Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους,εχω ενα προβλημα με την μπαταρια του λαπτοπ!!Καταρχας ειναι λενοβο!!το προβλημα λοιπον εινα οτι φορτιζει μεχρι τα 60% και μετα σταματαει  εκει!!!μου γραφει συνδεδεμενη,δεν φορτιζεται....μπορειτε σας παρακαλω να μου το εξηγησετε?

Δημοσ.

Εχει επιλογή απο default για max battery health (μέγιστη διάρκεια ζωής της) μπαταρίας (περισσότερα χρόνια). Ανοίγεις κάτω δεξιά το προγραμα διαχείρησης και επιλέγεις το max battery life ;)

(Ασχολείσαι επαγγελματικά με oc? Γιατί ξέρω έναν στα μέρη σου, Νικο Δασκαλάκη! Mr Patentas)

Δημοσ.

Μαλιστα ολα μια χαρα!!ευχαριστω πολυ!!επειδη το εχω κατι μηνες το λαπτοπ δεν θυμαμαι να αλλαξα καμια ρυθμιση της μπαταριας οποτε κανενα φιλαρακι μαλλον το πειραξε!!Επισης οχι δεν ασχολουμαι με oc....ειμαστε και εμεις οι Δασκαλακηδες πολλοι :) σε ευχαριστω και παλι παντως!! :)

Δημοσ.

Χαρά μου! :D

Να ξέρεις όμως, η μπαταρία κρατάει περισσότερο καιρό (δεν πέφτει η χωριτηκότητα της γρήγορα) όταν δουλεύει ανάμεσα στα 40-60%, οπότε αν δεν την χρειαστείς για μεγάλο ταξίδι π.χ. και πολλές ώρες αυτονομία, γυρισέ το πάλι στο max battery health, ή αν το χρησιμοποιείς σαν σταθερό (στην πρίζα) μην το έχεις συνέχεια στο 100% ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...