Προς το περιεχόμενο

δωρεαν antivirus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To bit defender πέρα από τις ικανότητές του, το συμπάθησα πολύ επειδή έχει εντελώς minimal interface, το βάζεις και απλά ξεχνάς πως υπάρχει. Μακράν ότι καλύτερο σε free έκδοση imho.

• Like 2
Δημοσ.

Κι εγώ πλέον με bitdefender free είμαι και αυτό προτείνω τελευταία.

Πολύ αποτελεσματικό και απλό. Νομίζω έχει κάπως πιο υψηλή χρήση δίσκου καθώς το σκανάρισμά του αργεί σε σχέση με avira/avast/panda αλλά συνολικά είναι πολύ καλό.

Εdit: Και χωρίς διαφημίσεις ε, πολύ βασικό.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

40MB και οι δυο διεργασίες μαζί.

1ΜΒ που λες για το Panda, κάνεις λάθος μάλλον, δεν κοιτάς όλες τις διεργασίες. Έχει και άλλες δεν είναι μόνο μια.

Αλλά όπως και να έχει, η ram είτε είναι 1MB, είτε 50MB, μπροστά σε 4GB και 8GB είναι μηδαμινή. Και δεν επηρεάζει τις επιδόσεις.

Αυτό που επηρεάζει τις επιδόσεις είναι κατά τη χρήση πόσο αυξάνεται η cpu και η χρήση δίσκου.

Επεξ/σία από flik
  • Like 1
Δημοσ.

Οχι ολες τις κοιταω και ειναι τοσο οσο ειπα, στο bit ειναι 4 ομως απο οσο θυμαμαι και αρκετα πιο πανω, στα 40 το φερανε καλα παντως

Δημοσ.

Όλες μαζί έχουν 1MB; Τι windows έχεις; Απο τον taskmanager το βλέπεις;

Του bitdefender free είναι 2, νομίζω πάντα ήταν 2.

Στο panda πες μου λίγο το psumain και το psanhost (αν θυμάμαι καλά τα ονόματα) πόσο πιάνουν.

Δημοσ.

Καλησπέρα!  Έχω το Bitdefender Antivirus Plus 2015 (trial). Ελαφρύ και χωρίς διαφημίσεις. Πριν είχα το Avira (επι πληρωμή). Καλό αλλά το web protection (real time) επιβράδυνε ή δε με άφηνε να μπω σε πολλά sites (π.χ. lidl.gr, ebay.com κ.α.). Η υποστήριξη από την Avira γι' αυτό μπερδεμένη και χωρίς αποτέλεσμα. Παρεμπιπτόντως, επειδή θέλω να αγοράσω το Bitdefender Antivirus Plus 2015, το βρήκα στο Link.png Site: digitalstore 12€ ενώ στο επίσημο site (Link.png Site: bitdefender.gr ) έχει 19.95€. Ξέρει κανείς τι παίζει;

Δημοσ.

Καλησπέρα!  Έχω το Bitdefender Antivirus Plus 2015 (trial). Ελαφρύ και χωρίς διαφημίσεις. Πριν είχα το Avira (επι πληρωμή). Καλό αλλά το web protection (real time) επιβράδυνε ή δε με άφηνε να μπω σε πολλά sites (π.χ. lidl.gr, ebay.com κ.α.). Η υποστήριξη από την Avira γι' αυτό μπερδεμένη και χωρίς αποτέλεσμα. Παρεμπιπτόντως, επειδή θέλω να αγοράσω το Bitdefender Antivirus Plus 2015, το βρήκα στο Link.png Site: digitalstore 12€ ενώ στο επίσημο site (Link.png Site: bitdefender.gr ) έχει 19.95€. Ξέρει κανείς τι παίζει;

Προλαβαίνεις να πάρεις κωδικό,δοκίμασε το αν δεν το γουστάρεις το πετάς,σήμερα το πέρασα σε δυο γνωστούς μου,είναι για 9 μήνες.

http://sharewareonsale.com/s/bitdefender-internet-security-sale

Δημοσ.

Το bitdefender αντιμετωπισα τα εξης: Επειδη εχω asus mobo επρεπε να βγαλω το ai suite 3 που σου δινει την δυνατοτητα να ελεγχεις το συστημα γενικα...Οπως επισης και το malware bytes, αν και νομιζω για το 2ο μπορεις να τα κανεις να δουλευουν μαζι...Τωρα θα δειξει για το ποσο βαρυ ειναι κτλ

Δημοσ.

Όλες μαζί έχουν 1MB; Τι windows έχεις; Απο τον taskmanager το βλέπεις;

Του bitdefender free είναι 2, νομίζω πάντα ήταν 2.

Στο panda πες μου λίγο το psumain και το psanhost (αν θυμάμαι καλά τα ονόματα) πόσο πιάνουν.

windows 8.1

Δημοσ.

Συνήθως εκείνο το βλέπω κοντά στο 35-40 στα περισσότερα μηχανήματα αλλά έστω.

Δεν είναι κριτήριο.

Πχ στα περισσότερα συστήματα που ρυθμίζω το eset είναι το πιο ελαφρύ, και ας καταναλώνει 100MB περίπου.

Ή ας πούμε το norton, 2 διεργασίες, αν το αφήσεις χωρις να το ανοίγεις κτλ, θα πι΄ναιε 4-5 mb και οι δυο μαζί. Αλλά δεν λέει κάτι αυτό. Η ραμ είναι για να καταναλώνεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...