Προς το περιεχόμενο

Parrot Bebop Drone - Καλο η μάπα?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξαρτάται απο τι θες.

Σαν εργαλείο φωτογραφίσης είναι καλό.

Σαν gadget επίσης καλό.

Σαν τηλεκατευθυνόμενο quadcopter εμένα προσωπικά δεν με εμπνέει.

Γενικότερα σε αυτά τα λεφτά θα προτιμούσα ενα dji phantom με gimbal και gopro.

Σιγουρα θα ταν πιο αξιόλογο πτητικά και καλύτερο σε λήψη φωτογραφίας και βίντεο.

Και θα εχεις και την gopro για άλλες χρήσεις (μηχανή, ποδήλατο, θάλασσα, εκδρομές κτλ.)

Επεξ/σία από yiannis_1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου drone.Δεν έχει καμία απολύτως οδηγία χρήσης-σύνδεσης και μπορεί να απογοητευτείς στην αρχή(να φανταστείς όταν πατήσεις το κουμπί να ανοίξει μπαίνει σε κατάσταση 5Ghz που η πλειοψηφία κινητών - tablet δεν υποστηριζουν και έτσι δεν το βρίσκεις να συνδεθείς.Πρέπει να φανταστείς οτι πατάς το κουμπί για 5 δευτερόλεπτα για να γυρίσει σε 2.4Ghz) .Αν το μάθεις στο χειρισμό είναι διασκεδαστικό και με πολλές δυνατότητες.Είναι πολύ καλό στα λεφτά του και αν κάνεις υπολογισμούς για τη λύση που προτείνει ο φίλος για αγορά phantom και gopro είναι αρκετά ακριβότερη.Εγώ το πήρα 29/01 από το public με 494 επειδή το είχα κάνει παραγγελία απο το Δεκέμβρη.

Υ.Γ. Είναι πολύ ανθεκτικό,εχω περίπου 20 πτώσεις και έχει μόνο γρατζουνιές....Μου έπεσε και από το δεύτερο όροφο στο χωράφι δίπλα (5-6 μετρα υψος) και ακόμα πετάει ;)

Επεξ/σία από thepredatorkostas
  • 6 μήνες μετά...
  • 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...