Προς το περιεχόμενο

δωρεαν antivirus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να δώσει κάποιος λεφτά για Antivirus. Τσάμπα λεφτά. Βάζει ένα free Antivirus για realtime προστασία και κάνει scan μια στο τόσο με Malwarebytes Anti-Malware και Hitman Pro.

• Like 4
Δημοσ.

Αυτο. Ειναι καπως υπερβολη το οτι αν αγορασεις δεν θα περναει τιποτα. Αν ειναι να κολλησεις, θα κολλησεις. Με προσοχη το τι κανεις και με τον παραπανω συνδυασμο, εισαι υπερκαλλυμενος.

Δημοσ.

Εγω εχω το avast μαζι με ccleaner και superantispyware.to συστημα μου ειναι αυτο στην υπογραφη μου και το νιωθω λιγο βαρυ τον τελευταιο καιρο.εκανα εκκαθαριση,ανασυγκρωτηση αλλα αργει πολυ στο ανοιγμα και σκεφτομαι για κανεναν ssd,αν και νομιζω οτι σιγουρα θα υπαρχει και καποιος καλυτερος συνδιασμος.

Δημοσ.

Απλα βγαλε το avast. Αηδια εχει καταντησει. Δοκιμασε panda free η bitdefender free. Ασε το superantispyware και προσθεσε το malwarebytes antimalware και το hitman pro. Και ΠΟΤΕ μην χρησιμοποιεις τον καθαρισμο μητρωου του ccleaner. Μονο ζημια σου κανει.

Δημοσ.

Εγώ πάλι χρησιμοποιώ Norton είναι βαρύ το ξέρω αλλά μου αρέσει και σε συνδυασμο  με Anti-malware κάνει τρελή δουλειά. Για free θα προτιμούσα το avira . Μέχρι και update offline κάνει σε περίπτωση που κάτι υπάρχει και πρέπει να κάνεις scan σε safe mode αλλά ακόμα και για χρήση σε pc χωρίς internet.

• Like 1
Δημοσ.

Το avira πλέον ως free δε ξέρω αν λέει πολλά. Το pro είναι πολύ αποτελεσματικό, αλλά το free έτσι κι έτσι.

Εϊναι όμως αξιόπιστο ακόμα, πιο πολύ απο το  avast θα έλεγα.

Ποια έκδοση norton έχεις;

Δημοσ.

Second opinion antimalware. Εντοπιζει malwares ιους trojans κτλ κτλ που αλλα προγραμματα η προγραμματα real time antivirus δεν μπορουν να βρουν. Ειναι σαν το malwarebytes antimalware free.

Δημοσ.

Είναι απροβλημάτιστο, αλλά δεν βλέπω λόγο να το κρατήσεις και να μην δοκιμάσεις ποιο απο τα avira, panda, bitdefender σου φαίνεται πιο γρήγορο.

Ότι σου φαίνεται πιο γρήγορο απο τα 3, είναι πιο ασφαλές να το έχεις απο το defender.

Δημοσ.

Προτιμώ comodo internet security. Είναι πλήρης σουίτα με όλες τις λειτουργίες (firewall, antimalware, antivirus).

Σε συνδυασμό με ένα adblock plus νομίζω ότι είναι ο πιο πλήρης συνδυασμός.

Δημοσ.

το hitamnpro τι κανει ακριβως παιδια γιατι εγω προσωπικα πρωτη φορα το ακουω!

Κατεβασε και θα δεις !!!!!

Anyway ,κανει πανω κατω οτι και το malware bytes,και μεσω cloud ενημερωνει τα 5 κορυφαια antivirus της αγορας για τα αποτελεσματα που βρισκει ουτως ωστε να ειναι και αυτα ενημερα ,σε γενικες γραμμες στα ειπα,ετσι;

Κανε σαρωση και θα εκπλαγεις,βρισκει αυτα που δεν φανταζεσαι οτι υπαρχουν (πυροσβεστικο ειναι στην ουσια)

http://www.surfright.nl/en

Τελευταιο κατω κατω το "download "του..

Δημοσ.

Το μόνο πρόγραμμα προστασίας που είναι πραγματικά αδιαπέραστο από κυριολεκτικώς τα πάντα

είναι το sandboxie.

Προκαλώ οποιονδήποτε να βρει κάτι, οτιδήποτε, που να το έχει διαπεράσει εδώ και 8 χρόνια.

Η προστασία του είναι σταθερά 100%, δεν χρειάζεται συνεχείς ανανεώσεις και μπορεί να αντιμετωπίσει

το ίδιο αποτελεσματικά όλους τους ιούς, γνωστούς και άγνωστους.

Παρόμοιο αλλά με ελαφρώς διαφορετική αρχή λειτουργίας και πιο απλή χρήση είναι και το shadow defender.

Kαι είναι πιο ελαφρά από οπoιοδήποτε antivirus.

Από τότε που έβαλα το shadow defender, δυο χρόνια πριν, έβγαλα τα antivirus και δεν ξανασχολήθηκα.

Όταν θέλω να ελένξω κάτι επίφοβο το κάνω online με το virusTotal ή το virScan.

Ωστόσο τα προγράμματα αυτού του τύπου (lv) δεν είναι antiviruses και δεν ειδοποιούν για παρουσία ιών.

Μπορούν απλώς να προστατέψουν τον υπολογιστή από το να εγκατασταθεί μονιμα κακόβουλο λογισμικό.

-

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...