?

Πανω κατω η 212 και η 120 ειναι ιδιες σε θερμοκρασιες. Η 120 ειναι πιο αθορυβη ομως.

Μια χαρα ειναι για οβερκλοκ και οι 2..

Ποιο μικρή σε μέγεθος πια είναι?

Δεν χωράει στο κουτί και ξεφεύγει από το budget! Να πάρω coolermaster ή την 120? Στα παιχνίδια χωρίς oc θα έχω πρόβληματα? Ακόμα και στα πολύ βαριά θα είμαι εντάξει?

Eχω την 212 με τον 8320 στα 4.4Ghz.Μεχρι 1.41-1.42 vcore την παλευει η 212,απο εκει και πανω δεν μπορει να κρατησει τον επεξεργαστη σε ασφαλη πλαισια οσο αναφορα την θερμοκρασια.Στο λεω γιατι λες για γερο overclock,να ξερεις τι δυνατοτητες εχει η ψυκτρα.Παντως σε γενικες γραμμες ειναι πολυ καλη ψυκτρα(δεν πιστευω να εχει καποιος απαιτηση να παει 8πυρηνο επεξεργαστη στα 5Ghz με 35€ ψυκτρα) και αρκετα φθηνη.Δεν θα εχεις κανενα θεμα στα παιχνιδια,εμενα ο δικος μου με την 290 απο κατω φτανει μεχρι 35 βαθμους στα "βαρια" παιχνιδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...