Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σημερα απογευμα πηγα cosmote πειραια κ πηρα τ lg pad ( μπαμ μπαμ ουτε αργησαν ουτε τπτ, τ ειχαν ετοιμοπαραδοτο)..τ tablet φυσσαει..πολυ καλο

Ετοιμοπαραδοτο;Πωπω που τετοια τυχη :/ Αντε με γεια!!!!!!!!!

• Απαντ. 640
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το asus πηραν;Ποτε το παραγγειλαν γιατι το δωρο με αυτο το ταμπλετ δεν το δινουν πια.Εγω εκλεισα μια βδομαδα αναμονης και πρεπει να περιμενω και αλλο.

To asus πήραν. Το παρήγγειλαν από την περασμένη βδομάδα ( πριν 7-10 μέρες περίπου), όταν το έδινε το δώρο στο σάιτ κανονικά. Να δούμε πότε θα έρθει η θήκη και το HP Stream 8 όμως.

Δημοσ.

To asus πήραν. Το παρήγγειλαν από την περασμένη βδομάδα ( πριν 7-10 μέρες περίπου), όταν το έδινε το δώρο στο σάιτ κανονικά. Να δούμε πότε θα έρθει η θήκη και το HP Stream 8 όμως.

Εγω πριν δεκα μερες το παρηγγειλα και διναν το δωρο τοτε.Σε ποια πολη αν επιτρεπεται φυσικα.Και να μου πεις αν μπορεις πως τους φανηκε το ταμπλετ :)

Δημοσ.

Εγω πριν δεκα μερες το παρηγγειλα και διναν το δωρο τοτε.Σε ποια πολη αν επιτρεπεται φυσικα.Και να μου πεις αν μπορεις πως τους φανηκε το ταμπλετ :)

Θα πάρεις και συ το δώρο, τόνισε τους ότι όταν το παρήγγειλες έδιναν θήκη δώρο. Δεν το κοίταξαν οι ίδιοι, θα το έχω στα χέρια μου από βδομάδα και θα σας πω εντυπώσεις ^^  

Δημοσ.

Θα πάρεις και συ το δώρο, τόνισε τους ότι όταν το παρήγγειλες έδιναν θήκη δώρο. Δεν το κοίταξαν οι ίδιοι, θα το έχω στα χέρια μου από βδομάδα και θα σας πω εντυπώσεις ^^

Σε ευχαριστω :)

Δημοσ.

Γενικά είναι κουκουρούκου η φάση.. σε κάθε κατάστημα ζητάνε τα δικά τους... Οπότε προσπάθησε να έχεις όλα τα πιθανά δικαιολογητικά να μην μπορούν να σου πουν κάτι.... Κουπόνι, Εκκαθαριστικό, Δεκο, λογαριασμό τηλεφωνου-ίντερνετ, ταυτότητα..... μη σου πω και βεβαίωση ΑΦΜ και την επιτυχή αίτηση του κοινωνικού μερίσματος... τα χω ακούσει όλα... Αλλά κανονικα κουπόνι,ταυτότητα και εκκαθαριστικό...

Εδώ ζητάνε οι περισσότεροι υποχρεωτικά εκτυπωμένο το κουπόνι ενώ στην σελίδα της δράσης λέει ξεκάθαρα ότι δεν απαιτείται η εκτύπωσή του και μπορείς απλά να το έχεις στο κινητό σου πχ...

Ναι γενικά μπορούν να υποβάλλουν νέες προσφορές κλπ... αλλά πιστεύω βλακεία να το αλλάξουν καθώς τους έδινε ξεκάθαρο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα γιατί δεδομένου ότι οι συσκευές είναι παντού πάνω κάτω οι ίδιες χωρίς μεγάλες διαφορές ήταν ένα κίνητρο για κάποιον τα διπλάσια γίγα να τους επιλέξουν... Προσωπικά τα 10 gb με 12 ευρώ θα τα κρατούσα και μετά το τέλος του δωρεάν γιατί δεν βρίσκεις τέτοια τιμή πουθενά αλλά με 5 θα το κόψω κατευθείαν....

Καλησπέρα ρώτησα χθες στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης των καταστημάτων cosmote και μου είπαν ότι ισχύει η προσφορά των 10GB και ότι δεν θα αλλάξει κάτι και ούτε θα βάλουνε νέες προσφορές. Όποιος έχει άλλη ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα των 10GΒ κι αν ισχύει αυτό με τα 5GB... ας γράψει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον αυτά θα διαθέτει το media markt αν και υπάρχουν κάποια λάθη λογικά στη σελίδα... Το Dell με τον i7 , 8gb ram κλπ αποκλείεται να είναι στα 459.. μάλλον 559 ή 659 πρέπει να ναι..

http://www.mediamarkt.gr/mcs/shop/solidarity_landing.html

Το dell με τα 269 φαίνεται καλή περίπτωση με μόνο 39 ευρώ συν.... έχει τουλάχιστον 4  γίγα ραμ...

Επεξ/σία από MikeJ
Δημοσ.

Καλησπέρα,για laptop και mobile internet ποιός

πάροχος παρέχει την καλύτερη προσφορά χωρίς

κάποια επιβάρυνση μετά τις 31 Οκτώβρη που

λήγει το ίντερνετ; Επίσης εσείς που το πήρατε

ήδη τι δικαιολογητικά σας ζήτησαν και τι πρέπει

να προσέξουμε εμείς οι υπόλοιποι που δεν

έχουμε χρησιμοποιήσει ακόμα το κουπόνι ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Καλησπέρα,για laptop και mobile internet ποιός

πάροχος παρέχει την καλύτερη προσφορά χωρίς

κάποια επιβάρυνση μετά τις 31 Οκτώβρη που

λήγει το ίντερνετ; Επίσης εσείς που το πήρατε

ήδη τι δικαιολογητικά σας ζήτησαν και τι πρέπει

να προσέξουμε εμείς οι υπόλοιποι που δεν

έχουμε χρησιμοποιήσει ακόμα το κουπόνι ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Εγω απο ολα το μονο που μπορω να πω ειναι οτι περιμενουμε απαντηση στο αν παρεις λαπτοπ και mobile internet αν γινεται να παρεις μονο την σιμ και οχι και το στικακι.Αν γινεται δεν πληρωνεις τιποτα στην wind παντως για τους υπολοιπους παροχους δεν γνωριζω.Αλλα οπως σου ειπα περιμενουμε απαντηση απο εναν αλλο χρηστη

Δημοσ.

Μάλλον αυτά θα διαθέτει το media markt αν και υπάρχουν κάποια λάθη λογικά στη σελίδα... Το Dell με τον i7 , 8gb ram κλπ αποκλείεται να είναι στα 459.. μάλλον 559 ή 659 πρέπει να ναι..

http://www.mediamarkt.gr/mcs/shop/solidarity_landing.html

Το dell με τα 269 φαίνεται καλή περίπτωση με μόνο 39 ευρώ συν.... έχει τουλάχιστον 4  γίγα ραμ...

MikeJ επειδή και εγώ το ψάχνω μάλλον το Dell δεν συμφέρει.

Ναι μεν έχει 4 Gb RAM αλλά δεν έχει:

1) Οπτικό μέσο

2) Θύρα Ethernet

3) Bluetooth

Επίσης  έχει 2 θύρες USB 2.0 ενώ τα άλλα 2 φθηνά έχουν και USB 3.0

Από ποιότητα κατασκευής και ποιότητα οθόνης δεν ξέρω να πω.

p.s. Το ASUS μέσα στο site του Media παρουσιάζεται να έχει 4 GB RAM χωρίς να ξέρω αν ισχύει

( http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/ASUS-F553MA-BING-SX623B-N2840-4GB-500GB---%2890NB04X6-M13590%29,99452,480508,1866263.html?langId=-18 )

Τα παραπάνω χωρίς διάθεση κόντρας, απλά να βοηθηθούμε να κάνουμε την καλύτερη επιλογή.

Δημοσ.

Καλά κάνεις και το αναφέρεις. .. Εγώ δεν το έψαξα καθόλου. . Απλά είδα τα 4 γιγα ραμ και ότι είναι dell και σκέφτηκα ότι από τα hp και τα lenovo που κυκλοφορούν με 2 γιγα ραμ θα είναι σίγουρα καλύτερο. .θεώρησα ότι τα άλλα χαρακτηριστικα είναι παρόμοια. . Πάντως τα περισσότερα από τα φθηνά που κυκλοφορούν δεν έχουν οπτικό μέσο... τα hp κυρίως. .. Οπότε όποιος θέλει οπτικό μέσο να το προσέξει...

Δημοσ.

Παιδιά εγώ πήρα το HP 250 G3 Bing. Επειδή ψιλοσέρνεται (ιδιαίτερα στο Facebook και YouTube) τι μπορώ να κάνω ώστε να είναι αξιοπρεπές για browsing και ταινίες; Μπορω να προσθέσω εσωτερική μονάδα dvd;Αξίζει να βάλω τα Windows 7;

Δημοσ.

Παιδιά εγώ πήρα το HP 250 G3 Bing. Επειδή ψιλοσέρνεται (ιδιαίτερα στο Facebook και YouTube) τι μπορώ να κάνω ώστε να είναι αξιοπρεπές για browsing και ταινίες; Μπορω να προσθέσω εσωτερική μονάδα dvd;Αξίζει να βάλω τα Windows 7;

τι χαρτια σου ζητησαν? λογαριασμο δεκο΄?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...