Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Θα ξαναρωτήσω, γιατί φαίνεται πολύ ωραίο, αλλά είναι γνωστό το θεματάκι μου με τα RTS. Οπότε, πόσο click-fest είναι; Θέλω να πω, είναι pausable ή πας αέρα-πατέρα; Τα διάφορα skills μπορείς με δεξί κλικ να τα αφήσεις στην ευχέρεια του υπολογιστή, αλλά προτιμώ εκτός από lightning strikes / boardings να τα κάνω όλα εγώ. Pause δεν έχει, μόνο το tactical cogitator που κάνει όπως λέει και ο Thresh, slow-motion όση ώρα το έχεις ανοιχτό. Το micromanagement είναι καλό, αλλά στο single player / skirmish δεν θέλει τόσο πιστεύω όσο online (που δεν έχω παίξει, γιατί διαβάζω διάφορες εκνευριστικές τακτικές). Σίγουρα οι Eldar σαν στόλος θέλουν το περισσότερο, λόγω ταχύτητας. Oι υπόλοιποι είναι κάπως πιο λάου.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Παρατήρησα σήμερα πως το Steam το έχει σε προσφορά (-60%, €16, πρέπει να είναι ιστορικό χαμηλό) και καθώς το είχα καιρό στα υπόψη μου, μπήκα στη σελίδα του παιχνιδιού να δω εντυπώσεις: Παρατημένο, γράφει η πλειοψηφία, από το Νοέμβριο του '16. Ευθύνεται μεν και η GW, που δίνει τα δικαιώματα όπου να 'ναι. Αλλά, και οι εταιρίες που αναλαμβάνουν, πολύ αρπαχτή (το γράφω κυρίως σε αφορμή με το Sanctus Reach, που είχε προοπτικές να γίνει έπος και να μας πουλάει DLC που θα τα αγοράζαμε ευχαρίστως για χρόνια, και πήγαν και έφτιαξαν ένα campaign της κακιάς ώρας, χωρίς καν έναν core army). Ελπίζω να μπει το Armada σε κάποιο bundle, γιατί με τέτοιες κριτικές, 16 ευρώ δεν δίνω.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Μέλος Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Πριν ένα μήνα απάντησαν ότι δεν έχουν κάποιο roadmap για το άμεσο μέλλον αλλά ότι ετοιμάζουν κάποια πράγματα για τους επόμενους μήνες και το sale που μπήκε τώρα. Εdit: Δεν πρόσεξα ότι έχει και άλλη απάντηση μετά, αλλά δεν δίνει πολλά specifics.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Tο πλέον ανησυχητικό που διαβάζω σε αυτό το νήμα είναι ότι οι συγκεκριμένοι devs το έχουν ξανακάνει: έχουν ξαναφτιάξει παιχνίδια και τα έχουν αφήσει μισά. Γενικά, πάσχουν στην επικοινωνία, λίγο που διάβασα: πολύ αόριστες απαντήσεις, αν μη τι άλλο. Βέβαια, αν έχουν μπλεξίματα με την GW με το license ή οι πωλήσεις δεν δικαιολογούν άλλη ενασχόληση, βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Αλλά, και πάλι, ένα patch με κάποια πράγματα που τους ζητάνε, θα βοηθούσε.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Μέλος Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δεν το έχω παίξει, αλλά θυμάμαι ότι είχα ακουστεί καλά λόγια όταν είχε βγει, για το BFG: Leviathan που είναι για κινητά / tablets και είναι turn-based.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Ενδιαφέρον φαίνεται, θα το βάλω να δω.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Μέλος Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δεν το είδα να είναι free (έχουν demo τα mobile games; ). Εdit: Άκυρο, έχει και free έκδοση τελικά. Θυμάμαι όταν είχε βγει, ήταν μόνο με αγορά.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Έχει, αλλά δυσκολεύομαι να την κάνω να τρέξει Θα το προσπαθήσω λίγω ακόμη. edit: Ωραίο δείχνει, έχει αρκετές επιλογές και έναν ωραίο τρόπο να αποτυπώνει σε turns το "βάρος" και τον "όγκο" των διαστημοπλοίων. Δυστυχώς, σε smartphone στραβώνεσαι για να δεις, σε tablet λογικά θα είναι ευκολότερο να παίξεις. Θα ήθελα να το δω σε PC, με μια λογική τιμή.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Μέλος Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Εμένα σταματάει στο πρώτο screen και δεν δείχνει να φορτώνει άλλο. Μάλλον κάτι φταίει στο Android μου... To ξανακατέβασα και τώρα λειτουργεί, μάλλον είχε γίνει corrupted installation.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Sequel announced.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα