Orgios Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Fire Warrior, Kill Team, Dark Nexus Arena... Είδες? αυτα δεν τα εχω παιξει, xmmm... Επρεπε καλυτερα να πώ , εγώ δεν εχω παίξει ακόμα κακό warhammer παιχνιδι
Orgios Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Περιμένοντας την multiplayer beta !! All aboard the hype train! Ork and Eldar. Both races are developed and implemented in the game already, they were available for the Closed Technical Testers. We are working currently on the overall balance on the races.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Πότε είναι η beta;
Orgios Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 few weeks before release! αν πουμε οτι το weeks ειναι πλυθηντικος και ότι το release ειναι 21 Μαρτιου (ή καπου εκει) , υποθέτω καπου μέσα στο πρώτο 10ημερο Μαρτιου... Υποτίθεται οτι στο closed test βρηκαν αρκετά bugs και τα δουλευουν , μαζί με ballancing issues! 1
Orgios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Την πέμπτη ξεκινάει Multiplayer BETA !! For the EMPEROR!! 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Ακόμα δεν με έχει ψήσει τελείως. Θα περιμένω να δω κι άλλα. Η αλήθεια είναι ότι το slow motion φέρνει πιο πολύ σε αυτό που θα περίμενα για μάχη μεταξύ γιγάντιων σκαφών...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Επίσης το release date πήγε για 21 Απριλίου. Καλή επιλογή, γιατί το παιχνίδι θέλει λίγο χρόνο ακόμα. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Επειδή ήθελε ο Snoob. Τo παιχνίδι για όσους δεν ξέρουν, παίρνει μέρος στην 12η (έχουν γίνει 13 μέχρι τώρα, προφανώς καμιά δεν έχει καταφέρει να φάει τους πάντες ) Black Crusade του Abaddon. Στο single player campaign ο παίχτης έχει τον ρόλο του Captain (μετά Admiral) Spire και παίζει με σκάφη του Imperial Navy. Εκτός από τις δυνάμεις του Chaos (πολύ καλοί σε long range με τα lances τους), υπόλοιποι αντίπαλοι είναι τα Orks (σκοτώνουν σε close range και γουστάρουν ramming) και οι Eldar (πολύ γρήγορα σκάφη και εύθραυστα, αλλά αντισταθμίζουν με τα holofields που αντί να είναι σαν ασπίδες, μένουν ψηλά όσο πιο γρήγορα πάνε τα σκάφη και έτσι αποφεύγουν / απορροφούν τα χτυπήματα. Σε κάθε turn, έχεις μερικά deployments που μπορείς να κάνεις. Οι πλανήτες είναι είτε υπό επίθεση (no bonus lost) ή έχουν καταληφθεί (το όποιο bonus του πλανήτη, δεν το έχεις). Κάποιες φορές έχει priority deployment που είναι story based. Επίσης υπάρχουν κάποιες επιλογές που αφορούν τους Eldar που μπορούν να αλλάξουν λίγο τα πράγματα. Tα σκάφη όλων των στόλων έχουν 8 levels. Σε κάθε level δίνει ένα crew point που μπορεί να βοηθήσει κάμποσο % για να μην χαθεί το σκάφος στο Warp, αν κάνει emergency warp out, να μην κάνει insubordinate captain και κάνει αυτόματα warp out (βγαίνει κουμπί για execute τον captain, εκτός των Orcs που θέλουν upgrade στο εκάστοτε σκάφος για squigs ), να είναι πιο συχνά τα criticals, πιο γρήγορα τα emergency repairs, πιο καλά τα σκάφη ενάντια σε boarding και πιο γρήγορα τα skill reloads. Επίσης ανά μερικά levels δίνει upgrade και skill που μπορεί να ξεκλειδώσει ο παίχτης με requisition και βοηθάνε το σκάφος ανάλογα. Upgrades = passive, Skills = active. Αν κάποιο σκάφος κάνει emergency warp out και χαθεί, θέλει 1 turn για να ξανάρθει (και ευτυχώς που δεν το τρώνε οι Daemons ). Δεν γίνεται πιο γρήγορα. Αν είναι heavy damaged, θέλει 1 turn για επισκευές (με requisition ανάλογα την class του, γίνεται κατευθείαν). Aν γίνει destroyed, βγαίνει έξω για 2 γύρους, αλλάζει όνομα (νέο σκάφος ), αλλά δεν θυμάμαι αν μηδενίζεται το XP progress για το level του. 8 levels έχει και ο Admiral Spire (Skirmish / Multiplayer ο admiral του στόλου που έχει διαλέξει κάποιος), και παίρνει ανάλογα περισσότερα και πιο μεγάλα σκάφη και οι μάχες έχουν περισσότερα deployment points. Εγώ έπαιζα normal, χωρίς ironman και θα το πώ ότι ναι, έκανα save scumming, αλλά δεν χρειάστηκε συχνά. Είναι αρκετά βατό το παιχνίδι και τα χειρότερα γίνονται όταν έχεις ΑΙ συμπαίχτη σε κάποιες αποστολές. Λιγότεροι deployment points για τον στόλο του παίχτη και το ΑΙ συνήθως είναι "Play for myself, CHAAAAAAAARGE!!". Η ιστορία μου άρεσε, αν και σε κάποια σημεία ήταν πολύ...ρεζουμαρισμένη να πω. Tα cutscenes ήταν ωραία επίσης. Δεν παίζουν πολλά σκάφη ταυτόχρονα γενικά, λόγω πόντων, εκτός αν είναι πολλά μικρά. Εμ...αυτά για τώρα, δεν ξέρω τι άλλα θέλετε να γράψω. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 + Για το execute captain που διάβασα, δεν παίρνει xp το σκάφος για την μάχη, χάνει 10 πόντους στο troop value (άμυνα / επίθεση σε boardings) και 0-2 critical hits λόγω ανταρσίας Στην επόμενη μάχη είναι πάλι κομπλέ. Edit: Ιnsubordination % ανεβαίνει αν κάποιο σκάφος χάσει πολύ health και αν καταστραφεί άλλο σκάφος του στόλου. Τα Orks είναι επιρρεπή σε insubordination και γίνεται να το σκάσουν σερί. Επίσης είχα ξεχάσει να πω ότι κάθε στόλος έχει 4 favors που δίνουν αντίστοιχα bonuses στο σκάφος που διαλέγει ο παίχτης. 1 favor ανά σκάφος και αλλάζει χρώμα ή και λίγο το σχήμα ανάλογα το favor. Φυσικά κι αυτά με requisition points. Καλά, έχω πολλά που δεν έχω γράψει, κυρίως για τις μάχες, αλλά θα έγραφα άλλο κατεβατό ξανά... Περιμένω Snoob να ξαναρωτήσει, μιας και μόνο αυτός φαίνεται να ενδιαφέρεται. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Θα ξαναρωτήσω, γιατί φαίνεται πολύ ωραίο, αλλά είναι γνωστό το θεματάκι μου με τα RTS. Οπότε, πόσο click-fest είναι; Θέλω να πω, είναι pausable ή πας αέρα-πατέρα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δεν κάνει τελείως pause νομίζω αλλά super+extra+ultra slow motion
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα