Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστώ τον kostas_sl που το βρήκε. Battlefleet Gothic: Armada announced 2
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 To πρώτο teaser από το παιχνίδι: 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Battlefleet Gothic: Armada – New Screenshots Released
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Edit: Δεν περίμενα ότι θα έβαζαν το Planet Killer. Good stuff.
viper2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 ειδα ενα trailer σημερα [εντελως random encounter] και μπορω να πω οτι ειναι το μονο παιχνιδι που περιμενω μετα το nier II και κανα SMT. Βασικα μονο αυτο περιμενω στο PC... =]
Orgios Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 χθες επεσε το pre-order , ελπιζω να μην το μετανιωσω σαν τα αλλα pre-order που εκανα... Ειλικρινα όμως ανυπομονω να το παιξω αυτό! Αντε να μαζευόμαστε!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Κι εγώ το περιμένω, αλλά κάνω κράτει, γιατί ο κόσμος δεν είχε εντυπωσιαστεί με τα προηγούμενα της εταιρείας + θέλω να δω από beta τι παίζει.
Orgios Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Με χτυπησε εκει που με ποναει... Μεγαλα πλοια και διάστημα , αν προσθέσουμε εδω οτι ακόμα δεν εχω δει κακό warhammer παιχνίδι είπα να βουτήξω... (βεβαιως για τα πάντα υπάρχει η πρώτη φορα )
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 ακόμα δεν εχω δει κακό warhammer παιχνίδι Fire Warrior, Kill Team, Dark Nexus Arena... Το κακό με Battlefleet Gothic είναι πως δεν έχει και novels για το είδος. Μόνο Execution Hour και Shadow Point που έχουν το πλήρωμα του HDMS Lord Solar Macharius.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα