Προς το περιεχόμενο

δωρεαν antivirus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτην τη στιγμη μου ειναι αδυνατο να βρω ακριβως σε ποια εκδοση δεν ειχε και απο ποια εκδοση και μετα ενσωματωσαν το exceptions list. Θυμαμαι απλα οταν πρωτοβγηκε, το ειχα δοκιμασει και δεν υπηρχε η συγκεκριμενη δυνατοτητα. Επισης, δεν βρισκω τον λογο που το υποστηριζεις τοσο πολυ και βγαζεις ολα τα αλλα free σπουπιδια. Αλλα μπορω να πω ομως οτι εχει παρα πολυ ισχυρη μηχανη, αλλα αυτο με τα false positives το εχω παρατηρησει σε πολυ μεγαλο βαθμο. Προσωπικα μου εβγαζε παρα πολλα, αλλα οντως δεν περναει τιποτα απο ιους και εχει αρκετα καλη προστασια. Δυστυχως οτι και να αναφερεις δεν το καθιστα σαν standard antivirus (απο τα free). Δεν ειναι τοσο ολοκληρωμενο κατα προσωπικη μου αποψη.

Οσο για το avast, οντως αν και φανατικος, αρχιζει και καταρρει.

Επισης το 360 καλο, αλλα και αυτο με πολλα falses. Θελει δουλεια και αυτο.

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι το bitdeffender δεν είχε exception list ούτε στην εμπορική έκδοση που είχα εγώ. Έπρεπε να μπεις στο forum τους να ποστάρεις το link που σου κοβε, το εξέταζαν αυτοί και στο επόμενο update το εξαιρούσαν.

Εγώ τώρα για δωρεάν χρησιμοποιώ το Comodo IS. Σε γενικές γραμμές είμαι προσεκτικός χρήστης οπότε δεν το έχω τεστάρει στα άκρα αλλά δεν με έχει ενοχλήσει και ποτέ.

Δημοσ.

Στη paid έκδοση έχει να κάνεις exclude αρχεία ή φακέλους. Τη free έχει καιρό που τη δοκίμασα και όπως είπατε έτσι ήταν πιο παλιά. Επίσης στο θέμα με τα false positives έχει βελτιωθεί αρκετά το τελευταίο καιρό. Πάλι όμως έχει λίγα περισσότερα σε σχέση με άλλα AV (ESET, Kaspersky, Avira κ.α).

Δημοσ.

To  avast εδω και ενα χρονο ειναι εντελως σκουπιδι και δε πιανει τπτ. Πολυ ελαφρυ και καλο ειναι το panda free, αν σκεφτεις οτι σου τρωει πορους κατω απο 1MB.  Σα να μην υπαρχει..... και εχει detection rate οσο το avira και το bitdefender.

Δημοσ.

To  avast εδω και ενα χρονο ειναι εντελως σκουπιδι και δε πιανει τπτ. Πολυ ελαφρυ και καλο ειναι το panda free, αν σκεφτεις οτι σου τρωει πορους κατω απο 1MB.  Σα να μην υπαρχει..... και εχει detection rate οσο το avira και το bitdefender.

Οντως αυτο με το avast ...πριν κατι ευδομαδες επιασε ενα μετα απο πολυυυ καιρο...

Σκευτωμαι και εγω να το αλλαξω προς panda μερια!

Λεει τιποτα το panda?

Δημοσ.

To avira έχει πάρα πάρα πάρα πολλά false positives και το Panda έχει αυτά τα εκνευριστικά pop ups με προσφορά να το αγοράσεις. Θα (ξανά) επιμείνω να δώσετε λίγο χρόνο και χώρο στο comodo.

Δημοσ.

και αυτο καλο. Απλα προτιμω το panda επειδη μου τρωει πορους κατω απο 1ΜΒ. Το comodo ειναι το μονο free που εχει και firewall, το οποιο γενικως δε προτεινω, για να μη κλειδωσεις κατι που θες κατα λαθος.

Δημοσ.

Το avira κατεβασα...

Θα δειξει ο καιρος
Μεχρι στιγμης ειμαι ικανοποιημενος...

Για panda πηγαινα αλλα οταν το κατεβασα ειχε τα θεματακια του....οπως θυμαμαι και ποιο παλια που ηθελα να προγραμματισω σαρωση και δεν μπορουσα..... :@

(Επεξεργασια)

Βλεπω στο link Πως και το bit defender ειναι πολυ καλο!

Μηπως να βαλω αυτο?

Δημοσ.

δε σκαναρουμε με antivirus τον υπολογιστη μας. Αυτο το εχουμε για real time protection μονο. Αντ' αυτου χρησιμοποιουμε πιο εξελιγμενα σκανερς, malwarebytes, superantispyware, panda cleaner, hitman pro, adwcleaner, karspersky removal tool.

Τα σκανερς που εχουν τα antivirous συνηθως ειναι της πλακας.

Και το bit πολυ καλο ειναι. Εχει καποια θεματα σε μερικους ομως να μη καθεται καλα και να κολλαεο το πισι. Δε γνωριζω αν βελτιωθηκε σε αυτο το θεμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...