Προς το περιεχόμενο

Ψηφιακή Αλληλεγγύη - Παγίδες, Απάτες

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι, ρομ εννουσα! Κοιτα, γενικα ενα samsung και ενα ipad ειχα πιασει στα χερια μου, θελω να πω δε ξερω ποιο ειναι το τελειο!

Eχει 8000mAh μπαταρια πουκραταει σε αναμονη παρα πολυ ωρα, αλλα με browsing εξαντλειται κατα τη γνωμη μου γρηγορα, για τοσο μεγαλη μπαταρια..

Τρεχει τα προγραμματα γρηγορα, η οθονη φαινεται κομπλε,, γενικα με βολεψε..

Επισης εχε υποψιν αν το παρεις, να τους πεις πως θες sim καρτα κ οχι micro sim οπως μου εδωσαν εμενα κ προτιμησα απτο να παω πισω και να καψω βενζινη κ σαλιο, να παραγγειλω ανταπτορα απο ebay..

Γενικά είναι καλό.

Όμως πόσο κρατάει η μπαταρία ?

Μου έχουν πει πολύ λίγο για συνεχόμενη χρήση βίντεο .Γύρω στις 3,5 ώρες.

Πόση ωρα θέλει φόρτιση?

Καλησπέρα παιδιά, θα προσπαθήσω να σας δώσω μερικές πληροφορίες....

'Εκανα την αίτηση 6/02/2015 και παρέλαβα σήμερα το Lenovo A10 70-A7600 από τον Κωτσόβολο Ηρακλείου.

To μηχανάκι φυσάει.... :-D

Vodafone 5Gb με λήξη 31/10/2015 και διακοπή ΑΤΕΛΩΣ.

Το 12μηνο που αναγράφει το συμβόλαιο έχει να κάνει με την προσφορά στα 12ευρώ.Δηλαδή αν θέλω το κρατάω για 4 μήνες ακόμα με 12 ευρώ το μήνα αλλιώς κάνω διακοπή χωρίς καμιά ρήτρα.

Να είστε καλά.....     :)

Πρέπει να είναι καλό , κ εγώ το είχα σταμπάρει.Πόσο κρατάει η μπαταρία σε συνεχόμενη προβολή βίντεο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 640
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ....ΕΙΧΑ ΣΥΝΔΕΣΗ cosmote.ΜΟΥ ΤΗ ΚΟΨΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΜΟΥ ΚΟΨΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΨΥΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ...ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η COSMOTE ΕΙΤΕ ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ?????????????????????????

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ....ΕΙΧΑ ΣΥΝΔΕΣΗ cosmote.ΜΟΥ ΤΗ ΚΟΨΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΜΟΥ ΚΟΨΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΨΥΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ...ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η COSMOTE ΕΙΤΕ ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ?????????????????????????

post-268249-0-40928300-1425056734_thumb.jpg

Πρόεδρε εσύ ; 

ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΗ COSMOTE ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝΕ ΜΟΥ ΚΟΒΟΥΝΕ ΤΟ ΚΙΝΤΗΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΗ.ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝΕ ΚΑΝΩ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ COSMOTE ME 10GB 12EURO ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31/10.ΑΡΑ ΤΑ 12 ΕΥΡΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΟΨΑΝΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

Ε μάλλον δε σε θέλουν για πελάτη

Αν δεν έχεις σκοπό να πληρώσεις την οφειλή τότε αναγκαστικά θα χρησιμοποιήσεις το κουπόνι της ψηφιακής αλληλεγγύης σε άλλη εταιρεία

Ε μάλλον δε σε θέλουν για πελάτη

Αν δεν έχεις σκοπό να πληρώσεις την οφειλή τότε αναγκαστικά θα χρησιμοποιήσεις το κουπόνι της ψηφιακής αλληλεγγύης σε άλλη εταιρεία

Δεν νομίζω ότι μπορεί πλέον!

Ναι βλακεία παίχτηκε... Από τη στιγμή που μέχρι τέλος Οκτωβρίου αυτοί είναι καλυμμένοι από το κράτος δεν έχει νόημα να στο κόψουν για προηγούμενα χρέη...

Επίσης, άμα το ξέρανε για τα χρέη γιατί σου κάνανε την σύνδεση εξαρχής ; 

Έπρεπε και εσύ να πήγαινες σε άλλη εταιρεία αφού ήξερες ότι είχες ιστορικό με την cosmote.

Πάντως θα έλεγα να επικοινωνήσεις μία με τους υπεύθυνους της δράσης  στο 215-215-7868. Ώρες λειτουργίας Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 πμ - 19:00 μμ 

γιατί δε μου ακούγεται και πολύ σωστό αυτό που σου κάνανε παραβαίνει κάπως την λογική του προγράμματος. Μπορεί να σου βρουν λύση.

Άσχετο το Media Markt μπήκε επίσημα πλέον, μπείτε να δείτε στο e-inclusion τι έχουν βγάλει....

Aυτο το λαπτοπ

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/146576-lenovo-g50-30?cmicc=skroutz

μπορεί να παίξει fifa 15 και battlefield 4? και αν ναι ,σε τι ρυθμισεις γραφικων?

θεωρητικα μπορει σε χαμηλες ρυθμισεις αν και το να παιξεις τοσο απαιτητικα παιχνιδια σε λαπτοπ που μαλιστα εχει fanless ψυκτρα δεν θα ηταν ο,τι καλυτερο. το ιδιο ακριβως λαπτοπ παντως το public το δινει 50 ευρω φθηνοτερα. υπαρχει στο Public και ενα της ιδιας σειρας πιο ισχυρο με i3 αλλα με +70 απο το αλλο, δηλαδη +20 απο αυτο που εβαλες στο λινκ

• Like 1

Δυστυχως μενω ρεθυμνο οπότε μόνο απο φυσικό μαγαζί του Ρεθυμνου μπορώ να το πάρω το λαπτοπ.Μονο απο κωτσόβολο και Οτε και Γερμανο.Και προτίμησα Κωτσόβολο

Αυριο ή την Δευτερα θα το παραγγειλω.δε το χω παρει ακόμα.

Ο υπαλληλος του κωτσοβολου ρεθυμνου μου είπε πάντως οτι αυτον τον μήνα προςτοπαρον μόνο τα λαπτοπ που έχει σ αυτην την λίστα μπορώ να πάρω

http://psifiakiallileggyi.kotsovolos.gr/psifiaki/

ισως αν περιμενεις να μπει η επομενη εβδομαδα με την αλλαγη του μηνα να βρεις και κατι ακομα, ειτε κωτσοβολο ειτε γερμανο. τους υπαλληλους μην τους εμπιστευεσαι καθολου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...