HERTHAN Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Επειδη ενδιαφερεται φιλος γνωριζει κανεις στα mediamarkt ποιες ειναι οι διαθεσιμες συνδεσεις(cosmote,wind κλπ)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Επειδη ενδιαφερεται φιλος γνωριζει κανεις στα mediamarkt ποιες ειναι οι διαθεσιμες συνδεσεις(cosmote,wind κλπ)? Έχουν ξεκινήσει επίσημα τα mediamarkt; Δεν είδα κάτι στο site τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Έχουν ξεκινήσει επίσημα τα mediamarkt; Δεν είδα κάτι στο site τους Επισημα οχι αλλα δεν βλεπω κιολας εδω και καιρο τιποτα στο site τους που να εχεις σχεση με συνδεση σταθερου/κινητου/ιντερνετ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
li@m Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Στον κωτσόβολο έχει πλέον μόνο ένα λάπτοπ!! Ήταν το μόνο κατάστημα που είχε ένα αξιόλογο μηχάνημα (lenovo G50 i5, 4GB RAM) . Από οποιοδήποτε άλλο κατάστημα που έχω δει θα είναι στην καλύτερη i3. Έχει δει κανένας συμφορουμίτης τίποτα άλλο που μου διαφεύγει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Για το μονο που θα εδινα χρηματα παραπανω ειναι αυτο http://www.public.gr/psifiaki-allileggui/prd15/ αλλα θα περιμενω μηπως βγει και κατι αλλο στην ιδια κατηγορια ή και καλυτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paulos9gr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Για το μονο που θα εδινα χρηματα παραπανω ειναι αυτο http://www.public.gr/psifiaki-allileggui/prd15/ αλλα θα περιμενω μηπως βγει και κατι αλλο στην ιδια κατηγορια ή και καλυτερο. Μόλις ρώτησα στα Public, μου είπαν ότι θα βγάλουν κ άλλα μοντέλα.Και εγώ λέω να περιμένω λίγο.Του πούστη μέχρι τον Ιούνιο είναι το πρόγραμμα δε θα βγάλουν κάτι καλύτερο...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μόλις ρώτησα στα Public, μου είπαν ότι θα βγάλουν κ άλλα μοντέλα.Και εγώ λέω να περιμένω λίγο.Του πούστη μέχρι τον Ιούνιο είναι το πρόγραμμα δε θα βγάλουν κάτι καλύτερο...? Αν δε σε ενδιαφέρει το ίντερνετ μπορείς να περιμένεις, διαφορετικά χάνεις μήνες από την προσφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μόλις ρώτησα στα Public, μου είπαν ότι θα βγάλουν κ άλλα μοντέλα.Και εγώ λέω να περιμένω λίγο.Του πούστη μέχρι τον Ιούνιο είναι το πρόγραμμα δε θα βγάλουν κάτι καλύτερο...? Ναι πιστευω πως ισως θα βγαλουν κανενα καλυτερο. edit:Το mediamarkt εχει αυτο μεχρι στιγμης http://www.mediamarkt.gr/mcs/shop/solidarity_landing.html.Δεν βλεπω να αναφερουν ποια laptop/tablet ειναι μερος της συγκεκριμενης ενεργειας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Janetkavala Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μια ακομη ερωτηση.Την προηγουμενη εβδομαδα παρηγγειλα το tablet μου απο την wind τοτε εδιναν με την αγορα του συγκεκριμενου tablet ενα κουτι(θηκη,ζελατινη,ηχειο,ακουστικα) το tablet ακομα δεν το παρελαβα και ειδα οτι στην σελιδα της wind οτι το κουτι το δινουν με αλλα τωρα.Θα το παρω το κουτι επειδη το παρηγγειλα οταν το διναν ή να αρχισω να ψαχνω για θηκες κλπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paulos9gr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μια ακομη ερωτηση.Την προηγουμενη εβδομαδα παρηγγειλα το tablet μου απο την wind τοτε εδιναν με την αγορα του συγκεκριμενου tablet ενα κουτι(θηκη,ζελατινη,ηχειο,ακουστικα) το tablet ακομα δεν το παρελαβα και ειδα οτι στην σελιδα της wind οτι το κουτι το δινουν με αλλα τωρα.Θα το παρω το κουτι επειδη το παρηγγειλα οταν το διναν ή να αρχισω να ψαχνω για θηκες κλπ; Ποιο πήρες? To Asus?Εριξα μια ματιά τώρα κ είδα ότι από αυτό το κόψανε το δώρο Θα έπρεπε να ρωτήσεις. Στα Public που ρώτησα η θήκη για το lenovo A 8-50 έχει εξαντληθεί μου είπαν κ τώρα το ταμπλετ πουλιέται μόνο του.Πάντως για να μην σου είπανε τίποτα σημαίνει ότι μάλλον θα έχεις το δωράκι κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Janetkavala Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Ποιο πήρες? To Asus?Εριξα μια ματιά τώρα κ είδα ότι από αυτό το κόψανε το δώρο Θα έπρεπε να ρωτήσεις. Στα Public που ρώτησα η θήκη για το lenovo A 8-50 έχει εξαντληθεί μου είπαν κ τώρα το ταμπλετ πουλιέται μόνο του.Πάντως για να μην σου είπανε τίποτα σημαίνει ότι μάλλον θα έχεις το δωράκι κανονικά. Οταν το αγορασα δεν ηξεραν καν οτι εδιναν δωρο με αυτο ο ταμπλετ.Ναι το asus ενω ηταν να το λαβω σε 2 μερες με πηραν και με ενημερωσαν(μπραβο σε αυτο) οτι απο τις 18/02 και μετα θα το λαβω.Πφφφ δηλαδη η γρουσουζια στο μεγαλειο της παντως μονο στο δικο μου το αλλαξαν χαχαχαχαχαχαχαχα.Αντε να το λαβω να τελειωνω με αυτο!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Του media markt δεν έχει εγκριθεί ακόμα ο φάκελος που έχει καταθέσει, γι αυτό και η καθυστέρηση.... Όπου να ναι λογικά θα μπει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paulos9gr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Οταν το αγορασα δεν ηξεραν καν οτι εδιναν δωρο με αυτο ο ταμπλετ.Ναι το asus ενω ηταν να το λαβω σε 2 μερες με πηραν και με ενημερωσαν(μπραβο σε αυτο) οτι απο τις 18/02 και μετα θα το λαβω.Πφφφ δηλαδη η γρουσουζια στο μεγαλειο της παντως μονο στο δικο μου το αλλαξαν χαχαχαχαχαχαχαχα.Αντε να το λαβω να τελειωνω με αυτο!!!!! Το άκουσα κ από άλλα παιδιά αυτό....Ένας φίλος το ζήτησε μόνος του το δώρο κ του το έδωσε η υπάλληλος...χεχεχε. Είναι ψιλοάσχετοι οι υπάλληλοι...Εγώ πια όταν πηγαίνω δεν ρωτάω κανέναν που μου λέει "θέλετε βοήθεια", γιατί εγώ τα ξέρω πολύ καλύτερα από αυτούς. Εντάξει καθάρισες.Το Asus είχα καταλήξει κ εγώ να πάρω αν έπαιρνα τώρα.Ακόμα το σκέφτομαι δηλαδή...Όταν το παραλάβεις γράψε κανά μήνυμα πως κ τι παίζει με την ανάλυση οθόνης και το πόσο γρήγορο είναι στη χρήση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Janetkavala Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Το άκουσα κ από άλλα παιδιά αυτό....Ένας φίλος το ζήτησε μόνος του το δώρο κ του το έδωσε η υπάλληλος...χεχεχε. Είναι ψιλοάσχετοι οι υπάλληλοι...Εγώ πια όταν πηγαίνω δεν ρωτάω κανέναν που μου λέει "θέλετε βοήθεια", γιατί εγώ τα ξέρω πολύ καλύτερα από αυτούς. Εντάξει καθάρισες.Το Asus είχα καταλήξει κ εγώ να πάρω αν έπαιρνα τώρα.Ακόμα το σκέφτομαι δηλαδή...Όταν το παραλάβεις γράψε κανά μήνυμα πως κ τι παίζει με την ανάλυση οθόνης και το πόσο γρήγορο είναι στη χρήση. Ευχαριστως φυσικα και θα γραψω! Εμενα η κοπελα που με εξυπηρετουσε μονο για το mls ηξερε οτι ειχε δωρο και της εδειξα στο κινητο μου την σελιδα τους που το ελεγε για το asus.Ελπιζω να το παρω το κουτι γιατι ειναι λιγο αδικο.Δεν φταιω εγω που αυτοι το στελνουν μια βδομαδα αργοτερα και αλλαζουν το δωρο και το βαζουν αλλου!Η θηκη ειναι που με ενδιαφερει μην νομιζεται οτι θελω το τζαμπα πραγμα!!Με ανησυχει γιατι εγω θελω να το παιρνω μαζι μου να το βαζω στην τσαντα μου και χωρις θηκη αν το κανω απλα θα το κλαιω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyroskonst Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ήδη, αλλά θεωρώ οφέλιμο να σας το πω: Ο κάθε πάροχος ή/και συνεργαζόμενο κατάστημα προσπαθεί να σε πάρει με το μέρος στο θέμα σταθερής τηλεφωνίας ή stick ιντερνετ. Αυτό που όλοι "ξεχνάνε" να αναφέρουν είναι πως αν πας σε άλλο μαγαζί (γερμανος, κλπ) θα πάρεις έκτπωση απο την υπάρχουσα σύνδεση που έχεις! Ίσως για πολλούς να είναι αυτονόητο, αλλά στην αδερφή μου προσπάθησαν να πλασάρουν stick wind απο τα Public, αντί να της πουν να κοιτάξει στον Γερμανό (αφού είχε σταθερή τηλεφωνία με OTE). Μέσω του προγράματος στον Γερμανό θα πάρει έκτπωση 12€ απο το σταθερό τηλέφωνο, άρα θα της έρχεται 8€, έτσι απλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα