Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο 11/2 που εκανα τη ψ.αλλ. σε καταστημα wind σημερα 3 μερες πριν την ληξη μπηκε στο site της Ψ.Α. ,Ηθελα να ρωτησω απο wind τι σας ειπαν για διακοπη του ιντερνετ σε αγορα ταμπλετ υπαρχει καποια ποινη;; διακοπτεται;;

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 640
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχω παρει τον εξοπλισμο που παρεχει το κουπονι αλλα ανοιξα το φλασακι του ιντερνετ και δεν εχει μεσα sim τι πρεπει να κανω για να εχω?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Γνωρίζει κανείς τι αίτηση πρέπει να κάνω για να διακοπεί το φλασάκι της vodafon μετά την δωρεαν περίοδο; Υπάρχει κάποια χρέωση;

Δημοσ.

καλησπερα θυμαται κανεις ποσα gb εδινε το φλασακι με το internet on the go η cosmote? 10 gb αμα δεν κανω λαθος? που μπορω να βελω ποσο υπολοιπο εχω απο αυτα τα 10 gb? γνωριζει καποιος?

ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Εκανε κανεις αιτηση διακοπης προς wind? Ειχα παρει tablet + καρτα sim με data 5gb/μηνα απο public. Γινεται online διακοπη η πρεπει να παω σε καταστημα;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

εμενα μου ηρθε ο πρωτελευταιος λογαριασμος απο cosmote και μου ηρθε να πληρωσω 4,60 χωρις να εχω ξεπερασει το οριο των mb πως γινεται αυτο???

αρχισαν τις πουστιες οπως αναμενοταν μου φαινεται

Δημοσ.

εγω εκανα εχθες διακοπη ουτε χαρτι μου εδωσαν ουτε τιποτα προβλεπω να κανουν τα κολπα τους για να παρουν μπαχτσισι

Δημοσ.

Πηγα στα παμπλικ κ ζητησα διακοπη. 5/12 μου ειπαν θα γινει αυτοματα. Εγω ειχα υπογραψει 5/2/2015. Ηρθε λογ/σμος σημερα 0,61€ απο wind. Για να δουμε που θα βγει ο επομενος τι θα μου πασσαρουν..

Δημοσ.

Δεν το χρησιμοποιησα ποτε. Μου εδιναν 12€/μηνα κ τωρα βλεπω στον τελευταιο λογ/σμο 9,80+ εκπτωση. Δεν βγαζω ακρη πραγματικα.

Μαυτο το σκεπτικο επρεπε να δωσω 1,20€.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...