Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 640
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι για mobile μιλαω κ εγω οποτε κοσμοτε ειναι η καλυτερη;

Για μένα ναι. Απλά διευκρίνισε τι γίνεται μετά τον Οκτώβρη. Αυτοί θα σου πουν ότι πληρώνεις αλλά στη σελίδα τους λέει οχι

Δημοσ.

Η wind και η Cosmote (αν και στα καταστήματα λέει ότι πληρώνεις 4 μήνες στη σελίδα τους λέει ότι διακόπτεις δωρεάν). Το συν της Cosmote είναι τα 10gb αντί για 5 που δίνει στο mobile και το lenovo laptop που μου φαίνεται λίγο πιο συμπαθητικό.

Μιλάω για mobile ιντερνετ, για σταθερό δεν ξέρω αλλά λογικά ισχύουν τα ίδια

Zio, που λέει στη σελίδα της Wind ότι διακόπτεις χωρίς επιβάρυνση;; 

Στη σελίδα της ψηφιακής αλληλλεγγύης είδα που έλεγε για το cosmote on the go, αλλά δεν είδα κάτι για Wind.

Μπορείς να δώσεις λινκ;

Δημοσ.

Στη σελίδα της ψηφιακής αλληλλεγγύης είδα που έλεγε για το cosmote on the go, αλλά δεν είδα κάτι για Wind.

Μπορείς να δώσεις λινκ;

Δες εδώ το μήνυμα του HERTHAN από τη σελίδα της wind στο fb. Το ίδιο έχουν πει σε αρκετούς και σε καταστήματα wind-public. Καλό είναι βέβαια να το διευκρινίσεις και στο κατάστημα ή να στο δώσουν και γραπτά.

http://www.insomnia.gr/topic/558551-ψηφιακή-αλληλεγγύη-παγίδες-απάτες/?p=53789918

Δημοσ.

Και μενα δωρεαν μου ειπαν απο την wind οτι μπορω να την διακοψω.Μαλλον μερικα καταστηματα δεν εχουν ενημερωθει η εχουν μπερδεψει γενικως τα μπουτια τους.

Μπορείς να δώσεις λινκ;

Maria Theodoridou

Καλησπερα αυτο που λετε οτι μετα τις 31.10 δεν θα επιβαρυνθεις με καποια ρητρα αν διακοψεις τη συνδεση το αναφερει το συμβολαιο που θα υπογραψω ?γιατι στο public μου ειπαν οτι δεν ισχυει και οτι αν κοψω το συμβολαιο θα πληρωσω για τη διακοπη.

Απόκρυψη · 10 Φεβρουαρίου στις 8:59 π.μ.

WIND

Maria καλημέρα. Μπορείς να επιλέξεις 12μηνο πρόγραμμα και να διακόψεις όποτε το επιθυμείς από την 1/11 χωρίς κόστος ή ρήτρα. Μπορείς να δεις τους γενικούς όρους εδώ: http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/price-plans/aitiseis-sundesis-atomikon-oikogeneiakon-programmaton-sumvolaiou/ και να ενημερωθείς αναλυτικά σε ένα κατάστημα WIND. Είμαστε στη διάθεσή σου.

Αυτο απαντησαν σε μια κοπελα

• Like 2
Δημοσ.

Μπήκε και το mediamark στο πρόγραμμα απο έγκυρες πηγές:

http://www.mediamarkt.gr/mcs/shop/solidarity_landing.html

Το θέμα είναι οτι εκτός των λινκ που είναι ανάποδα (laptop<-->tablet) ,δείχνει όλο τον κατάλογο σαν προσφορά.

Γνωρίζει κανείς την επωνυμία (αν εχει αναρτηθεί ακόμα) στο e-inclusion.gr ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H εμπορικη επωνυμια ειναι "Media Saturn Ηλεκτρονικά Ελλάς Εμπορική και Συμμετοχική Ανώνυμη Εταιρεία".

Συμφωνα λοιπον με Link.png Site: αυτην την ανακοινωση εχει οντως ενατχθει στο προγραμμα (σελ 27) με κωδικο 724 (στον πινακα με τα ελλιπη δικαιολογητικα, αλλα πιθανολογω οτι για να βγαλουν ανακοινωση εχει επιλυθει το ζητημα)

Οποτε παμε να δουμε τι θα προσφερει..

Link.png Site: Εδω αν ψαξουμε με τον κωδικο βλεπουμε τα παρακατω laptop/tablet:

Link.png Site: ASUS F553MA

Link.png Site: MLSIQTab Preimium 3G

Link.png Site: Asus Fonepad 8"

DELLInspiron14R INSP 14R/5447 I3-4030U/4GB/500GB RED (δεν ειναι διαθεσιμο αυτη τη  στιγμη)

Link.png Site: Dell Inspiron 3442

Link.png Site: Dell Inspiron 3531

Link.png Site: Dell inspiron 3542 I7

Link.png Site: Toshiba L50B

IQTAB 10 3G (Tης MLS, δεν ειναι διαθεσιμο αυτη τη στιγμη)

Link.png Site: Toshiba Satellite C50

Απ' οτι βλεπω εχει μπει δυνατα με τα λαπτοπ της DELL  και για μενα που ψαχνω ενα αξιοπρεπες μηχανημα μαλλον ειναι μονοδρομος προς το παρον η επιλογη του μαγαζιου. Αρκει να διαθεσει αυτα που εγραψα και οχι να ακολουθησει το δρομο των αλλων με τα λαπτοπ του κιλου.

:)

Επεξ/σία από g8777
  • Like 1
Δημοσ.

^Κανένα εντελώς δωρεάν μάλλον. Εκτός αν δώσει δωρεάν αυτά που κάνουν 269€ που δε νομίζω

Ναι, εννοειται αυτο. Αλλα τουλαχιστον (θα) προσφερει πολυ πιο αξιολογα λαπτοπ απο τους υπολοιπους. Και με την εκπτωση των 230 € απο το κουπονι νιμιζω οτι θα κατσει μια χαρα.

• Like 1
Δημοσ.

Πριν απο μερικές μέρες νομιζω ανακοινώθηκαν και οι υπόλοιποι εμπορικοί αντιπρόσωποι που θα συμμετάσχουν στο προγραμμα. Είχαμε κανένα νεότερο για καλυτερα μηχανήματα;;

Αν έχετε εντοπίσει κανένα λάπτοπ με intel επεξεργαστή όπου θα μπορούσα να βάλω το πολυ μεχρι €100 απο τη τσεπη μου, θα με βοηθούσατε...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Πριν απο μερικές μέρες νομιζω ανακοινώθηκαν και οι υπόλοιποι εμπορικοί αντιπρόσωποι που θα συμμετάσχουν στο προγραμμα. Είχαμε κανένα νεότερο για καλυτερα μηχανήματα;;

Αν έχετε εντοπίσει κανένα λάπτοπ με intel επεξεργαστή όπου θα μπορούσα να βάλω το πολυ μεχρι €100 απο τη τσεπη μου, θα με βοηθούσατε...

Sent from my iPhone using Insomnia

Με τα τωρινά δεδομένα νομίζω μόνο αυτό με 99 ευρώ επιπλέον αξίζει http://www.public.gr/psifiaki-allileggui/prd12/intel pentium 4gb ram...

Με υπέρβαση στα 169 επιπλέον έχει και αυτό http://www.public.gr/psifiaki-allileggui/prd15/με i3 και 1 tb σκληρό...

Δεν υπάρχει τίποτα άλλο, στο Κωτσόβολο έχουν εξαντληθεί όλα σχεδόν στη σελίδα τους τουλάχιστον και ότι άλλο υπάρχει είναι με 2gb ram και celeron...

Περίμενε να μπει και το Media Markt μπας και παίξει τίποτα καλό...

Edit : Ίσως θα ήταν καλύτερο να πάρεις ένα από αυτά που είναι στα 230 και τα 100 ευρώ που σκόπευες να δώσεις να τα δώσεις για την αγορά ενός 120άρι ssd και μιας 4άρας μνήμης ram. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο πιστεύω και θα ξοδέψεις τα ίδια λεφτά και θα σου μείνει και ένας σκληρός 500 gb που μπορείς να τον κάνεις εξωτερικό...

• Like 1
Δημοσ.

Προσπαθώ καμια ώρα να μπω αλλά όταν με πάει στο gsis για να δώσει κωδικους για το e-inclusion ,μένει εκεί. Υπάρχει τρόπος να κάνεις εγγραφή στο e-inclusion χωρίς να "περνάς" απο το gsis?

Δημοσ.

Προσπαθώ καμια ώρα να μπω αλλά όταν με πάει στο gsis για να δώσει κωδικους για το e-inclusion ,μένει εκεί. Υπάρχει τρόπος να κάνεις εγγραφή στο e-inclusion χωρίς να "περνάς" απο το gsis?

Δεν νομιζω γιατι η σελιδα απευθυνεται στο κοινωνικο μερισμα τους δικαιουχους δηλαδη γιαυτο και το gsis

Δημοσ.

Μόλις ξαναδοκίμασα και πάλι δε μπαίνει.....Δε χαλιέμαι που να σκάσουν...αύριο πάλι :)

EDIT: μόλις δοκίμασα με ΙΕ και μπήκε. Μετά μπήκα και με το firefox (ήθελε να ποστάρω φαίνεται!)

Δημοσ.

Μόλις ξαναδοκίμασα και πάλι δε μπαίνει.....Δε χαλιέμαι που να σκάσουν...αύριο πάλι :)

EDIT: μόλις δοκίμασα με ΙΕ και μπήκε. Μετά μπήκα και με το firefox (ήθελε να ποστάρω φαίνεται!)

Αντε ωραια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...