Προς το περιεχόμενο

Root nexus 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μπορειτε να μου πειτε αναλυτικα πως μπορω να κανω root το nexus 5 με lolilopop 5.0.1  γιατι δεν ξερω και πολυ καλα αγγλικα και δυσκολευομαι να καταλαβω ...

Ευχαριστω

Δημοσ.

http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/general/root-tutorial-nexus-5-lollipop-5-0-1-t2976643νομιζω εδω σου εχω την απαντηση παραπονιαρη :-)

Χρησημοποιησε το Chrome για την μεταφραση.Η καποιο που εχει.....

Δημοσ.

φιλε ... ζητησα βημα βημα αν μπορειτε να μου το εξηγησετε γιατι δεν ξερω και εγω :/ ... στο σιτε που μου εστειλες απλος δινει τα καινουργια λινκ για το loliopop τιποτα αλλο ... δεν εξιγει κατι 

Δημοσ.

μπορεις και απευθειας απο το pc με συνδεση usb που γινεται αυτοματα ειτε με vroot η kingo root ψαξε στο youtube θα βρεις απειρα βιντεο υποστηριζονται απο μεγαλη γκαμα εταιριων οι servers για τη καθε συσκευη android, εγω με το kingo root το εκανα

Δημοσ.

Το Kingo root το δουλευω και γω και ειμαι ικανοποιημενος.Αλλα στην προκειμενη περιπτωση επειδη ο φιλος εχει την 5.0.1 δεν ξερω αν του κανει root.Στο link που του εχω δοση στην αρχει λεει πως περναει την 5.0.1 αυτο βεβαια το αγνοει γιατι ειδη την εχει.Μετα ομως λεει πως κανει root στην 5.0.1 οποτε τον πηγα στα σιγουρα.Εξαλλου ο ιδιος ειπε οτι θελει αναλυτικα τη να κανει.

:-)

Δημοσ.

Και κάτι ακόμα ... Μπορείτε να μου εξηγησετε τι ακριβως κανει το busybox ... Εγκαταστάθηκε οταν εκανα root και δεν ξέρω τι κάνει ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...