rgb1989 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Γεια σας θελω να κανω αναβαθμιση στην ραμ στο λαπτοπ.ειναι 4gb θα ηθελα αλλα 4gb η και παραπανω.Το λαπτοπ ειναι της asus Κ53SD SX091V.οποιος ειναι γνωστης ας μου προτεινει κατι γιατι δεν θελω να αγορασω καποιο προιον και μετα να εχω προβληματα συμβατοτητας.παραθετω ενα screenshot του προγραμματος cpu-z με τα στοιχεια της ραμ. Ευχαριστω.
terry308 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μέχρι 8 δέχεται, οπότε ή πας σε ακόμα ένα ίδιο στικ απο ΕΒΑΥ ή σε άλλο νέο ζευγάρι για να είσαι σίγουρος, μπορεί βέβαια να βάλεις και άλλη μνήμη 4GB άλλου κατασκευαστή και να είναι οκ
SPANK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Απο οτι βλέπω μπορείς να βάλεις μεχρι 8gb οποτε θέλεις sodimm ram ddr3 στα 1333 , αυτη εδώ κανει http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=37140&cat=4&sub=347&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined
rgb1989 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις.μαλλον θα παρω ιδιο στικ απο ebay για να ειμαι 1000% σιγουρος.
SPANK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Αν βρείς ακριβώς το ίδιο ακομα καλύτερα αλλα δεν σε ενδιαφέρει και τοσο πολύ , τα specs αμα ειναι ίδια δεν εχεις πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα